Şimdi Ara

'SONY DSC H1-H2-H5 Hakkında Her Şey' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
2
Favori
71.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: SİMBA

cok güzel ya

simba dostum su resimlerini imageshack.us a yüklesende oradan aldıgın linkle direk buraya yapıstırsan bölee ufaltılmıs önizleme güzel olmuyo bence..

• Yılbaşında acaip havaifişek görüntüleriyle burda olucam
  • Buarada arkadaşlar bildiğiniz gbi havai fişek sürekli patlayan çatlayan bişey diil. çekmek için birkaç şansınız oluyor... O yüzden yani bu yılbaşı elimizde patlamasın fotoğraflar ve hangi değerlerde çekmeliyiz söleyin(deneyerek bulamıyoruz çünki deneme şansımız yok)

Yani düşük perde hızı açık diyaframmı?
    yoksa yüksek perde hızı ksıık diyaframmı.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

Buarada arkadaşlar bildiğiniz gbi havai fişek sürekli patlayan çatlayan bişey diil. çekmek için birkaç şansınız oluyor... O yüzden yani bu yılbaşı elimizde patlamasın fotoğraflar ve hangi değerlerde çekmeliyiz söleyin(deneyerek bulamıyoruz çünki deneme şansımız yok)

Yani düşük perde hızı açık diyaframmı?
    yoksa yüksek perde hızı ksıık diyaframmı.?

daha doğrusu nasıl çekersem daha etkileyici olur onu sormuştum ama?
  • bilmem okan hiç denemedim???

su yabancı sitelerde bak bakalım havai fisek fotolarını hangi degerlerde cekmisler ??? herkese iyi seneler dostlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuikkuik

bilmem okan hiç denemedim???

su yabancı sitelerde bak bakalım havai fisek fotolarını hangi degerlerde cekmisler ??? herkese iyi seneler dostlar..

Tamam abi dpreview e falan bakiim bi
  • resimler harika ama kullanmıyorum, ufak makinayı almak daha kolay geliyor. o yüzden satıyorum ya aleti
  • arkadaşlar kahretsin dün havai fişek görüntülerini kaçırdım

• Ufak makineler ilk başta görüntüleriyle ve kolaylıklarıyla insanı cezbediyor. Ama gerçektende o kadar güzeller ki insan dayanamayıp almak istiyor. Ama sonuçta bunların oyuncak olduğunu unutmamak gerek, fazla bir fotoğraf kalitesi beklemek doğru olmaz..
  • ufak makine? oyuncak? 1 milyarlık bir cihaza oyuncakmı diyorsun? ve slr like sınıfındaki bir makinaya küçük? iyimisin hocam sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: JakX

Ufak makineler ilk başta görüntüleriyle ve kolaylıklarıyla insanı cezbediyor. Ama gerçektende o kadar güzeller ki insan dayanamayıp almak istiyor. Ama sonuçta bunların oyuncak olduğunu unutmamak gerek, fazla bir fotoğraf kalitesi beklemek doğru olmaz..

okan sanırım arkadas, Christhof arkadasımızın dedigine istinaden yazmıs bunları.. h1 icin degil, yanılıyormuyum JakX ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuikkuik -- 1 Ocak 2006 20:36:27 >
  • 5.1mp olması biraz kötü.Daha yüksek olabilirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sansarcık

5.1mp olması biraz kötü.Daha yüksek olabilirdi.

kötümü arkadaşım 3.2 mp genelde en yeterlisidir poster boyunda baskımı alcaksında 5.1 mp ye kötü diyorsun? pixel in tek önemi vardır oda işin içine baskı ve rtüş girdiğinde başka hiçbir şekilde önemi yoktur.

bu arada h1 ve s2 leri gözünüzde fazla büyümeyin
  • fiyatı 5.1MP lere göre fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansarcık -- 2 Ocak 2006 17:35:05 >
  • quote:

fiyatı bana göre fazla.

h1 in 8 mp li olanı olsaydı aynı ccd üzerinde veya 12 mp olanı emin ol ikiside 5.1 mp den daha fazla nois üretirdi hemde motor gibi yüksek asa larda fotoğraf çekerken atan ccd telleri makinenin ekranına kara perde düşürürse ozaman elinde makine kapı kapı servis dolaşırdınız bence pixel i gayet iyi
  • Ben büyük baskılar bastığım içi 5.1mp çok düşük.Bana gerekli olan mp sayısı12-16mp yani çok büyük baskılar...
  • quote:

fiyatı 5.1MP lere göre fazla.

eğer bir makinenin fiyatını çözünürlüğüne göre değerlendiriyosan doğru tabi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.