Şimdi Ara

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.471
Cevap
7
Favori
89.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, hatırladım sizi. Çok geçmiş olsun. Nedir şu anda durumunuz ? İnşallah en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz.
    @ soran2 - oluyor öyle bazen geçmiş sayfaları takip edemeyip arada kaçırdığımız mühim olaylar. @ maxpuzar da hani tüm bu haline rağmen gayet iyi , hoşgörü ile karşılamış. Vallahi helal olsun, hani Allah kimselere göstermesin de o durumda ben olsam aynı şeyi yapamazdım eminim.
  • Malum deyneklerle emekleme aşamasındayız tedavi sürecii uzun teşekkurler ilginize Allaha çok şükür iyiyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpuzar

Malum deyneklerle emekleme aşamasındayız tedavi sürecii uzun teşekkurler ilginize Allaha çok şükür iyiyim...

gecmis olsun allah acil sifalar versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

quote:

Malum deyneklerle emekleme aşamasındayız tedavi sürecii uzun teşekkurler ilginize Allaha çok şükür iyiyim...

gecmis olsun allah acil sifalar versin

AMin
  • Bipekkan bey şimdi yazacagım 5 makinanın hakkında tek tek tek yazdıgınız bütün yorumları okudum hiç sıkılmadan. Sizdende sadece 1 cevap istiyorum bana 5 dakikanızı ayırırmısınız?

sony hx100v
    canon sx40
    fiji hs20 exr
    panasonic fz150
    nikon p500

Bana dslr bazında şu makinayı al rahat rahat uyu diyeceginiz moden nedir pm atarsanız çok sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden..
  • Ben de HX100v sahibiyim. Bildiğim kadarıyla filtre takılamıyor bu cihaza. İnternette gezinirken şu sitedeki adaptörü gördüm.

http://hx100v-adapter.tk/

Tr' de bulabileceğim biyer varmıdır acaba? Yada ebay üzerinden sipariş versem gümrüğe takılma olanağı varmı? Ve kargo ücreti çok tutarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 28 Ocak 2012; 16:44:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: santos66

Bipekkan bey şimdi yazacagım 5 makinanın hakkında tek tek tek yazdıgınız bütün yorumları okudum hiç sıkılmadan. Sizdende sadece 1 cevap istiyorum bana 5 dakikanızı ayırırmısınız?

sony hx100v
    canon sx40
    fiji hs20 exr
    panasonic fz150
    nikon p500

Bana dslr bazında şu makinayı al rahat rahat uyu diyeceginiz moden nedir pm atarsanız çok sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden..

Bence panasonic fz150
    Ayrıca ilgili başlıktan kullanıcı paylaşımımı fotoğraflara da bakıp inceleyebilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_54733465/tm.htm
    Konu sahibi arkadaşımız @ svideoz çok ilgili, ona da öğrenmek istediğiniz detaylar var ise sorabilirsiniz.

•  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 28 Ocak 2012; 14:14:13 >

• aynen düşündügüm gibi bir makina verdin jiddi cevabıma çok saol :)
  • WILLIAMs kardeşim ellerine saglık çok güzel resimler ayrıca konuşturmuşsun makinayı 10mp ve 16 mp 16:9 12mp lik resimlerde bekliyoruz
  • Fotoğraflardaki bir fotoğraf ilginç geldi bana.
    "Cumhuriyet Dönemi Şehitliği" fotoğrafı. San ki öyle bir dönem varmış tarihimzde de yaşanmış bitmiş gibi olmuş bu şekildeki bir tabir yüzünden.
    Mesela ne diyoruz ? Yontma taş devri ! Neden ? E yeter o kadar taş yonttuğunuz yontma kardeşim artık da bu devir kapansın ilerleyelim-gelişelim, işte bu sebeple "yontma" taş devri denmiş.
    Cilalı taş devrinde ise rakı sonrası cila olarak uygun alkol alımının keşfinin yaşandığı dönemir mesela...
    Oyma taş devrinde ise insanlar birbirlerini oymaya başlamışlardır. Neandertal insan türünü oymak sureti ile yer yüzünden silmişizdir ve döneme "oyma" ismini vermişizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 28 Ocak 2012; 18:41:23 >
  • quote:

WILLIAMs kardeşim ellerine saglık çok güzel resimler ayrıca konuşturmuşsun makinayı 10mp ve 16 mp 16:9 12mp lik resimlerde bekliyoruz

İnşallah kardeşim fakat haftaya nasip olursa yüklerim. Bu hafta merkezdeyim biyere çıkamayacağım :) Haftaya dağ-tepe çekerim.
  • sıkıntı yok bekleriz memnun kalırız
  • Arkadaşlar şu fotoları nolur [simage][/simage] kullanarak yapıştırın.Sayfada çok yer kaplıyor.
  • Geçen de youtube dolaşırken tesadüf eseri rastladım...

SONY HX-100V uygun parça ile ilgili bir video:
    http://www.youtube.com/watch?v=cKw0aGwRdIk
    (...filter adapter ring, adapterring, use filters with HX100V)

Fotoğrafçılık henüz amatör olduğum için,bu parça Türkiye de var mı ve tam olarak nerede lazım olur....Bilemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalefe

Geçen de youtube dolaşırken tesadüf eseri rastladım...

SONY HX-100V uygun parça ile ilgili bir video:
    http://www.youtube.com/watch?v=cKw0aGwRdIk
    (...filter adapter ring, adapterring, use filters with HX100V)

Fotoğrafçılık henüz amatör olduğum için,bu parça Türkiye de var mı ve tam olarak nerede lazım olur....Bilemeyeceğim.

parça ebay'da var ama dolarda fırladı gitti.
  •  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

http://www.hx100vadapter.com/

Merhaba soran2 .Bende HX100v kullanıcısıyım ve bu parasoley ve bağlantı parçalarından almak istiyorum.Türkiye'ye gönderim yapıyorlar mı siz aldınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.