Şimdi Ara

Sony'den 4K ekran açıklaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir 4k bir 1080p 720p olursa zaten o ekranda titremeler dalgalanmalar olur dönüşüm sırasında.madem iyi pil koy devamlı 4k olsun.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Iyi düşünülmüş falan da ne anladık şimdi. 4k ekranlı telefon yaptım de ama 4k ekran sadece galeride çalışsın. Anlamak zor bu firmaları.

• Sony ekran ve lens konusunda ustalaştı evet ama parça üretmeli. bütün değil

• quote:

Orijinalden alıntı: elvis2015

bir 4k bir 1080p 720p olursa zaten o ekranda titremeler dalgalanmalar olur dönüşüm sırasında...

Olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: elvis2015

bir 4k bir 1080p 720p olursa zaten o ekranda titremeler dalgalanmalar olur dönüşüm sırasında.madem iyi pil koy devamlı 4k olsun.

bilgisayarında çözünürlük değiştirince ekranın titriyor mu? panel destekliyorsa ve uygun frekansta çalışıyorsa titremez.

• 720p çıksa da olsun derdim

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Htc için katılırım da Sony batmaz.

Bugün S3'ten 7 ay sonra çıkmış, Sony Xperia Z bile Android 5.1.1 güncellemesini alıyorsa, Sony ürettiği telefonun arkasında duruyorsa, kullanıcıları da mükafatını verir. Yeni telefon alacak müşterilerde bunu göz önünde bulundurur.

Kardeşim güncelleme veriyor diye batmayacak mı insanlar nokia gibi bir dev firmaya,adam gibi firmaya bile saygı göstermedi sonye niye göstersin? Bu devirde apple'a bile saygı duymaz kimse,hele bi tane hatalı bi hareketin olsun varyaa silip atarlar.Sony dediğin firma öyle ahım şahım bir firma değil ki zaten senelerdir hata yapıyor ben bundan bahsediyorum.Bence htc'nin güttüğü politika bile daha düzgün ama batmaya mahkumlar.

• samsung 2K ekran yapınca eleştiriliyor sony yapınca neden eleştirilmiyor diyenler var.cevap basit.sony seçimi kullanıcıya bırakıyor.boyut ve çözünürlük bana hitap etmese de aynı donanım özelliklerini farklı boyut ve çözünürlüklerle de sunması sony'nin en büyük farkı.

ram bence yerinde seçim çünkü sony arayüzü samsung'dan daha az ram harcıyor.pili de bence güven veriyor çünkü 5.7"lik note5 ve 5.5"lik g4 3000mah ile gelirken 5.5" z5p 3450mah ile geliyor.tabi 4K ekranın nasıl etkileyeceğini kasım'da göreceğiz.ben z5 ile aynı olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kullanici1234tr

quote:

Bugün S3'ten 7 ay sonra çıkmış, Sony Xperia Z bile Android 5.1.1 güncellemesini alıyorsa, Sony ürettiği telefonun arkasında duruyorsa, kullanıcıları da mükafatını verir. Yeni telefon alacak müşterilerde bunu göz önünde bulundurur.

Kardeşim güncelleme veriyor diye batmayacak mı insanlar nokia gibi bir dev firmaya,adam gibi firmaya bile saygı göstermedi sonye niye göstersin? Bu devirde apple'a bile saygı duymaz kimse,hele bi tane hatalı bi hareketin olsun varyaa silip atarlar.Sony dediğin firma öyle ahım şahım bir firma değil ki zaten senelerdir hata yapıyor ben bundan bahsediyorum.Bence htc'nin güttüğü politika bile daha düzgün ama batmaya mahkumlar.

Bu ülke batar Sony'e bir şey olmaz yine.
    Sen merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

quote:

Bu ülke batar Sony'e bir şey olmaz yine.
    Sen merak etme.

