Bugün S3'ten 7 ay sonra çıkmış, Sony Xperia Z bile Android 5.1.1 güncellemesini alıyorsa, Sony ürettiği telefonun arkasında duruyorsa, kullanıcıları da mükafatını verir. Yeni telefon alacak müşterilerde bunu göz önünde bulundurur.
Kardeşim güncelleme veriyor diye batmayacak mı insanlar nokia gibi bir dev firmaya,adam gibi firmaya bile saygı göstermedi sonye niye göstersin? Bu devirde apple'a bile saygı duymaz kimse,hele bi tane hatalı bi hareketin olsun varyaa silip atarlar.Sony dediğin firma öyle ahım şahım bir firma değil ki zaten senelerdir hata yapıyor ben bundan bahsediyorum.Bence htc'nin güttüğü politika bile daha düzgün ama batmaya mahkumlar.
Bu ülke batar Sony'e bir şey olmaz yine. Sen merak etme.
Yıllar sonra bakıp bakıp durursun bu mesajlarına ama neyse hocam
Sony tek telefon üretmiyor.
Kale gibi ar-ge var.
Pazarlama bir yere kadar.
Nokia sonyden 20 kat büyüktü panpa.Nokia battıysa şuan apple hariç çoğu firma batar.
20 kat büyük falan değildi.
Nokia baz istasyonu ve telefon dışında ne üretiyordu? Symbian ve Meego nun arkasında durdu mu?
Sony nin yarı iletken sektörü tek başına yeter bütün şirkete.
Marantz,Denon, Pioneer batıyor mu? Onlarda da kale gibi ar-ge var.
Boş konuşmayın.
Yahu anlayamadığın tek nokta var.adam her alanda üretim yapar ama yıllık kâr ve firma geliri azdır.apple 2-3 alanda üretim yapıyor ama samsungtan kat kat büyük ve fazla gelir elde ediyor? Adamlar mercedes ve bmw gibi firmalardan bile fazla kazanıyor ve büyük.senin sony dediğin firma 250 milyar dolar civarı kazancı var git bi bak bakalım apple geliri ve eski nokianin gelirleri ne kadarmış? Bilmediğiniz konularda boş yapmayın abi ne kadar meraklısınız önüne gelen gelir uzmanı oluyor.çok alanda üretim yapmak birşey ifade etmiyor firma yıllık geliri ve değerlerine bakarsan apple,google,microsoft,nokia gibi firmaların hayvani gelir farkını görürsün. Adamlar 10 kat sony gücünde her bakımdan.
Hala gelir diyor.
Sahip olduğu pazar paylarını kaybetmedikten sonra geliri düşük olmuş ne önemi var?
Apple o gelirle ne yaratıyor da Allah aşkına. Yazılım ve işlemci dışında neleri var?
İşte onu bilemiyorsun sen.firmayı görüp üretim tesislerine ve çalışanlarına kadar bakman lazım.Hatta şöyle diyeyim sana... Sonyde çalışmak? Apple'da çalışmak? Yada bu iki firmadan hangisinde mühendis,vs departmanlarda olmak.Hangisi kulağına daha hoş geliyor?
Sonuç olarak her pazarda ürünleri satılıyor. Samsung'u profesyonel kaç sektörde görüyoruz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme