Şimdi Ara

'SONY DSC H1-H2-H5 Hakkında Her Şey' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
2
Favori
71.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. si benimkide made in japan ve 2. side eğer dedikleri gbi sorunlu ise sorun nedir açıklasınlar. bmw bir aracı ürettikten sora eğer topluca servise geri çağıracaksa tüm kamuoyuna araçların ne konuda hatalı üretildiklerini, hatta hangi parçada ne gbi sorunlar olablir vs.. açıklıyor. bizede desinlerki şöle bir bug var vs.. anlıyalım ama böle haberler bence sadece satışları baltalar...

@naneci
    hocam ilk olarak imageshacke upload ederken alttaki kutucuğu işaretler ve boyutunu düşür dersen exif bilgileri kaybolur o yüzden siize sordum değerleri
    Ayrıca verdiğiniz değerler için çok teşekkürler. birkaç gündür yeni aldığım anakart vs.. kurmakla ve kurcalamakla meşguldüm o yüzden pek bakamadım buraya. bu akşam turan güneş bulv. da bir 400 metrelik bölümü uzunca çekicem bu teknikle. sonucu buraya koyarım tabikide

Bu arada ybsert hocam kedi çok hoş
    bizde böle fotolar çekmek isteriz. ancak şahsen hiç fırsat çıkmıyor okul yüzünden

• Hoş bir makro

'SONY DSC H1-H2-H5 Hakkında Her Şey'
  • Arkadaşlar konuyla ilgili değil ama aranızda İstanbul'da oturan ve Doğubank'taki fiyatlardan haberi olan var mı? Yakın zamanda finaller yüzünden İstanbul'a gidemeyeceğim özellikle F 828 ve H1 in doğubank fiyatını öğrenmem gerekiyor.(İkinci ele karar verebilmek için)

konuyu dağıttığım için tekrar özür dilerim; affınız için kırarak mefta ettiğim F 717im ile çektiğim bir fotoğrafı ekliyorum. (Haydarpaşa)

• hocam neden f717 den h1 e geçmek istiyorsun... Bence boşuna masraf yapma. elindeki makina iyi bir makina
  • hocam makina sizlere ömür; o yüzden.

F828 ile H1 arasında seçim yapacağım ama şimdilik F 828 e yakınım. İnfrared filtre ile fotoğraf çekmek istiyorum. Sanırım bu iş için F828 daha uygun. R1 e ise verecek param yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mek001

hocam makina sizlere ömür; o yüzden.

F828 ile H1 arasında seçim yapacağım ama şimdilik F 828 e yakınım. İnfrared filtre ile fotoğraf çekmek istiyorum. Sanırım bu iş için F828 daha uygun. R1 e ise verecek param yok.

bnece 1.400 ytl civarına f828 alacağına 1.599 ytl ye 199 daha verip r1 al...
  • F 828 üretimden kalktı yerine R1 geldi; şu an hiçbir resmi Sony satıcısında F 828 yok. Doğubankta var mı bilmiyorum; varsa da son partilerdir. R1 in fiyatı en uygun morfare.com adresinde ;1700 ytl. Doğubankta olsa olsa 1350ytl dir. Bu durumda uygun fiyata F 828 olabilir mi buna bakacağım. Hocam biliyorsunuz makinayı almakla bitmiyor; birsürü filtresi aksesuarı, hafıza kartı vs. Bunun için iyi kullanılmış ve aksesuarı da dahil bir ikinci el benim için daha uygun. F 717 de ikinci eldi. MADE IN JAPAN olduğu için temiz kullanıldığı takdirde Sony ikinci elde bence güvenilir.

R1 in dprewiew.com daki incelemesinde hiçbir şekilde sesli video kaydı yapmadığı yazıyor (yanlış anlamış olabilirim). Bu benim için büyük eksiklik. Bu arada H1 in sesli video kaydı örneğini aynı adresten indirdim. Oldukça kaliteliydi. (londra sokaklarında çekilmiş bir kaç saniyelik bir video kaydı) H1 adamın aklını karıştırıyor ama işte filtre takmak sorun. Ben ters ışıkta fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; uv filtre; siperlik gibi seçenekler de F 828 de daha pratik.

• H1 İN FİLTRELERİNE LAF ETME HOCAM H1 İÇİN FİLTRE OLAYI SINIRSIZ

h1 makro standı
    bundan almak istiyorum ancak trde nerde bulunur bilmiorum???

Hocam bu arada arçelik bayileri r1 i peşin paraya 1599 a bırakıyodu en son
    eğer bende daha uygun bir fiyat görürsem yine yazarım

• Okan Hoca en alttan 3. objektif ne işe yarıyor; ilk defa görüyorum. Bu arada H1 e lafım yok .
    sony kardeşliği
  • quote:

Orjinalden alıntı: mek001

Okan Hoca en alttan 3. objektif ne işe yarıyor; ilk defa görüyorum. Bu arada H1 e lafım yok .
    sony kardeşliği

hocam o close up super macro lensi
  • işte hayat felsefesi yiyek, içek kendimizden gecek olan kedimiz luici...

• resmi kücültmeyi unutmusum yaw, nerde kalmıstık,

işte hayat felsefesi yiyek, içek kendimizden gecek olan kedimiz luici...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuikkuik -- 23 Aralık 2005 21:41:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuikkuik

resmi kücültmeyi unutmusum yaw, nerde kalmıstık,

işte hayat felsefesi yiyek, içek kendimizden gecek olan kedimiz luici...

ehehe çok şirin kedi... bide tırmalamasalar
    abi özel bir istek yapsam
    gözüne makro çeksen kedinin nasıl olur?

• ne makrosu okancım, hayvanoglu hayvan 1,5 metreden fazla yaklastırmıyo hemen volta. kaldıki bide makro cekecen. pöh pöh pöh.

sadece yemek verecegiz zaman gelir o kadar bide aksam mıyışıyo sreffsiz. ama resmini cekmek cok zor. al senin olsun sen dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuikkuik

ne makrosu okancım, hayvanoglu hayvan 1,5 metreden fazla yaklastırmıyo hemen volta. kaldıki bide makro cekecen. pöh pöh pöh.

sadece yemek verecegiz zaman gelir o kadar bide aksam mıyışıyo sreffsiz. ama resmini cekmek cok zor. al senin olsun sen dene

ehehehe
    abi yani bende zaten tripodu kur pozlamayı diyaframı falan ayarla sorada kediye poz verdir demiyorumki eheheh yani işte böle bi kaçamak bi foto olursa iyi olur

• flasla resım cekemıyorum portre resım..nasıl yapıyorsunuz..flash yuzde patlıyor hep..bır cozumu varmı..

birde lensı nasıl temızlıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİMBA -- 24 Aralık 2005 11:06:02 >
  • şahsen ben flashı ayarlardan - yaptım. defaultta bencede biraz fazla patlıyor...
  • ayarlardan kısabılıyormuyuz..
  • ilk denemeler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİMBA -- 24 Aralık 2005 13:20:40 >
  • ilk denemeler2..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.