Yıllar sonra bakıp bakıp durursun bu mesajlarına ama neyse hocam

• yaw güzel kardeşlerim dünya baki değil ki firmalar kalsın.
    nedir kavganız değmez.

• çok güzel bir gelişim adam biyeri sağlam ondan korkusu yok yanlız işleciler şuan 4k mıçar gibime geliyo :)

• kardeşim saçmalamışsın tama gpu güç kısmında haklısın doğru fakat full hd ekran ile 4k ekran aynı güç harcamaz bu mantık kurallarına ve teknolojiye haykırı bunu araştırıp cevap ver full hd ile 4k nasıl aynı güç tüketimini sunuyor? muhakkak 4k daha fazla güç harcayacaktır. o gpu konusunda haklısın....
  • quote:

Dün sabaha karşı yapılan yorumların hepsini silmişler.

Database hatası oldu büyük ihtimal uzun süre foruma giremedik gece. Bir önceki güne dönmüş olmaları lazım ondan silinmiştir :)
  • forumun helvası hazır mı

• hd fhd 2k 4k ...xk bakalım sonu ne olacak hd den sonrası gereksiz şeyler insan gözünün ayırt edemedeği şeylere para vermenin ne anlamı var
    Teknoloji bir hastalık olmuş..yüzde 80 nimiz kullanmadığı hatta farkında bile olmadığı özelliklere para veren yığınlar halindeyiz
    Her teknoloji firması nasıl pazarlarız sorusuna cevap arıyor bizde elimizdekini satıp yenisini nasıl alırıza cevap arıyoruz

• duvar kağıdı benim için de önemli, umarım duvar kağıdı çözünürlüğünü en azından kullanıcının seçimine bırakırlar 4k ekranlı telefonda 1080p çözünürlüklü duvar kağıdı istemem şahsen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moztass

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Sony yakinda telefon departmaninida satar

Keni ana vataninda zaten Xbox Playstationdan fazla satiyor.

Sony e en fazla 5 sene diyorum ben

senin demenle batıyor zaten şirketler. Millet boşuna Master doktora vs yapıyor her firma senin gibi birini alsa yeter

Knk öle deme ama,piyasanın a.koyan(adını koyan) koskaca nokia,senelerimizin göz bebeği,koskaca lider marka battı. Sony zaten pazarda hiç lider olmayan bir firma ki zaten senelerdir doğru düzgün satış bile yapamıyor. Batması yakındır. Nokia bile battıysa apple,microsoft,google gibi devlerin bile batma ihtimaline sıcak bakıyorum.

Şuan soracak olursan mobilde ilk htc sonra sony.Elden çıkacak iki firma bunlar.Hani doğru düzgün ar-ge alanları bile yok.Samsung,lg gibi firmalar pek çok dalda ürün veriyorlar onlar için pek sıkıntı olmaz ama bu iki firma yakındır diyorum ben.

Nokia batmadı, satın alma stratejisi gereği ceo tarafından batırıldı. Microsoft/Apple/Google üçlüsü ise nokia'dan farklı olarak tüm teknoloji ve yazılım sektöründeler. Nokia'nın temel geliri
    cep telefonu ve mobil sektördü, bu sektörden çelme takılınca otomatikman ortadan kalktı. Diğer firmaların ise her yerde ayağı var, özellikle microsoft'un veya google'ın piyasada iyi yerlerde kalmak için
    mobilde iyi olması şart değil, pc, yazılım ve internet sektöründe çok fazla aktifler. Sony de benzer şekilde, cep telefonlarını hobi olarak üretiyor desek yeridir. Adamların tıptan film sektörüne, kameralara, televizyonlara
    kadar uzanan kolu var. Özellikle konsol sektörünü ve konsol oyun satışları/mağaza sistemlerini de domine ettiklerini düşünürsek xperia'lar tutmadı diye batmaz.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Süper olur, alırım WVGA moda bakarım keyfime. :D
  • Bu cihazı rootlayıp her şeyde 4k kullanılmasını sağlayabilecekler mi bakalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.