Şimdi Ara

Sony Dizüstü 3.Monitör Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben sony vaio bir dizüstü bilgisayarım var ve bu bilgisayara biri HDMI diğeri VGA olmak üzere iki monitör bağladım. Fakat dizüstünün kendi ekranından görüntü alamıyorum. Üzerinde geforce GT 425M ekran kartı mevcut . Ayarlardan kendi monitörünü de açmaya çalıştığımda ise this gpu only supported 2 monitor şeklinde bir hata veriyor. Bunu aşmanın bir yolu varmıdır ?

Şimdiden teşekkürler.

• blackmeteora B kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil grafik kartları yeni yeni 3 çıkış desteği vermeye başladı. Örneğin MSI buna matrix display adını veriyor. Maalesef sizin için bir çözüm yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmeteora

Merhaba arkadaşlar;

Ben sony vaio bir dizüstü bilgisayarım var ve bu bilgisayara biri HDMI diğeri VGA olmak üzere iki monitör bağladım. Fakat dizüstünün kendi ekranından görüntü alamıyorum. Üzerinde geforce GT 425M ekran kartı mevcut . Ayarlardan kendi monitörünü de açmaya çalıştığımda ise this gpu only supported 2 monitor şeklinde bir hata veriyor. Bunu aşmanın bir yolu varmıdır ?

Şimdiden teşekkürler.

Valla bilmiyorum ama alet ben iki ekran destekliyorum zorlama demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkürler arkadaşlar. Bende çok aradım ama maalesef bir çözümü yok sanırım .
  • Harici cihazlarla belki. Ama o iş için displayport mu gerekiyordu... Hatırlayamadım

• tns1 kullanıcısına yanıt
    USB ile ekran çıkışı veren(Usb to vga) adaptörler mevcut. Hatta Dock Station'larda da mevcut. Sanırım bu aparat kullanıldığı zaman cihazın kendi çıkışı çalışmıyor. Yani aynı anda ikisi birden aktif olmuyor.
  • Yeni birşeyler daha öğrenmiş oldum teiekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.