Şimdi Ara

Sony'den orta segmente iddialı telefon: Xperia M4 Aqua video ön inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A3 bile 1100 liraya satıldığı için sony'ye bir şey diyemiyorum ona bakarak 2000'e bile satabiilir ama bakmaz tabii işin latifesi. Yurtdışından getirtilerek edinilirse bu fiyata bu telefon hakikaten iyi.

• 1200 1300 lira olursa alınır kaliteli telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktivist-X

A3 bile 1100 liraya satıldığı için sony'ye bir şey diyemiyorum ona bakarak 2000'e bile satabiilir ama bakmaz tabii işin latifesi. Yurtdışından getirtilerek edinilirse bu fiyata bu telefon hakikaten iyi.

aynen katılıyorum sony nin ürünleri genelde samsunga göre daha uygun oluyor ama adı çıkmış bir kere sony pahalıdır diye
  • ya şu telefonlarını biraz daha ince yapsan,sanal tuş rezaletinden kurtulsan,o hayvani çerçevelerle ekran en boy oranını mahvetmesen ne güzel olacak sony.aksi durumda böyle kısıtlı kullanıcı kitlenle devam edeceksin yola.yazık yani çöp samsunglar senden çok satıyor.
  • 1000 liraya biraz zor satar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye vergilerini falan boşverin artık alıştık. 100 dolarlık telefon bile 600 liraya satıldı bu ülkede. Ama asıl mesele bilinçli tüketici oranının da aynı ölçüde düşük olduğu bir ülke Türkiye. İthalatçı yeni bir cihaz getirttiğinde yüksek vergilerden endişe duyması gerekirken hiç takmıyorlar. Fiyatlar yine yüksek oluyor. Eğer bilinçli bir tüketici kitlesi olsaydı bu ülkeye ithal mal sokan holdingler vergiler konusunda devlete çok ciddi düzeyde baskı yapardı. Hatta ithal ettikleri markanın yurtdışı lobilerini bile Türk devleti üzerine salarlardı. Ama Türkiye dünyadaki en yumuşak ve aç pazarlardan biri. Ne verseler yiyor. Ben yemiyorum. Yiyemiyorum zaten. Yani hayatımda 2 bin lira verip de bir amiral gemi alamam. Ama gerçekten her yeni telefon modelinin üstüne balıklama atlayan inanılmaz bir kitle var Türkiye pazarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

1200 1300 lira olursa alınır kaliteli telefon.

O fiyata G3 var

• 1000 TL den fazla verilmez lg g2 meizu mx4 gibi alternatifler varken hemde hiç verilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

O fiyata G3 var

2k ekran var para vermem g3'e. Performans yerlerde.

• suya ve toza dayanıklı telefon.çok önemli özellik diye sunuyorlar.sonra sony niye batıyor diye tartışıyoruz.
  • 1000 tl yi geçerse ki geçecek gibi ...

Kıymeti yok yani.

• Sony nin pil stamina modu harbi digerlerine ders olmali yani onun haricinde sony, sony benim icin.

• z2 alin 1200e

• telefon çok dengeli olmuş gerek kamera gerek performans açısından iyi inşallah fiyatıda telefon gibi dengeli olur

• quote:

quote:

O fiyata G3 var

g2 mi g3 mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

quote:

O fiyata G3 var

g2 mi g3 mü ?

32 G3

• Telefon kagit uzerinde iyi bence orta segment icin sony kullanmadim ama arayuzden dolayi stabilligini biliyorum bence htc desire 820 ye rakip bu telefon ekrani isiya duyarli mi kapasitif mi bilemedim birde turkiyeye gelis tarigi

• Ort direk 500 700 arasidir akilli telefonlarin batarya yetersizlligi giderilmedigi surece telefona 600 den fazla verme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata lg g2 daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

1000 TL den fazla verilmez lg g2 meizu mx4 gibi alternatifler varken hemde hiç verilmez.

Lg g2 sony yanında telefonmu lg g3 nasılki z3 ün yanına yaklaşamazsa buda öyle. sonra yok kasa çatladı yok şarz dayanmıyor yok çok ısınıyor dersiniz lg alınca.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.