Şimdi Ara

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.471
Cevap
7
Favori
89.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumdaki ustatlardan bir konuda yardım istiyorum öyle bir makine olsunki :D bu gercekden varmıdır bilmiyorum ama normalde bir resim cekildigi zaman foruma ekliyoruz küçük hali ile mükemmel görünüyor ama esas boyutlarındada küçük halindeki gibi net görünen bir makine :D varmıdır böyle bir makine bunu ögrenmek istiyorum var ise nedir sınıfında dslr de misal yada like da var ise ? öneriler görüşler saygılar sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpuzar

forumdaki ustatlardan bir konuda yardım istiyorum öyle bir makine olsunki :D bu gercekden varmıdır bilmiyorum ama normalde bir resim cekildigi zaman foruma ekliyoruz küçük hali ile mükemmel görünüyor ama esas boyutlarındada küçük halindeki gibi net görünen bir makine :D varmıdır böyle bir makine bunu ögrenmek istiyorum var ise nedir sınıfında dslr de misal yada like da var ise ? öneriler görüşler saygılar sevgiler

Dslr bakmak gerek o halde. Mesela Sony A77+16-50mm (4500tl civarı)
  • quote:

forumdaki ustatlardan bir konuda yardım istiyorum öyle bir makine olsunki :D bu gercekden varmıdır bilmiyorum ama normalde bir resim cekildigi zaman foruma ekliyoruz küçük hali ile mükemmel görünüyor ama esas boyutlarındada küçük halindeki gibi net görünen bir makine :D varmıdır böyle bir makine bunu ögrenmek istiyorum var ise nedir sınıfında dslr de misal yada like da var ise ? öneriler görüşler saygılar sevgiler

nex7+24mm carlzeiss
    A65 yada A77+ 16-50 f:2.8
    sony den bunlar aklima geldi ilk anda
    ozellikle nex7 yi tavsiye ederim. gecenlerde dijitalfokus ta leica m9 la karsilastirmasini gormustum de ezip gecmis acikcasi

• Beyler nikon d4 çıkmak üzere 1 ayı var. :) 10000tl si olan var mı? yarısını karfu karacasulunun cebine koyacak meraklısını merak ediyorum test fotolarını da alacak arkadaş koysun bi zahmet :)

Gönlüm A77 sony den yana lakin fiyatların düşmesini daha çook bekleyecez. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanonur

Beyler nikon d4 çıkmak üzere 1 ayı var. :) 10000tl si olan var mı? yarısını karfu karacasulunun cebine koyacak meraklısını merak ediyorum test fotolarını da alacak arkadaş koysun bi zahmet :)

Gönlüm A77 sony den yana lakin fiyatların düşmesini daha çook bekleyecez. :)

suan 3500 civarinda diye biliyorum. dusse dusse 3000 liraya duser, A65 de 2000 lira olur bence euro bu seviyede olduktan sonra pek bisey beklememek lazim
  • Arkadaşlar çok teşekkurler makine önerileriniz için ama benim aklıma yatan ozebanın dedigi nex7+24mm carlzeiss acaip hoşuma gittiki yanılmıyorsam burdaki herkezinde sahip olmak istiyecegi bir türden makineki aynı zamanda bu makineye lens kitleri ile birlikte acaba kaç liraya sahip oluruz şuanda merak ettigim bir konu bu oldu açıkcası birde bu makinenin fiatı nekadar düşer acaba :D alına bilirligi ne olur :D ilerliyen zamanlarda maddi durumlara göre alına bilirligi yüksek bir makine takipçisiyim hertürlü
  • quote:

Arkadaşlar çok teşekkurler makine önerileriniz için ama benim aklıma yatan ozebanın dedigi nex7+24mm carlzeiss acaip hoşuma gittiki yanılmıyorsam burdaki herkezinde sahip olmak istiyecegi bir türden makineki aynı zamanda bu makineye lens kitleri ile birlikte acaba kaç liraya sahip oluruz şuanda merak ettigim bir konu bu oldu açıkcası birde bu makinenin fiatı nekadar düşer acaba :D alına bilirligi ne olur :D ilerliyen zamanlarda maddi durumlara göre alına bilirligi yüksek bir makine takipçisiyim hertürlü

Daha uygun fiyatlı bir seçenek te NEX 5N olabilir.

