Şimdi Ara

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.471
Cevap
7
Favori
89.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstad karıştırıyor olmayın.Makineyi alır almaz ilk işim NR'yi minimuma almak oldu zaten.Akşam ev içi çekimlerinde detay kaybı olabiliyor fakat gün ışığında gayet iyi
  •  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık

yine balkondan karşı sahildeki fener resimi

Manual F5
    ISO 160
    poz 4
    odak uzunlugu 79.48mm

hocam buresimleri balkondan cekiyorum mevcut uzaklık bayabir var kış resimlerindede görebilirsiniz feneri ama hava sartlarına göre degişiklik olabiliyor mesafe çok cünkü kış resimlerine bakarsanız ne demek istedigimi daha kolay anlıyabilirsiniz.... onun için digital zoom u kullanmışdım

Soran kardeş bu makinede daha ne yazıkki adam gibi güneşli bir hava göremedi hep ev ortamı ve bulutlu yada karlı havalar gördü ama benim anlıyamadığım gürültü var sayın bipekkan abimizinde dediği gibi iso olaylarıda var onun için mümkün olduğu kadar resim ekliyorum her türlü koşul için aslende makineye yavaş yavaş alışıyorum

( act ) '' std : ölçülü hareket altında kullanmaya uygun seçişiydi bende '' eskiden act : daha güçlü harekete kullanmaya uygunda şimdi fabrika ayarlarına döndürdüm makineyi fabrika ayarlarında seçildiği gibi kullanıyorum o zaman (act) oluyor

NR de düşük gürültü gidermede keskinlik eskiden sondaydı şimdi ortalarda fabrika ayarında makine bu şekilde yani NR yi mümkün oldugu kadar kıstım yarın hava güzel olursa 100 200 300 400 iso da resimlerini eklerim fenerin....

tek merak ettigim güneşli bir havada ne olucagı yani ışıgı tam aldığı bir ortamda iso 100 400 800 resimleri ve resimin orjinal boyundaki hali bu bir yaz havası aslen
    tabiki bu arada makinedede problem olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpuzar -- 1 Mart 2012; 0:43:44 >

•  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık

elektirik lambası görülmüyor ama ufakdan bir resime müdehalesi var

Manuel

F5 poz 7 ISO 100 odak uzunlugu 71.91mm

• Arkadaslar yeni dsc hx9v aldık.Yurt disından alındı.Turkce menu yok.Acaba yukleme şansı olur mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mygokhan

Arkadaslar yeni dsc hx9v aldık.Yurt disından alındı.Turkce menu yok.Acaba yukleme şansı olur mü?

Maalesef öyle bir imkanınız yok. Benim makine de ingilizce ama kısa zamanda alışıyorsunuz ayarlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 1 Mart 2012; 11:27:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpuzar

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık

elektirik lambası görülmüyor ama ufakdan bir resime müdehalesi var

Manuel

F5 poz 7 ISO 100 odak uzunlugu 71.91mm

Bu fotoğraf fena değil.Belkide senin makine olabilecek en kötü ayarlarındaydı.

• @ WILLIAMs sence benim kullanmış oldugum makinenin lensinde yada netlemelerinde her hangibi bir problem gözüküyormu acaba nediyorsunuz resimler içinde ? görüşlerinizi alabilirmiyim
  • @bipekkan ustadım hava inanılmaz derecede kötü ve kar yağıyor kapalı. resimler çok gri tonda cıkacağından ve kötü olacağından forumda kirlilik yapmaması için güneşli bir havayı beklemedeyimm dediğiniz ayardada resim cekebilmek için
  • @soran kardeşim olabilir oda olabilir işallahda öyledir
  • quote:

@ WILLIAMs sence benim kullanmış oldugum makinenin lensinde yada netlemelerinde her hangibi bir problem gözüküyormu acaba nediyorsunuz resimler içinde ? görüşlerinizi alabilirmiyim

Valla dostum ben fotolara tam anlamıyla bakamadım. Ama baksamda çok detaylı bilgi veremem. Amatörüz nihayetinde. Yalnız şunu farkettim, NR gürültüyü fazlasıyla etkiliyor. Ben orta seviyede kullanıyordum en düşüğe ayarladım akşam. Diğer ayarlar orta düzeyde
  • Ebay' dan siparişi verdim arkadaşlar.

Filtre adaptörü ve Close up filtre seti aldım. Adaptör 67mm filtreler için uygun. Filtre seti 4 parçadan oluşuyor. +1, +2, +4 ve +10 dioptri değerlerine sahip.

İkisi (Adaptör 43 TL, filtre seti 43,50 TL) 90 TL ye geldi hemen hemen. 3 er adet aldım. 259 TL ödedim toplamda. 2 şer adedini satacağım. Alacak arkadaş varsa aldığım fiyat üzerinden satacağım bilginiz olsun. Sahibinden.com da 50 liradan açtım ilanları. DH üyelerine özel, aldığım fiyattan yani 43 TL

Bir hafta içerisinde elime ulaşır tahminimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 1 Mart 2012; 17:50:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILLIAMs

Ebay' dan siparişi verdim arkadaşlar.

Filtre adaptörü ve Close up filtre seti aldım. Adaptör 67mm filtreler için uygun. Filtre seti 4 parçadan oluşuyor. +1, +2, +4 ve +10 dioptri değerlerine sahip.

İkisi (Adaptör 43 TL, filtre seti 43,50 TL) 90 TL ye geldi hemen hemen. 3 er adet aldım. 259 TL ödedim toplamda. Alacak arkadaş varsa aldığım fiyat üzerinden satacağım bilginiz olsun. Sahibinden.com da 50 liradan açtım ilanları. DH üyelerine özel, aldığım fiyattan yani 43 TL

netlik derecesini artırıyor dogrumudur hocam :D

• acaba hx200v'nin çektigi kareler ne zaman forma düşer aralarında nasıl bir fark olacak çok merakla bekliyorum
  • quote:

quote:

Ebay' dan siparişi verdim arkadaşlar.

İkisi (Adaptör 43 TL, filtre seti 43,50 TL) 90 TL ye geldi hemen hemen. 3 er adet aldım. 259 TL ödedim toplamda. Alacak arkadaş varsa aldığım fiyat üzerinden satacağım bilginiz olsun. Sahibinden.com da 50 liradan açtım ilanları. DH üyelerine özel, aldığım fiyattan yani 43 TL

netlik derecesini artırıyor dogrumudur hocam :D

Konuya daha çok yaklaştırıyor hocam

• örnek resimlerini görmek isteriz bizde acemiyiz
  • quote:

örnek resimlerini görmek isteriz bizde acemiyiz

Buyrun taze taze

http://www.ephotozine.com/article/sony-cyber-shot-dsc-hx200v-hands-on-sample-photos-18599

• onu napım ben bende 100 ü var ken bana Close up filtre nin marifetleri lazım bir acemi olarak resimlerini görmek içab eder fitreli fitresiz @williams dan örnekleri görmek lazım
  • Henüz gelmedi filtreler. Gelince ekleyeceğim dostum merak etme
  • quote:

Henüz gelmedi filtreler. Gelince ekleyeceğim dostum merak etme

ok 4 gözle beklemekdeyiz
  • polarize fitrede gerekli sankiya :D
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.