Şimdi Ara

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.471
Cevap
7
Favori
89.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle daha iyi resimler çekersin. çünkü rx100 pro. ya daha yakın bir kamera.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Sniff

quote:

Orijinalden alıntı: Ugur31

Aynı resmin farklı makina ile çekim karşılaştırmalarına bakabileceğiniz bir site

http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM

BU arada, ben de Sony HX200V aldım dün, hayırlısı bakalım..

bende hx200 almayı düşünüyordum. verdiğiniz siteden biraz karşılaştırma yapınca dslr almaya karar verdim.. o da sanırım canon 600d olacak.. hayırlı olsun makineniz..

En doğru kararı vermişsin.

• Sony HX100v fotolar 10mp.

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık

• Niye talep düştü buraya anlamadım.Birşeyler paylaşsanıza arkadaşlar.HX100 ve HX200 ikisininde sahiplerinden tık yok.Foto paylaşın hatalara bakalım,kendimizi geliştirelim.

Böyle güzel makinelerimiz var.Kimse foto paylaşmıyor.
  • herkese merhaba bu soru daha önceden defalarca sorulmuştur muhtemelen eğer öyleyse şimdiden kusura bakmayın. ben fotoğrafçılık konusunda daha çok acemiyim ve de hobi amaçlı olarak bi makina almayı düşünüyorum. pek çok kişi gibi bende iki makina arasında kaldım panasonic fz 150 idi artık fz 200 olur muhtemelen birde sony hx 200. sizlerden ricam marka fanatikliği yapmadan hangi makinayı tercih etmeyelim nedenleri ile kısaca açıklarsanız çok sevinirim. aslında benim gönlüm bugüne kadar hep sony den yanaydı ama bugün nedendir bilmem biraz fz 200 e kaymaya başladı arada kaldım yani.

kısaca aradığım özellikler en başta tabii ki zoom daha sonra da video çekimi özellikle de gece çekimleri hem video hem foto da iyi olsun. çok usta olup çok kaliteli resimler çekebileceğimi zannetmiyorum genelde otomatik ayarları kullanırım gibi geliyor.
    mesela benim cep tel samsung wave 1 in çektiği fotolar çok hoşuma gidiyor çok canlı parlak resimler elde ediyorum eminim bu işte usta olan kişilere göre çok kötü resimlerdir, detayları berbattır ama benim hoşuma gidiyor canlı parlak resimler neyse sonuçta o bir telefon ve yapabileceği işler belli. daha fazla lafı uzatmadan bu iki makina arasında kaldım şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim

• sony 200w aldım
    özellikle kapalı mekanlarda ve turistik yerlerde flashsız çekimlerde memnun kaldım

http://imageshack.us/a/img12/9387/dsc00928bs.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta80 -- 16 Eylül 2012; 21:06:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meta80

sony 200w aldım
    özellikle kapalı mekanlarda ve turistik yerlerde flashsız çekimlerde memnun kaldım

http://imageshack.us/a/img12/9387/dsc00928bs.jpg

Dostum bu foto iyi değil.Makineyi titretmişin.Denemelere devam
  • arkadaşlar nikon d5100 mü sony hx200 mü nolur yardımcı olun

edit: fikrimi değiştirdimm. canon 550d ya da nikon d5100 alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirdennefretediyorum -- 28 Ekim 2012; 16:40:16 >
  • Merhaba,

HX200V aldım ve tam olarak kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum. Aşağıdaki videoda gösterilen parçalardan hangisini/lerini almam daha iyi resim çekmeme yardımcı olur ?

http://www.youtube.com/watch?v=WKPd-4Hyx6M&feature=related
  • ben bu cihazı almayı düşünüyorum

Hx100 ü en son hangi arkadaş ne kadara aldı acaba.Ben bulmakta sıkıntı yaşıyorum Kayseri den .İnternet sitelerine de pek güvenmiyorum

Bulamazsam HX200 alacağım da ortalama 1200 1400 tl civarında fiyatlar

Acaba yakın zamanda 1000 tl altına inermi ?

800 900 tl civarına
  • Kalite bakımından hiç düşünme.HX 100 zor bulursun artık.Fiyatın düşmesini beklersen bu sefer HX 300 çıkar ve HX 200 kalmaz piyasada.Bu döngü böyle devam eder gider.
  • Kayseripark Sony Center bayramdan sonra gelecek dedi.Hatta eminmisiniz Hx100 mü gelecek dedim evet dediler

Bekleyelim bakalım gelecekmi.

Birkaç hafta daha bekleyim bakayım gelmezse hx200 alacaz
  • hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

Kayseripark Sony Center bayramdan sonra gelecek dedi.Hatta eminmisiniz Hx100 mü gelecek dedim evet dediler

Bekleyelim bakalım gelecekmi.

Birkaç hafta daha bekleyim bakayım gelmezse hx200 alacaz

Hx200 al.İslemcisi daha hizli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur31

Merhaba,

HX200V aldım ve tam olarak kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum. Aşağıdaki videoda gösterilen parçalardan hangisini/lerini almam daha iyi resim çekmeme yardımcı olur ?

http://www.youtube.com/watch?v=WKPd-4Hyx6M&feature=related

Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba ?
  • uv filitre öenmli olan ve ara aparat. diğerleri isteğine bağlı..
  •  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpuzar -- 3 Aralık 2012; 23:51:45 >
  • Yukarıdaki resim picasa ile modifiyelenmiş tir ilginize sunarım
  • HX 300 hakkında herhangi bir bilgi mevcutmu ne zaman piyasaya çıkar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcamlibel

uv filitre öenmli olan ve ara aparat. diğerleri isteğine bağlı..

Teşekkürler arkadaşım..
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.