Şimdi Ara

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.471
Cevap
7
Favori
89.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

peki en güzel hangi değerlerde gece çekimi yapabilirim

birde alttaki değerleri bana açıklarmısınız

iso nun yazdığı bölümdeki

biri iso diğeri diyafram peki diğerleri ne

iso ile diyafram arasında bazen 1 yazıyor sonra onu artırabiliyorum ancak ne işe yarıyor

Birde titretmeyi nasıl engellerim
  • Garantisi devam etmekte olan Sony HX-100V fotoğraf makinem satılıktır.
    İlan için:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=70383750
  • arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum ve bende hx100v almaya karar verdim. fakat makinenin sıfırı yok ikinci el alacağım. görüştüğüm arkadaş çok az kullandığını (yaklaşık 500 kare) ve işlerinin yoğunluğu sebebiyle zaman ayıramadığı için satmak istediğini söyledi. 9 aylık bir garantisi daha var ve fiyatı 800 TL. tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olacak. yeni ve acemi bir kullanıcı olacağım için ikinci el alırken nelere dikkat etmeliyim? birde bu tarz dslr like makinelerin bir kullanım ömrü var mıdır? şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: longobardi

arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum ve bende hx100v almaya karar verdim. fakat makinenin sıfırı yok ikinci el alacağım. görüştüğüm arkadaş çok az kullandığını (yaklaşık 500 kare) ve işlerinin yoğunluğu sebebiyle zaman ayıramadığı için satmak istediğini söyledi. 9 aylık bir garantisi daha var ve fiyatı 800 TL. tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olacak. yeni ve acemi bir kullanıcı olacağım için ikinci el alırken nelere dikkat etmeliyim? birde bu tarz dslr like makinelerin bir kullanım ömrü var mıdır? şimdiden teşekkürler..

Sensöre bak,çeşitli renk fonlarında fotolar çekip görüntünün herhangi bir yerinde kırmızı nokta(hot&dead pixel) gibi lekelerin olup olmadığına bak.Objektif çizik olmasın.Zoom yap,mekanikte katır kutur sesler var mı ona bak .Makine güzel memnun kalırsın ama sana tavsiyem üzerine biraz daha koyabiliyorsan HX200v almandır.İşlemcisi bariz hızlı.

• bu da hx50 nin linki

örnek video

http://youtu.be/kgz6EH4w41g

ben çok kaliteli buldum
  • Değerli forum üyeleri sony hx200v aldım. Hemen sandisk adaptörlü 16 gbSandisk ultra micro sd kart aldım. Bi güzel fotoğraflar çektim. Ancak bu sıralar belelk kartını yeniden takın hatası veriyor ve hfıza kartını okumuyor. Kaç kez çıkarıp taktım. kilidini kontrol ettim nafile hep aynı hata bellek kartını yeniden takın hatası. Ne yapmam lazım. Çok severek aldığım makinanın böyle bir hata vermesi beni çok üzdü. Cevaplarınız için şimdiden teşkkürler.
  • Başka bellek kartıyla dene büyük ihtimal sorun adaptördedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervaz2

Başka bellek kartıyla dene büyük ihtimal sorun adaptördedir.

kingstonla denedim. hatta başka bir marka kart daha denedim olmadı. çalışan sandisk hafıza kartı şimdi çalışmıyor. şu an çıldıracak haldeyim. nasıl olur diyorum sıfır makine nasıl böyle bir hata veriyor.
  • ayrıca aynı adaptörlü sandisk hafıza kartı laptopun kart okuyucu bölümünde çalıştı.
  • belki 16gb fazla gelmiştir yada baktınızmı class4 den aşağısı olmaz diyor

ben bugün 8lik taktım class4 hiçbir hata vermedi

kullanan arkadaşlar

hangi çekim modunda hangi ayarda güzel verim alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazel1234567

ayrıca aynı adaptörlü sandisk hafıza kartı laptopun kart okuyucu bölümünde çalıştı.

Bence elindeki karttan kaynaklanmıyor.Makinenin kart yuvası,muhtemelen pinlerin tam oturup oturmaması ile ilgili birşeydir.
    Benim HX100v'de de 1-2 sefer oldu.Mümkün olduğunca kartı dışarı alma,çektiğin fotoları kendi kablosuyla bilgisayara bağla çek.
    Yeni aldığın için bence önce servisle bir görüş.Bence onlar bu arızayı görmüşlerdir.Ben sadece ikimizde olmadığına eminim.Genel arıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

ayrıca aynı adaptörlü sandisk hafıza kartı laptopun kart okuyucu bölümünde çalıştı.