• gayet tabi olabilir ama ne kadardır acaba :D :D
  • quote:

Arkadaşlar çok teşekkurler makine önerileriniz için ama benim aklıma yatan ozebanın dedigi nex7+24mm carlzeiss acaip hoşuma gittiki yanılmıyorsam burdaki herkezinde sahip olmak istiyecegi bir türden makineki aynı zamanda bu makineye lens kitleri ile birlikte acaba kaç liraya sahip oluruz şuanda merak ettigim bir konu bu oldu açıkcası birde bu makinenin fiatı nekadar düşer acaba :D alına bilirligi ne olur :D ilerliyen zamanlarda maddi durumlara göre alına bilirligi yüksek bir makine takipçisiyim hertürlü

nex7 yerine ekonomik olmasi acisinda nex5n yi de dusunebilirsiniz jamboree hocamin dedigi gibi. iso olarak yanilmiyorsam nex5n daha iyi. tabi nex7 nin 24mp olmasinin etkisi var bunda. nex7 ye suan kimse hayir diyemez bence
    ayrica soyle basit bi hesap yaparsak: nex5n+ evf nin fiyati nex7 ye yaklasiyor. nex7 de iki tane kontrol tekerlegi, daimi flas falan da yaninda hediye olmus oluyor
    tabiki ciddi rakamlardan bahsediyoruz suan

• nekadardır acaba
  • http://www.sonyburada.com/?urun-8088-SONY-NEX-5NKB-ZOOM-KiT-WITH-SEL-1855-LENS-PAKET.html bu nex 5 pekiya 7 si
  • Canon 5d mark 2'yide düşünebilirsin.Abimde var.%100 cropundan poster bastırıyor.Çok başarılı bir makine
  • @ maxpuzar
    Fotoğraf paylaştığınız mesajlarınızdaki fotoğrafların kodlarını [simage][/simage] yerine [simage][/simage] olarak değiştirebilir misiniz ? Bunu yapmadığınız için bu sayfanın yüklenmesi ve düzgün görünmesi bazen 10 dakika sürebiliyor !.. Gördüğünüz üzere fotoğrafların başında ve sonunda yazan image kelimelerinin başına sadece el ile s ekleseniz de olacaktır. Teşekkür ederiz...
  • ok
  • Çok teşekkür ederim, zahmet verdim. Siz de görüyorsunuz sanırım böylesi daha güzel görünüyor. Değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Çok teşekkür ederim, zahmet verdim. Siz de görüyorsunuz sanırım böylesi daha güzel görünüyor. Değil mi ?

Keramet sendeymiş meğerse.Ben kaç sefer ikaz ettim dinlemedi
  • Çoklu resim yapıştırdığınzda simage'ları aşağıdaki gibi yanyana koyarsanız benim yukarıdaki martı fotolarım gibi yan yana dizilip yer kaplamazlar.
    1 satıra rahatlıkla 3 foto sığıyor.

Ör:

[simage]DENEME1[/simage] [simage]DENEME2[/simage] [simage]DENEME3[/simage]
  • Denk geldik sanırım, forumda iken mesaj attım ve gördü herhalde.
    Sizin dediğiniz de epey titiz, düzenli bir işçilik oluyor. Ben bu kadarına razıyım :)
  • arkadaşlar 40 cm platin çakmışlar acası hemen geçmiyor malum trafik kazası birde bunu kemiğin içine cakıyolar yani acı cekmekden sinir sistemi simage small image dı vs kaldırmıyor kusura bakmayın tekrardan birde acemilikde var tabiki bir daha kine düzenli sallarım resimleri cofig i de salam yaparım.......
  • Çok geçmiş olsun kardeşim.40cm platin ne diyorsun yaw.Kâbus gibi.ALLAH, düşmanımın başına vermesin kaza bela.

Ne moral verdim ama,yangına körükle gitmek bu olsa gerek.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.