Şimdi Ara

'SONY DSC H1-H2-H5 Hakkında Her Şey' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
2
Favori
71.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam inan ki ekstra bir zaman ayırmıyorum sadece makineyi yanımda taşımaya çalışıyorum.

evet haklısın şanslıyım ki ODTÜde işim oluyor ve orada çekecek çok malzeme çıkıyor karşıma arabamı parkedip bölüme gidene kadar ki normal yürüyüşle 7-8 dakika sürer 30-40 poz çıkyor.

Fırsatları değerlendirmek lazım diye düşünüyorum

Çektiğim fotoları beğenmenize çok sevindim, insana şevk veriyor

Kendinize iyi bakın...
  • ama güzel resimler valla.
  • bu forumda h1 kullanıpta fotograf ekleyecek baska arkadas yok mu yaw??
  • BAşlardaki ilgi yok hakikaten keşke biraz daha foto gönderilse de yapılabilecekler konusunda fikrimiz gelişse...
  • mrb.arkadaşlar eklemeyi tam yapamadım kuikkuik arkadaş tarif etti upload ettim fakat formu cevapla yaptıktan sonrasını anlayamadım teşekkürler.
    http://img472.imageshack.us/img472/369/dsc007323bm.jpg
  • sanırım bunu yapamamıssın
    ,önce resmi 640*480 e kücült,

sonra yüklemeyi yapmıssın zaten

[simage]https://store.donanimhaber.com/74/de/21/74de211f611d96c601eda19cef447186.jpg[/simage] seklinde yaz

ben http yazan yerden bir önce 1 karakter bosluk bırakttım gör diye sen onu bırakma iste aynen öyle yapıstır hepsi bu..

'SONY DSC H1-H2-H5 Hakkında Her Şey'

• Arkadaşlar dsc-h1 in video kalitesi s2 den çok mu kötü? Bu konuda ne dersiniz? Sırf video da çekerim diye 1 gb kart almayı düşşünüyorum da ben. (Makina yurtdışında henüz ulaşmadı elime test edemedim o nedenle)
  • ne kötüsü yaw??**

bence hic te asagı kalmaz hem ceki,m süresi olarak s2 den daha uzun kayıt imkanı var valla ben az öce 1 gb karta 45 dakka cektim canavar gibi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuikkuik

sanırım bunu yapamamıssın
    ,önce resmi 640*480 e kücült,

sonra yüklemeyi yapmıssın zaten

[simage]https://store.donanimhaber.com/74/de/21/74de211f611d96c601eda19cef447186.jpg[/simage] seklinde yaz

ben http yazan yerden bir önce 1 karakter bosluk bırakttım gör diye sen onu bırakma iste aynen öyle yapıstır hepsi bu..

yaw abi sen naptın yaw gece gece varya offf bitirdin beni bu fotoyla yaa

• daha çok var .iyi eğlenceler
    [simage]http://img35.imageshack.us/img35/8224/dsc010084ln.jpg[/simage]
  • daha çok var .iyi eğlenceler
  • quote:

Arkadaşlar dsc-h1 in video kalitesi s2 den çok mu kötü? Bu konuda ne dersiniz? Sırf video da çekerim diye 1 gb kart almayı düşşünüyorum da ben. (Makina yurtdışında henüz ulaşmadı elime test edemedim o nedenle)

Tamamen yanlış bir bilgi. Kötü kesinlikle değil! Kendi sıkıştırma formatı ile daha uzun video kaydı yapması da artısı. Ancaaaak, Bir kaç eksiğinden bahsetmek de lazım; mesela video kaydı sırasında zoom yapılamıyor ve s2de olan rüzgar sesi yoketme gibi bir ozellik yok.