Bence elindeki karttan kaynaklanmıyor.Makinenin kart yuvası,muhtemelen pinlerin tam oturup oturmaması ile ilgili birşeydir.
    Benim HX100v'de de 1-2 sefer oldu.Mümkün olduğunca kartı dışarı alma,çektiğin fotoları kendi kablosuyla bilgisayara bağla çek.
    Yeni aldığın için bence önce servisle bir görüş.Bence onlar bu arızayı görmüşlerdir.Ben sadece ikimizde olmadığına eminim.Genel arıza.

Cevabın için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi oldu. 2 Gün önce fotoğrafı aldığım bayiye gittim. Durumu gördüler ve servise göndereceklerini söylediler. Eğer servis problemi çözemezse yeni hx200v fotoğraf makinesi vereceklerini söylediler. Onlarda sorunun kartta değilde fotoğraf makinesinde olduğunu anladılar. Bundan sonra dediğin gibi yapacağım. Yani hafıza kartını yuvasndan hiç çıkarmayacağım elimden geldiğince. usb ara kablosuyla laptopumdan fotoları silip ya da yükleyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

Cevabın için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi oldu. 2 Gün önce fotoğrafı aldığım bayiye gittim. Durumu gördüler ve servise göndereceklerini söylediler. Eğer servis problemi çözemezse yeni hx200v fotoğraf makinesi vereceklerini söylediler. Onlarda sorunun kartta değilde fotoğraf makinesinde olduğunu anladılar. Bundan sonra dediğin gibi yapacağım. Yani hafıza kartını yuvasndan hiç çıkarmayacağım elimden geldiğince. usb ara kablosuyla laptopumdan fotoları silip ya da yükleyeceğim.

Rica ederim.Ben makinenin böyle 2 günlük olduğunu bilmiyordum.Keşke bayiye bastırıp birebir değiştirtseydin.Böyle kanuni bir hakkın var.
    Benimde ilk aldığım makinede error yazısı çıkıyordu.Ertesi gün gittim değiştirttim.Ne uğraşıcaksın servis falan.Bence bayiye git kavga etmeden güzellikle bastır,haklarını söyle,bekletmelerinin kanuni olmadığını falan izah et.İnandırıcı olursan yeni makineyi kaparsın.Hemen servisten onay alıp değiştirsinler.Tamir kabul etmiyorum de.
    İyi makine aldın.Gazan mübarek olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim.Ben makinenin böyle 2 günlük olduğunu bilmiyordum.Keşke bayiye bastırıp birebir değiştirtseydin.Böyle kanuni bir hakkın var.
    Benimde ilk aldığım makinede error yazısı çıkıyordu.Ertesi gün gittim değiştirttim.Ne uğraşıcaksın servis falan.Bence bayiye git kavga etmeden güzellikle bastır,haklarını söyle,bekletmelerinin kanuni olmadığını falan izah et.İnandırıcı olursan yeni makineyi kaparsın.Hemen servisten onay alıp değiştirsinler.Tamir kabul etmiyorum de.

çok teşekkür ederim. Keşke bu yazıyı makineyi aldığım bayiye gitmeden önce görseydim. İnan o zaman usulüne uygun bastırır değiştirirdim yenisiyle. Neyse hayırlısı olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim. Keşke bu yazıyı makineyi aldığım bayiye gitmeden önce görseydim. İnan o zaman usulüne uygun bastırır değiştirirdim yenisiyle. Neyse hayırlısı olsun.

Sony marka hx200v deki arızamla ilgili servis beni oyalıyor sanırım. Sony nin genel bir şikayet hattı var mı? Avrupa'ya bakan sony nin şikayet emailini bilen var mı?

• Beklemek zorunda değilsiniz,suç işliyorlar.Elinizde teknik servis alındısı varsa hemen açılmamış kutu olarak değişmini isteyin,olmadı bağlı olduğunuz bölgenin hakem heyetine dilekçe verin.Muhakkak haklısınız.

Sony Eurasia Pazarlama A.Ş.
    Müşteri Bilgi Merkezi

Telefon
    444 7669

e-posta
    SonyCustomerCare.STUR@eu.sony.com
  • kullandıkça daha çok alışılıyor. Daha önce forumda saturn resmi çekebileceğim bir makina varmı diye sorduğumda bana teleskop önerdiler. ama ben inat ettim başardım. çok net olmasada..
     Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık

• Arkadaşlar foto çekmekten hiç anlamayan ( ayarlar , iso vs ) , makineyi açıp bi resim çekip direk kapatan birine hx200v öneriyormusunuz 700-750 lira verilirmi ? yoksa sony wx100 ile idaremi edilmeli ?
  • taşıma açısından kolay olsun dersen wx100 compac makina daha avantajlı.. ama ilerde foto çekme merakı başlayacaksa aralarında fazla fiyat farkı da yok zaten hx200 tavsiye ederim. kullanmasıda çokta zor değil.
  • Teşekkürler cevap için
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.