Bildirim
SONY DCR-HC40E YARDIM LÜTFEN
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sorması ayıp tarih-saati ne yapacaksın? Ve windows movie maker denedin mi?
Edit:İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sincerelym -- 15 Aralık 2009; 23:15:12 > -
ayıp degil tabiki:) çocukların videolarını çektigim için dvd ye aktardıgımda tarih saat olsun istedim
ama ne yaptıysam olmadı bir türlü bende biraz inad ettim bulacagım diye saygılar
sizlerinde yardımı olursa daha çabuk çözerim inş -
şunuda belirtmek isterim mesela movia maker yada Corel VideoStudio ile attıgımda görüntüleri tarih ve saat gösteriyor bu daha sonra bu videoları dvd ye yazdırdıgımda saat ve tarih göstermiyor sorun burda -
kameranın ayarlarına bakın... -
hoobastank16
Bunu kameradan ayarlayacaksınız..
OSD yani ON SCREEN DISPLAY ayarlarından yapabilirsiniz..
Siz kameraya çektiğiniz videoda saat ve tarihi gösterirseniz o videoları nereye atarsanız atın saat ve tarih görünür.
Bu resimler için de böyledir. -
dediginiz gibi ayarlarını yapıp atıyorum tarih gösteriyor ama dvd ye yazdırıyorum izlemek için dvd taktıgımda saat ve tarih yok
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kapsayıcıdaki nesneler numaralandırılamadı
- kopyalanmayan pdf yazıları kopyalama
- kulaklıktan cızırtı gelmesi
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- bu dosyayı açmaya yetkiniz yok
- video boyutu küçültme
- root nasıl kaldırılır
- ekran kaydı alma
- komut istemi
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X