Şimdi Ara

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.471
Cevap
7
Favori
89.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILLIAMs

Onu da alacağım inşallah

polarize lerin fiatları hakında bilgin varmı birde onlar sınıf sınıfda ayrılıyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpuzar

quote:

Onu da alacağım inşallah

polarize lerin fiatları hakında bilgin varmı birde onlar sınıf sınıfda ayrılıyorlarmış

Tabiki az çok biliyorum fiyatları ama orta halli bişeyler alacağım
  • nekadardır müdür orta hallisi
  • Yurtdışı fiyatı olarak B+W nin en ucuzu 100 lira. 650 lirayada filtre var Ama max.50 liralık bir filtre almayı düşünüyorum.
  • quote:

Yurtdışı fiyatı olarak B+W nin en ucuzu 100 lira. 650 lirayada filtre var Ama max.50 liralık bir filtre almayı düşünüyorum.

Güzel araştır bizide haberdar aklımda fitre almak var ii bir şeyse kaçırmam alırım bende
  • Adaptörde alman lazım Adaptör olmadan filtreyi kullanamassın
  • ben bu filtre olayını hiç anlamadım ya biraz aydınlatsana beni üstad
  • quote:

Orijinalden alıntı: santos66

ben bu filtre olayını hiç anlamadım ya biraz aydınlatsana beni üstad

http://www.renklidergi.com/uye/TarArseven sayfa acılınca ( foto aksesuarlar ) konusunun devamını tıklalayınız hemen resimin altında solda, orda kısa ve öz bir bilgi paylaşılmış açıklayıcı ve net kendinize uygun yarlı bir şeyler bulabilirsiniz
  • quote:

Adaptörde alman lazım Adaptör olmadan filtreyi kullanamassın

Alırız adaptörüde alırız yeterki marifetleri iyi olsun verilen parayı hak etsin

aklımdaki 1 ad adaptör,polarize ve Close-Up filtre takımı almak var bunların hepsi 100 110 liraya ii takılmlar denk geldimi tammdır alırım özelliklede polarizenin iyi olması tercihimdir

• quote:

quote:

http://www.renklidergi.com/uye/TarArseven sayfa acılınca ( foto aksesuarlar ) konusunun devamını tıklalayınız hemen resimin altında solda, orda kısa ve öz bir bilgi paylaşılmış açıklayıcı ve net kendinize uygun yarlı bir şeyler bulabilirsiniz

üstad baktım hepsini okudum çok saol ama bir sürü filtreden bahsediyor hepsini alacak olsak makine fiyatına gelir heralde kardeş şunu kesin al dedigin filtre hangisidir ?

• Filtre ve Adaptör bu cihazın ruhuna ters madem merakınız var alın 2.el bir DSLR cihaz huzura erin, bu cihaza takacağınız filtreler üstadlar daha iyi bilir özellliklerini tam kullanamamanıza sebepte olabilir f değerinin düşmesi vs gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowbi

Filtre ve Adaptör bu cihazın ruhuna ters madem merakınız var alın 2.el bir DSLR cihaz huzura erin, bu cihaza takacağınız filtreler üstadlar daha iyi bilir özellliklerini tam kullanamamanıza sebepte olabilir f değerinin düşmesi vs gibi

Cihazın ruhuna ters demişsiniz ama ne alaka? En azından polarize, UV, ND ya da close up filtre için?
  • quote:

quote:

quote:

üstad baktım hepsini okudum çok saol ama bir sürü filtreden bahsediyor hepsini alacak olsak makine fiyatına gelir heralde kardeş şunu kesin al dedigin filtre hangisidir ?

