Şimdi Ara

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.471
Cevap
7
Favori
89.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Arkadaslar makineyi nerde bulabilirim ? İstanbulda ne kadar Sony center varsa dolaştım hiçbirinde yok :) ek olarak taksim Satürn de 1 adet teşhiri var ve sorduğum her yer ürünün gelecegi hakkında bilgi veremiyor. Yalnız Uskudar sony centerdaki ilgili hx200 serisinin gelecegini söyledi ve bu makinenin artık dağıtımı bitti gibi bir şey söyledi :)

Var mı hiç bu makineyi gören surda diyebİlecek ?

Aşağıdaki Sony Center'ı muhakkak ara,bunlarda genelde oluyor.Bende burdan aldım.Hatta cihaz hata kodu veriyordu,ertesigün değiştirdiler.

HX200 çıkacaksa çıksın buyursun çıksın da kaç TL'dan çıkacak.Daha HX100'ün fiyatı düşmedi.

SONY CENTER - Forum İstanbul AVM

Kocatepe Mah. Paşa Cad. GF.61
    34045 Bayrampaşa / İSTANBUL Türkiye
    0212 640 3737
    forum.sony@avrupatr.com

Forum İstanbul AVM Sony Center a bizzat gittim hocam orda da yoktu :) e yetkili kesin gelecek diyemiyor, gelebilir diyor
    HX200 çıkınca da düşmezse fiyat zaten Hx200 fiyatını merak ediyorum

• HX200 18mp olacakmış.Sony'nin mp takıntısı işte.Biz keşke 16 yerine 10-12mp olsaydı derken yeni model 18mp
    Muhtemelen sensör büyüklüğüde aynı olup yine exmor R kullanacaklar.
  • @ ben 750 lirasını keş geri kalanı taksit yaptırmısdım kredi kartına 1150 mi 70 mi öyle bir şeye aldım 8gbda sony kartı ile
  • 1920x1080 pixelde gerçekten 60 progressive video çekiyor mu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caligula

1920x1080 pixelde gerçekten 60 progressive video çekiyor mu bu?

NTSC 60p / PAL 50p
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

HX200 18mp olacakmış.Sony'nin mp takıntısı işte.Biz keşke 16 yerine 10-12mp olsaydı derken yeni model 18mp
    Muhtemelen sensör büyüklüğüde aynı olup yine exmor R kullanacaklar.

Adam satiyor ! E satinca da yapiyor. Tuketici aliyor ise o da ayni yoldan devam eder. Kolay olay degildir tuketici egilimlerine karsi durup esasli degisiklige gidip tuketici kaybetmek ama bunun karsiliginda daha az insan tarafindan daha iyi olarak anilmayi tercih etmek. Kaldi ki Sony bu isi d-slr ve nex serisi ile yapiyor. Gerek gormuyordur compact yada d-slr like serisinde buyuk sensor+makul oranda megapixel gibi bir duruma. Mevcut yol ile yuksek megapixel+pimas lens ile mali goturuyor bu sinifta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 17 Şubat 2012; 23:58:40 >

•  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık
  • Bende sonunda alabildim makineyi bakalım daha tam inceleyemedim tamamen inceledikten sonra paylaşırım fotoğraf düşünce vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Bende sonunda alabildim makineyi bakalım daha tam inceleyemedim tamamen inceledikten sonra paylaşırım fotoğraf düşünce vs

Hayırlı olsun.Beğeneceğinize eminim.Bol fotoğraflı günler...
  •  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 22 Şubat 2012; 13:50:48 >

• güzel fotoğraflar eline,hx100v'ne sağlık.Neresi burası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

güzel fotoğraflar eline,hx100v'ne sağlık.Neresi burası ?

Teşekkür ederim..