Açıkçası amacın daha cok video kaydıysa bence H1 seni tam olarak tatmin etmeyebilir. Ama fotograf cekmek gercek amacın ise o zaman H1 tavsiye ederim. ama asla S2 yi kötülemiyorum çünkü o da gayet kaliteli bir fotograf makinesi (cok fazla ozelliği olması da cabası). Ben sahsen H1 in tipini cok seviyorum. S2 goruntusu pek hosuma gitmiyor...

• birdokuzjtd çok güzel bir foto...
  • birdokuzjtd canım güzel foto. ama ekrana sıgması icin lütfen upload etmeden önce 640*480 e falan düsür boyutunu. devamını bekliyoruz
  • karlar yağıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybsert -- 25 Ocak 2006 21:17:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ybsert

quote:

Arkadaşlar dsc-h1 in video kalitesi s2 den çok mu kötü? Bu konuda ne dersiniz? Sırf video da çekerim diye 1 gb kart almayı düşşünüyorum da ben. (Makina yurtdışında henüz ulaşmadı elime test edemedim o nedenle)

Tamamen yanlış bir bilgi. Kötü kesinlikle değil! Kendi sıkıştırma formatı ile daha uzun video kaydı yapması da artısı. Ancaaaak, Bir kaç eksiğinden bahsetmek de lazım; mesela video kaydı sırasında zoom yapılamıyor ve s2de olan rüzgar sesi yoketme gibi bir ozellik yok.

Açıkçası amacın daha cok video kaydıysa bence H1 seni tam olarak tatmin etmeyebilir. Ama fotograf cekmek gercek amacın ise o zaman H1 tavsiye ederim. ama asla S2 yi kötülemiyorum çünkü o da gayet kaliteli bir fotograf makinesi (cok fazla ozelliği olması da cabası). Ben sahsen H1 in tipini cok seviyorum. S2 goruntusu pek hosuma gitmiyor...

Amacım elbette öncelikle fotoğraf çekmek. Makinayı aldım bile ama henüz elime ulaşmadı. Hafıza kartımı video özelliğine göre almayı düşünüyorum o nedenle sordum. Daha önce minolta z1 kullanıyordum. Fotoğraf kalitesi çok güzeldi ama video tam bir felaketti. Autofocus yapıyordu video çekim yaparken ve motorun sesi videoya çıkıyordu.
    Forumda okuduğumda da dsc-h1 in video görüntüsünün s2 den kötü olduğunu okuyunca acaba 1 gb lık kart almasam da 512 ile idare mi etsem diye düşündüm. Ama yine de sanırım 1 gb alırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: zbilici

quote:

Orjinalden alıntı: ybsert

quote:

Amacım elbette öncelikle fotoğraf çekmek. Makinayı aldım bile ama henüz elime ulaşmadı. Hafıza kartımı video özelliğine göre almayı düşünüyorum o nedenle sordum. Daha önce minolta z1 kullanıyordum. Fotoğraf kalitesi çok güzeldi ama video tam bir felaketti. Autofocus yapıyordu video çekim yaparken ve motorun sesi videoya çıkıyordu.
    Forumda okuduğumda da dsc-h1 in video görüntüsünün s2 den kötü olduğunu okuyunca acaba 1 gb lık kart almasam da 512 ile idare mi etsem diye düşündüm. Ama yine de sanırım 1 gb alırım.

şöle diyim
    640*480 en yüksek kalite çekim yaptığın zaman 1gb a 9 dakika sığıyor ve kalitesi dvd gibi oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: okan

şöle diyim
    640*480 en yüksek kalite çekim yaptığın zaman 1gb a 9 dakika sığıyor ve kalitesi dvd gibi oluyor

canım 1 gb karta 12 dakika 38 saniye 30fsp dvd kalitesinde kayıt yapabiliyorsun...
  • mrb arkadaşlar.

eklediğim iki fotoyu sayfada göremiyorum acep nedendir?yoksa benim fotolar beğenilmedi mi?kolay gelsin
  • YUKARDA RESMIN GOZUKUYOR AMA O RESMIMI DIYORSUN??
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.