Şimdi Ara

Sony’den giriş seviyesine Xperia L1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben XA kullaniyorum ve X serisindeki en iyi tasarıma sahip telefon. 1000 lira altı olursa annem için olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımıza bir adet İşlemci hediye ediyoruz Ama karşılığında telefonu isteriz

Hocam ağır eşitlikçisin galiba. Herşeye Snap 8xx yazanlardan gına geldi artık

Telefon bu ya napacaz 3 Ghzlik işlemciyi anlayamıyorum. Tek fark içindeki Gpu. Ki Şu an piyasada 1300 liraya herhangi bir Laptop'ta çok daha iyisi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    yok sayısalcıydım da vakti zamanında.
  • bugün baktım hiç düşünmeden alırdım %74 ekran oranı çok başarılı 5.5 inç olduğu anlaşılmıyor..ama 16 gb dahili hafıza olmamış..seneye z ler 64 olur bunlarda 32..veya sd leri dahili hafıza olarak formatlayabilsek yine alınır..
  • Sony'nin en alınmayacak olan telefonu. Bu telefonu alacağınıza Galaxy J7 2016 alın daha verimli kullanırsınız
  • daha 2 gün önce haber çıkmadı mı sony bundan sonra orta üst ve üst segment yapacak diye.bu ne şimdi giriş seviyesi çıkmış??
  • 2 yıl önce giriş seviyesi sırf sony marka diye gidip e4g modelini aldım almaz olaydım
  • Allahım sony'nin yollarını mtk ile ayır amin.
  • 450-500TL fiyat aralığında satılacağı için idare edecek bir telefon.
    Tasarımı da fena değil.
  • Arkadaşlar sony l1 aldım telefonla görüşürken cebime koyunca ekranı açılıyor nasıl kapatabiliriz kendi kendine menülere giriyor

• Arkadaşlar sony l1 aldım telefonla görüşürken cebime koyunca ekranı açılıyor nasıl kapatabiliriz kendi kendine menülere giriyor

• SONY L1 alalı 2 ay oldu.aldığım günden bu yana en büyük sıkıntı aşırı ısınması, ısınma derken yanıyor resmen. tamam herşey çok güzel ama aşırı ısınıyor. garantiye gönderdim 2 haftalıkken hiç bişey çıkmadı.medıa markt deki zevat da şöyle uçar böyle kaçar diye sattı. TAM BİR FİYASKO.

• 2 kere sony telefon sahibi oldum işkembeden sallamıyorum yani sony alınmaz aga çöp çöp çöp resmen çöp ya servis rezalet ürün rezalet
  • telefon 2 ayda bozulur mu ya. kendi kendine kapanıyor açılmıyor. orasından burasından üflüyorum öyle açılıyor. yarın teknosa nın özel garantisiyle aldıgım telefonu teknosaya geri götürcem. imkanım olsa paramın yarısını verseniz yeter diyeceğim. böyle rezalet bir telefon olmaz. 2 tane var biri eşimde onun kinde de problemler. lg g4 den sonra at dan inip eşşeğe binmek gibi oldu. teknosa da satıcının tuzağına düştük . sakın ha uzak durun.

ordaki led aydınlatmaların altında çektiğin fotoyla dışarıda çektiğin fotoğrafın alakası yok. görüntü netleme allaha emanet. kendi kendine restart atıyor. yüklediklerini bir görüyor bir görmüyor tam rezalet

Son Xperia L1 tam bir rezalet ısınma sorunun dan çok xperia lardaki kapanma sorunu kronik bileşen montajından kaynaklanıyor. yazılımla alakası yok. özellikle sıvı batarya kullanmalarında ki kalitesizlik dikkat çekici bravo sony

• 1 ay gibi bir süreyi tamamladım. Özetle;

- kamera başarılı değil
    - klasik android donma olayları yok
    - ses çıkışı biraz düşük
    - yeterince stabil çalışıyor.

Bu rakama ve mecburen geçici diye aldığım bu cihazı uzun süre kullanacağımı düşünüyorum. İşlemciyi dert edip çekinmenize gerek yok. İşim gereği neredeyse hep elimde ve samsungun üst modellerinde yaşadığım donma, çökme olaylarını bile yaşamadım. Kamera ne yazık ki iyi değil ama iş görecek seviyede. Kulaklıkta ses iyi ama kulaklık olmadan örneğin turkcell tv izlerken sesi gürültülü bir ortamda duymak zor. Konuşmada ses gayet iyi. Sormak istediklerinizi cevaplayabilirim.
  • merhaba,

-bildirim led i var mı?
    -knock on knock off çift tıkla açma kapatma özelliği var mı?
    -radyo ve nfc özelliklerivar mı?

cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
  • aldığınızda şebeke problemiyle karşılaşmanız olası alırken buna dikkat edin

• antofagasta A kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Kusura bakmayın sorunuzu yeni gördüm uzun zamandır giriş yapmıyordum.
    Bildirim Işığı var.
    Ekran uyandırma özelliği çeşitli temalar ile mümkün olabiliyor. (Denedim)
    FM Radyo ve NFC'de mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.