Bildirim
Sony'den orta segmente iddialı telefon: Xperia M4 Aqua video ön inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Orta segment bile 1000 lira oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony gibi güzel işler yapan bir Firma yanlış fiyat politikası yüzünden sektörde bir türlü hak ettiği yeri bulamıyor.
İyi reklam ve doğru Fiyatla piyasaya çıkarsa satmaması için hiç bir sebep yok.
Orta seviye için doyurucu bir cihaz...
-
1000 mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amiral gemileri 2000 tl üstünde artık. 1000 tl normal olur
-
Donanımıyla orta seviye olan bu cihazın fiyatına 1200 lira demek bi hayli komik olmuş, antutu herşey demek değil ama, sırf suya dayanıklı olsun diye performansı yerleri süpüren cihaza iki katı para vermek pek mantıklı gelmedi bana, adı sırf sony diye alanlar mutlaka olacaktır, 22000 puanla mutluluklar dilerim -
Erdi abi, 04:31 de yanlış bilgi vermişsiniz belki de dalgınlıkla oldu.. Ee bir ton cihaz incelediniz bu kadar kusur kadı kızında da olur :D
Onun dışında inceleme harika, yeni cihazları bekliyoruz :) birde tanıttınız mı görmedim ama abi şu asus un 4gb rami olan telefonunu merak ediyorum..
-
quote:
Orijinalden alıntı: electro_g
Donanımıyla orta seviye olan bu cihazın fiyatına 1200 lira demek bi hayli komik olmuş, antutu herşey demek değil ama, sırf suya dayanıklı olsun diye performansı yerleri süpüren cihaza iki katı para vermek pek mantıklı gelmedi bana, adı sırf sony diye alanlar mutlaka olacaktır, 22000 puanla mutluluklar dilerim
Sizin için herşey antutu haklısın kardeşim sende:) s4 alırsın sen 1200 liraya 2 senelik telefon deli gibi kasılan kamerası çöp olan telefonu alırsın:)
Antutu önem veren gitsin meizu mx4 veya htc m9 aldın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walmon27 -- 3 Mart 2015; 10:52:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon fiyatları aldı başını gitti ,bu gidişle 1000 tl nin altında sağlam özellikli ürün bulamayacagız.
dolar uctu vergiler de öyle. artık 1000 tl üstü normal geliyor kulağa. -
valla ben çok begendim işlemci olsun kamera olsun ve ön kamera 5mp arka 13mp olması ram olsun 8çegirdek ve birde lolipopla geliyor birde 2 gün pil ömru sunuyor valla harika bende böyle bir orta segment bekliyordum samsung a5 almayi düşünuyordum ama vaz gectim çünku bunun yanından gecemez a5 1500 lira verecegime sony m4 e 1000 veya 1200 lira rahatlikla veririm sagol sony
-
Düşük donanım, düşük çözünürlük, düşük pil ve pili çok gidiyor diye yüksek fiyat. İyiymiş gerçekten.
-
bi donem sony'lerin ozellik yazilarindan etkilenirdim,sonra bunlarin piyasaya cikamadan farkli ozellikli daha yeni modelin yazilari okuyordum,zamanla telefon sony olunca es gecer oldum,son durum nedir,farklilik varmi ?
-
Güncelleme alt, orta, üst seviye demeden verilmeli. Lolipop un çıkış amacı bu değil mi. Az telefon çok güncelleme şart. Mini diye tırt telefon çıkarmıyor. Bu iyi bir olay.
Fiyat tahmini çok iyimser olmuş. Sony Türkiye'nin fiyatlandırmalarını biliyoruz. Vergi artışı olursa 1500TL'yi bulur. -
Amazon Almanya fiyatı 279 euro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 3 Mart 2015; 13:57:20 >
-
Telefonun yurtdışı fiyatı yaklaşık 750 liraya tekabül ediyor,bizim ülkedeki anormal fiyatlar sony nin kabahati değil, yurtdışından getirtme imkanı olanlar için orta segmentte çok iyi bir telefon.Bu arada bilmeyenler için kulaklık girişinden sonra ilk kez m4 aqua ve Z4 tablette şarj girişlerinin su geçirmez kapaklardan kurtulduğunu söyleyim.önümüzdeki sene tüm kapaklardan arınmış suya dayanıklı telefonlar görebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triluminos -- 3 Mart 2015; 14:49:17 >
-
1199 son limit üstü çıkarsa alınmaz tr vergileri katılmış. -
abi şu müzik nedir allah aşkına?
en azından biraz sesi kısılsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdf_13 -- 3 Mart 2015; 15:33:59 >
Benzer içerikler
- instagram arama geçmişi silme
- instagram keşfet sıfırlama
- uygulama indirmeden karekod okutma
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- spotify müzik dinleyerek para kazanma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X