Şimdi Ara

Sony'den orta segmente iddialı telefon: Xperia M4 Aqua video ön inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1000tl yi geçmezse iyi ama pek mümkün görünmüyor 1299 gibi birşey olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

Donanımıyla orta seviye olan bu cihazın fiyatına 1200 lira demek bi hayli komik olmuş, antutu herşey demek değil ama, sırf suya dayanıklı olsun diye performansı yerleri süpüren cihaza iki katı para vermek pek mantıklı gelmedi bana, adı sırf sony diye alanlar mutlaka olacaktır, 22000 puanla mutluluklar dilerim

Sizin için herşey antutu haklısın kardeşim sende:) s4 alırsın sen 1200 liraya 2 senelik telefon deli gibi kasılan kamerası çöp olan telefonu alırsın:)

S4 Deli gibi kasilan derken bi ornek ver
    Hele ki kamerasi cop??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Orta dereceli telefon diyip 1000 tl üstü fiyat biçiliyor.bu kafayla kendini yiyip bitirdi sony.çok güzel telefon yapıyor ama pazarlama stratejisi yüzünden bir adım atamaz.su ve toz geçirmezlik üstünlüğünü kullanamıyor sony.

• 1000 TL yi gecmezse guzel telefon olmus begendim ama zor gorunuyor hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar g2 ile m4 aqua arasında kaldım ne önerirsiniz. kamera ve stabiliye önemli benim için. ya da 1000-1300 arası ikisinden daha iyi diyebileceğiniz telefon varmı. şimdiden teşekkürler.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    LG G3 n11 kampanyalarıyla birlikte gayet uyguna gelir.
  • Su kalas gibi alt ve üst çerçeve yı görür görmez kapadım videoyu ona rağmen hala sanal tuş kullanıp ekranı öldürmenin ne mantığı var çözemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

Donanımıyla orta seviye olan bu cihazın fiyatına 1200 lira demek bi hayli komik olmuş, antutu herşey demek değil ama, sırf suya dayanıklı olsun diye performansı yerleri süpüren cihaza iki katı para vermek pek mantıklı gelmedi bana, adı sırf sony diye alanlar mutlaka olacaktır, 22000 puanla mutluluklar dilerim

fiyatı gayet iyi piyasaya göre snapdragon 400 lü telefonlar bu fiyata satılırken bu mu satılmaz? ayrıa performansın yerleri süpürdüğü falan yok..
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    valla ne çok biliyorsunuz bu performans işini şu var performans olmaz bu var. adamlar amiral gemisi yapmış firma binlerce mühendis çalışıtıyor performanssız bir telefon piyasaya sürecekler öyle mi? z2 ile s5 ile kıyaslarsan bi tık aşağıdadır ama böyle bir tabir kullanılmaz.. sen nerden biliyorsun o dediğini duyar gibiyim ben yerlerde performansı olan telefonu kullanıyorum.. valla ben öyle bişey görmedim 6 aylık süreçte. siz nasıl bu kadar biliyorsunuz onu anlayamadım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana_ -- 14 Haziran 2015; 14:03:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana_

valla ne çok biliyorsunuz bu performans işini şu var performans olmaz bu var. adamlar amiral gemisi yapmış firma binlerce mühendis çalışıtıyor performanssız bir telefon piyasaya sürecekler öyle mi? z2 ile s5 ile kıyaslarsan bi tık aşağıdadır ama böyle bir tabir kullanılmaz.. sen nerden biliyorsun o dediğini duyar gibiyim ben yerlerde performansı olan telefonu kullanıyorum.. valla ben öyle bişey görmedim 6 aylık süreçte. siz nasıl bu kadar biliyorsunuz onu anlayamadım ama.

100 Kişiden 99'u 2k ekranın telefonu aşırı yük getirdiğini söylüyor ve ayrıca bataryayı da içiyor.
    Ne bileceğiz performans işini, testlerde ortada herşey ama normal kullanımda anlaşılmaz o ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.