Şimdi Ara

SONY DSC-N1 Görüntüler + Harley Davidson meraklilari fotolar sizin icin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotolarin her biri 3,5-4 mb arasi oldugu icin kücülterek koydum, Tabii görüntü kaybina sebep oldu bu ama biraz fikir verir sanirim

• Yukaridaki fotolarin kalitesini cok düsürmüsüm, Buradkiler daha bir idare ediyor. Acemeligimw bagislayin.

Elimin altinda gündüz gözüyle cekilmis bu foto vardi, Makinanin bir fikir vermesi icin onu da paylasayim dedim.

• Bu da bir baska foto. Makina Gördügüm ve kullandigim makinalar arasinda en iyi görüntüyü veren makina. Benim acimdan tartismasiz en iyisi ve de ancak SLR ler ile kiyaslanabilir belki.(Canon IXUS-500, Sony DSC-T7, Fuji F-610, Minolta F300...KUllandigim bazi makinalar.) Ancak Aksam-Gece cekimlerinde Flassiz istedigim sonucu bir türlü alamiyorum. Cok karanlik cikiyor. Gece cekim moduna getirdigim zamanda titreme uyarisi veriyor, buna ragmen foto cektigimde sanki Cin mali ucuz makina ile cekmisim gibi sonuc veriyor. Bir önerisi veya tecrübesi olan arkadaslardan ve isin ustalarindan yardim bekliyorum. Simdiden tesekkürler.

• Öncelikle makinen hayırlı olsun... oldukça güzel bir alete sahipsin... Bende bir DSC-N1 kullanıcısıyım, her türlü sorununda yardımcı olabilirim. Ancak forumu biraz araştırmış olsaydın DSC-N1 ve bu makineyle çekilmiş örnek foto ve bilgiler için açılmış bir topic olduğunu göreceksin... Bu linke tıklayarakta ulaşabilirisinhttp://forum.donanimhaber.com/m_6985109/tm.htm bundan sonra iletişime ve örnek fotolara ordan devam edersek daha iyi olur... Aynı konu için bikaç başlık açmamış oluruz hem... Ayrıca fotoğraflarda güzel olmuş (tabi; siteye eklemek için biraz görüntü kaybına uğramış ama olsun...) fakat gece fotoğrafları için manuel ayarlar kullanman gerekiyor... Verdiğim linke bir bak, eğer gece fotoğrafları hakkında bişeyler yazılmamışsa yapman gereken ayarları yazarım oraya... Yoksa 1/1.8''lik sensöre ve 30 saniyelik max. pozlama süresine sahip olan bir makine gece fotoğrafları kötü çıkıyo demek inkansız olur heralde...

• Tamam, Gördüm ve de okudum daha önce acilmis topigi, Iyi arastirmadan actigim icin kusura bakmayin, bu buradaki son mesaj olsun, ancak belki Harley meraklilari icin bir kac resim daha post ederim. DSC-N1 ile ilgili topike buradan devam arkadaslar:http://forum.donanimhaber.com/m_6985109/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.