Şimdi Ara

'SONY DSC H1-H2-H5 Hakkında Her Şey' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
2
Favori
71.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim söylediğimi doğru anlamışınız, hani belgesel fotoğrafçılığı gibi bir şey istemiştim, örneğin makineyi pprogramlıyorsunuz 100 fotoğraf çek ve herbiri 2 dakika arayla olsun diyorsunuz ve o çekiyor...
    Bu makinenin iki önemli eksiğindan biri de bu işte, diğeri ise max shutter speedin manuelde max 1/1000 olması...
  • 1/1000 yetiyor dostum kaçkere sölemeliyizki bunu?
  • Okan bey haklısınız 1/1000 yetiyor(muş) bugun kendim denedim :) Nasıl derseniz; bugün istinye dolaylarına gidip emek kafede biraz otururken mevcut makinem (sony cybershot dsc w7) ile 1/1000 enstantane ile uçan martıların fotoğraflarını çektim. Fotoğraflar beklediğimden daha net çıktı gerçekten ama yine de çok hafif sanki hareket war fotoğraflarda. Öte yandan aslında bu gözlemde martıların çok hızlı kanat çırpmayan ve uçmayan kuşlar olduğunu da hesaba katmak gerekir sanırım. Aynı denemeyi bir de serçe ile yaparsak sonuç farklı olabilir.
    Hah unutmadan, asıl rahatsızlık aslında sanırım daha çok 1/1000'in yetmemesinden ziyade aynı fiyata 1/2000'lik makinelerin olduğunu bilmek ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supersonicbluepearl -- 13 Ocak 2006 18:37:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: supersonicbluepearl

Okan bey haklısınız 1/1000 yetiyor(muş) bugun kendim denedim :) Nasıl derseniz; bugün istinye dolaylarına gidip emek kafede biraz otururken mevcut makinem (sony cybershot dsc w7) ile 1/1000 enstantane ile uçan martıların fotoğraflarını çektim. Fotoğraflar beklediğimden daha net çıktı gerçekten ama yine de çok hafif sanki hareket war fotoğraflarda. Öte yandan aslında bu gözlemde martıların çok hızlı kanat çırpmayan ve uçmayan kuşlar olduğunu da hesaba katmak gerekir sanırım. Aynı denemeyi bir de serçe ile yaparsak sonuç farklı olabilir.
    Hah unutmadan, asıl rahatsızlık aslında sanırım daha çok 1/1000'in yetmemesinden ziyade aynı fiyata 1/2000'lik makinelerin olduğunu bilmek ;)

evet o konuda haklısınız ancak yeterli demem, tamamen günlük kullanım limitleri içersinde yeterli olduğu. yoksa hızla kanat çırpan yada bir sayfa önceki örnek resimde verdiğim su üzerinde yürüyen kuşu çekmek 1\1000 de kasar biraz

• quote:

Orjinalden alıntı: supersonicbluepearl

Okan bey haklısınız 1/1000 yetiyor(muş) bugun kendim denedim :) Nasıl derseniz; bugün istinye dolaylarına gidip emek kafede biraz otururken mevcut makinem (sony cybershot dsc w7) ile 1/1000 enstantane ile uçan martıların fotoğraflarını çektim. Fotoğraflar beklediğimden daha net çıktı gerçekten ama yine de çok hafif sanki hareket war fotoğraflarda. Öte yandan aslında bu gözlemde martıların çok hızlı kanat çırpmayan ve uçmayan kuşlar olduğunu da hesaba katmak gerekir sanırım. Aynı denemeyi bir de serçe ile yaparsak sonuç farklı olabilir.

aynı fiata alacagın 1/ 2000 lik makineler sana bunun dısında sony h1 kadar en basta kaliteli iscilik ve fotograf cekme zevki verecekmi merak ediyorum. 2,5" lik ekran bile baslı basına zevk bence. ewet 1/1000 yada 2000 ihtiyaca göre tartısılır ama okanın dedigi gibi günlük limitler icinde hemen herkese yetecek bir deger 1/1000. kaldıki otomatik modda bu oran 1/2000 e kadar cıkıyo zaten. teknik olarak cok daha üstün makineler var elbet olmaz mı, ama bu sınıfta genel özelliklerine bakılarak alınabilecek en iyi makine bence. Zaten önemli olan sizin fotograf cekerken makinenizden aldıgınız zevk, gerisi bos..

• ee arkadaslar yokmu resim ekleyecek kimse???????????
  • ben bugun cektım ama hava cok kapalı oldugu ıcın pek bısı cıkmadı..
  • cok ıyı degıl cok puslu..camlıcadan bogaz..

'SONY DSC H1-H2-H5 Hakkında Her Şey'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİMBA -- 16 Ocak 2006 0:58:47 >

•  'SONY DSC H1-H2-H5 Hakkında Her Şey'
  • cok kotuydu hava

• buda yalnız bir agaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİMBA -- 16 Ocak 2006 1:09:20 >
  • simba dostum resimleriniwww.imageshack.us adresine upload ettikten sonra buraya kopyalasan daha iyi olur bence. ufaltılmıs önizleme yerine resmi direk görebiliriz. kolay gelsin ewet hava cok kötü ve puslu bu arada.
  • Bu da Ankara-Bursa arasından:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybsert -- 19 Ocak 2006 9:57:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ybsert

Bu da Ankara-Bursa arasından:

çok güzel..
  • quote:

Bu da Ankara-Bursa arasından:

tebrikler yaw kartpostal gibi..
  • ODTÜ den bir kış enstantanesi daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybsert -- 21 Ocak 2006 11:47:11 >
  • 2.si de bu ODTÜ EE bölümü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybsert -- 21 Ocak 2006 11:48:47 >
  • quote:

2.si de bu ODTÜ EE bölümü...

gerçektende vaktini ayırarak güzel fotolar çekiyosun... Tebrik ederim. keşke bende bol bol fotoğraf çekebileceğim bir çevrede yaşıyor olsam

• mrb arkadaşlar
    ben de h1 kullanıcısıyım ,burada segilenen fotoları nasıl gönderiyoruz bende de güzel resimler var
    hepinize kolay gelsin
  • birdokuzjtd dostum basitce anlatayım

1.www.imageshack.us adresine gir

2. yollayacagın resmi oaray upload et ( 640*480 yaparsan daha iyi olur, büyük boy yollama reimleri)

3. upload ettikten sonra alt alta 4-5 adet link cıkacak, en alttakini kopyala

4. formu cevapla yaptıktan sonra [simage]..................[/simage] yap. ( nokta nokta olan yerlere kpoyaladıgın linki yapıstır ama [simage] ile [/simage] arasında bosluk olmasın..

hepsi bu kadar.

yada cevapla yaparken buraya resim koymak icin tıklayın yerinden de yapabilirsin ama o zaman kücük önizleme cıkıyor. bu hos degil bence. neyse sana kolay gelsin umarım yardımcı olmusumdur..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.