Şimdi Ara

Sony DDW-880 Ev sinem-pc ses bağlanısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim Pc de S/PDIF çıkış var, asus A8X-X model ana kart. Acaba Power DVD-6 ile DTS özellikli filmleri izleyebilir miyim? Daha doğrusu izliyorum da coaxial kablo ile bağladığımda AVR ye aktarabilir miyim? Deneyen var mı acaba?
    ----------------------------------------
    Yukarıda sorduğum soruyu akşam kendim denedim. Gladyatör filmi ile denedim. S/PDIF tan bağlantıyı yaptım. DTS ile açtım ses çıkmadı, DOLBY ile açtım ses vardı. Demekki ya Power DVD.6 DTS desteklemiyor yada DTS için farklı bir yazılım gerekli. Sizce?

• başına böyle bir olay gelen veya bilgisi ve önerisi olan arkadaş yok mu ?
  • var, dts aktarımında sorun var hepsini hatırlamıyorum işte zapeteronun açtığı konu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_10674195/mpage_1/key_//tm.htm#10674195
  • hocam coax kablo+z5500 aynı senın gibi anakart bağlantısı yaptıgımızda DD geliyor ancak DTS de ses gelmiyordu...ancak aynı bağlantıyı DVD player da yaptıgımızda aynı filmden ses alıyorduk..arkadas power dvd platinium indirdi , codeclerini deiştirdi ancak nafile..ses cıkartamadıkk..
  • :) :) :) :)

Ben başardııım. Akşam Asus un sitesine girdim ve ana kartın ses kartı için (1980)yeni driver olduğunu gördüm. Ana kartım A7V8X-X. Driveri indirip kurdum ve hemen Gladyatör filmini açtım. DTS ile başlattım veee DTS ile artık sesi alabiliyorum. AVR nin ekranında da DTS ışığı yandı. NEO:6 Cinema modunda DOLBY den daha ii ses olduğunu söyleyebilirim.

Saygılar.
  • arkadaş a7v8x-x (adi 1980) için asus globalde 2003/09/10 tarihli driver var yenisi nerdeki
    http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 28 Aralık 2006; 13:34:52 >
  • @keleminabi

Benim anakartın yanında verilen Cd nin içindeki driver şu an Asus un sitesindeki driverden daha eski idi. Ben senin verdiğin linkteki driveri indirip kurdum ve DTS sıkıntım çözüldü. Fakat şunu da söyleyeyim, Xp pro da denemedim henüz. Yeni kurduğum Media Center ED 'da driveri güncelledim. Ama Xp-Pro da da aynı sonucu veriri zannımca.

Umarım senin sorunun da bu şekilde giderilir.
    Saygılar.:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağol brus77
    ben audgy 2 platinum kullanıyorum siz yeni diyince girip baktım 2003 oluncada yazdım.
    ayrıca benim dts kayıtlı dvd im yok sadece 1 adet dolby kayıtlı var onuda test için kullanıyorum. bir adet dts kayıtlı bulursam
    o zaman benim anakarttaki AD 1980 i denerim.
    bi ara elime geçti platinumdan dts digital aktarım alamamıştım. ilginç olan benim denediğim filmde
    dolby seçincede dolby ışığı yanıyordu,dts yi seçince de dolby ışığı yanıyordu, decoderde var olan dts ledini yakmak nasip olmamıştı.
    türkçeyi seçince dolby de sönüyordu. (galiba dts kayıt yok o dvd de diye düşünmüştüm)
    ama ad 1980 i denememiştim.

edit: film bir tanıdığımdaydı dvd yi alıp yeniden denedim filmin girişindeki ses ayar menüsünde dts ses seçilmesine rağmen nedenese digital dts encoded ses vermiyormuş. filmin içinde aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 29 Aralık 2006; 0:55:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.