Altındere / Babadağ / Denizli
  • Arkadaşlar eBay' den HX100v için filtre adaptörü alacağım. Fiyatı 24 $. Adaptör iki parça. İster makro ister tele converter takabiliyorsunuz tabiki diğer filtreleri de. Filtre çapı 67mm. Yalnız hem PayPal hesabım yok hem ingilizce bilmiyorum. Satıcıyla iletişim problem olacak.

Şöyle bir teklifim olacak; Eğer almak isteyen ve eBay üzerinden daha önce alışveriş yapan arkadaş varsa parasını ona ödeyip o bizim yerimize alsın. Adaptör geldikten sonra da bize karşı ödemeli olarak kargo ile gönderir. Burada iletişim kuralım arkadaşlar. Satıcının elinde 10 adet mevcutmuş. Eleman Çin' de bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 22 Şubat 2012; 11:28:16 >
  • Güzel fotoğraflar williams,tebrikler

Yalnız böyle çoklu foto yapıştırdığın zaman [simage][/simage] [simage][/simage]yan yana koyarsan bir satıra 4 küçük imaj sığdırabiliyorsun.
    Böylelikle forum sayfasında yer kaplamamış oluyor.Bilgine...
  • @WILLIAMs kardeşim çok güzel resimler ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILLIAMs

Arkadaşlar eBay' den HX100v için filtre adaptörü alacağım. Fiyatı 24 $. Adaptör iki parça. İster makro ister tele converter takabiliyorsunuz tabiki diğer filtreleri de. Filtre çapı 67mm. Yalnız hem PayPal hesabım yok hem ingilizce bilmiyorum. Satıcıyla iletişim problem olacak.

Şöyle bir teklifim olacak; Eğer almak isteyen ve eBay üzerinden daha önce alışveriş yapan arkadaş varsa parasını ona ödeyip o bizim yerimize alsın. Adaptör geldikten sonra da bize karşı ödemeli olarak kargo ile gönderir. Burada iletişim kuralım arkadaşlar. Satıcının elinde 10 adet mevcutmuş. Eleman Çin' de bu arada.

Merhaba kardeş.Ebay'da gördüğün filtre adaptörü şu link'teki gibi mi?http://www.hx100vadapter.com/
    Link'teki çok güzel makinenin bir parçasıymış gibi çıkarmaya hiç gerek kalmıyor. Benim de hesabım yok ve ingilizcem iyi değil ama almayı düşünen bir arkadaş olursa onun hesabına ödeme yapıp bende almak isterim verdiğim linkdekiler gerçekten çok güzel yapılmış ve bu elemanlar sanırım İngiltere'deler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fahofb

quote:

Orijinalden alıntı: WILLIAMs

Arkadaşlar eBay' den HX100v için filtre adaptörü alacağım. Fiyatı 24 $. Adaptör iki parça. İster makro ister tele converter takabiliyorsunuz tabiki diğer filtreleri de. Filtre çapı 67mm. Yalnız hem PayPal hesabım yok hem ingilizce bilmiyorum. Satıcıyla iletişim problem olacak.

Merhaba kardeş.Ebay'da gördüğün filtre adaptörü şu link'teki gibi mi?http://www.hx100vadapter.com/
    Link'teki çok güzel makinenin bir parçasıymış gibi çıkarmaya hiç gerek kalmıyor. Benim de hesabım yok ve ingilizcem iyi değil ama almayı düşünen bir arkadaş olursa onun hesabına ödeme yapıp bende almak isterim verdiğim linkdekiler gerçekten çok güzel yapılmış ve bu elemanlar sanırım İngiltere'deler.

Evet adaptör güzel fakat close-up filtreler biraz ağır ve makinenin zoom motoru için sorun çıkartabilir. O yüzden direk gövdeye bağlanan bi aparat daha iyi olur diye düşünüyorum

• Sony centerlara sorduğumda bu ürünün yenilendiğini yeni modelin mart ayı içerisinde geleceğini söylediler.
    Doğruluk payı nedir?
    Bu yüzden mi hiçbiryerde bulunamıyor.
  • Olabilir. HX200 gelecek yakın bir tarihte
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.