@santos66 benim kendi araştırmalarım sonuçu verdiğim karar şu kendi makineme göre olsaydı güzel resimler cekerim dediğim filitreler

1.skylight filtre ise adında da anlaşılacağı gibi gökyüzü ve açık hava fotoğrafçılığında daha çok kullanılır. ( doğal renklerin doygunluğunu arttırır ). en ucuz filtre olduğu içinde genelde objektifi ( korumak amacıylada ) kullanılır.

kaliteli bir skylight en çok işimi görecek olan filtre şimdilik

2.Close-Up filtre takımı almak oda güzel makrolar cekebilmek için

3.skylight almayıpda iyibir araştıma isteyen pahalı olan polarize filtre almak var oda kaliteli olması lazım az çok polarize içinde

http://www.uzmantv.com/polarize-filtre-nasil-kullanilir bu link bilgi amaçlı artıı artıı almayı düşünürsen markalar hakında bilgi sahibi olabilecegin link atıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_46181078/tm.htm burdada ustatların yorumları var

• ve son olarakda filtreler hakında bilgi sahibi olamaya çalışırken şu yorumu gördüm dikatimi çekti paylaşayım

fitre bir çeşit zekat sayılır. Fakirlere verilir. Önemli olan acele etmemektir. Birde önemli olan insanlık ve saygı ve sevgi ve dürsütlük diye yazmış elemanın bir tanesi

hx100v ye ideal cekim için alınabilecek hangi marka filtreleri önerir üstadlar burdada değerli bilgilerini paylaşırlarsa ne iyi misal bu makineye şu kadarlık filtre gitmez,

şu idealidir polarizde uv de şu olabilir yada ileridede dslr ye geçicekseniz bu gibi evet ustadlar görelim değerli yorumlarınızı

• @williams bizim cihaz lens filtre takılması için tasarlanmış bir cihaz değil, zaten tercih edenlerde bu tip eklentileri dert etmek istemeyen kişiler. Bu tip eklentiler DSLR cihazlarda görüntü kalitesini rahatsız etmeden faydalanmak mümkün iken bizim cihazlarda teknik sebeplerden yetersiz olan sensörden maksimum fayda almak daha güçleştirecektir gibi geliyor bana,
    Bir faktörde bu tür filtre kullanmak için cihazın hassas sistemine bu tip eklentiler ve kendime de tak çıkar derdi eklememek istemem
  • Bence filtre kullanımının artıları çok. Dediğim gibi en azından saydığım filtreler için. Close up filtreler gelecek 3-4 güne. Geldiğinde fotoğraf eklerim filtreli ve filtresiz. Küçük bir incelemeden sonra kesin yargıyı veririz

Edit: Tak çıkar aynı SLR objektiflerdeki gibi. Hiçbir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 5 Mart 2012; 12:39:02 >
  • quote:

Bence filtre kullanımının artıları çok. Dediğim gibi en azından saydığım filtreler için. Close up filtreler gelecek 3-4 güne. Geldiğinde fotoğraf eklerim filtreli ve filtresiz. Küçük bir incelemeden sonra kesin yargıyı veririz

Edit: Tak çıkar aynı SLR objektiflerdeki gibi. Hiçbir farkı yok.

@wıllıams Bende yaralı olacağı ve hatta hx100v ye makro cekimlerinide acaip yardımcı olacağı konusundayım close up fitrenin ama aslen merak ettiğimde şu polarize yada

uv ile sklight filtrelerde '' marka '' :D hangisi olamalı bizim sensore :D fındık sensor ya bunlar; prodeğil hangisi iyi olur prolardanda yorum gelirse mükemmel olur yani filtre

markaları tanıyan bilen tahmini şu diyebilicek birisi @bipekkan ustad yardımcı olabilir bu konuda kral uğramıyor forumlara ama ümit kesilmez....

• Merhaba arkadaşlar.Eylül 2011 de almış olduğum Sony HX100V'mi model değişimi için satıyorum ilgilenen arkadaşımız olur belki forumdan diye haber vermek istedim :)

İlanımın linki:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sony-hx100v-16-2mp-30x-zoom-77042423/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahofb

Merhaba arkadaşlar.Eylül 2011 de almış olduğum Sony HX100V'mi model değişimi için satıyorum ilgilenen arkadaşımız olur belki forumdan diye haber vermek istedim :)

İlanımın linki:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sony-hx100v-16-2mp-30x-zoom-77042423/detay/

:) ins istedigin fiyata satarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santos66 -- 5 Mart 2012; 17:45:26 >

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.