Şimdi Ara

Galaxy S25 Slim, 200 MP ana kamera ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S25 Slim, 200 MP ana kamera ile gelebilir
    Samsung'un üzerinde çalıştığı ince modeli Galaxy S25 Slim'in kamera özellikleri hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Buna göre telefon gelişmiş kameralara sahip olacak. 

Bu ayın başlarında güvenilir sızıntı kaynağı Ice Universe, Samsung Galaxy S25 Slim'in Ultra ayarında kameraya sahip olacağını iddia etmiş ancak ayrıntı vermemişti. Şimdi Sanju Choudhary isimli başka bir kaynak, telefonun 1/1.56” büyüklüğünde ve 200 MP çözünürlüklü yeni ISOCELL HP5 sensörle geleceğini iddia etti ve bu kameraya, 50 MP 1/2.76" ISOCELL JN5 ultra geniş açı sensör ve yine aynı sensörü içeren 3.5x yakınlaştırma yapabilen periskop telefoto kameranın eşlik edeceğini belirtti.

Ayrıca Bkz.Samsung'un yeni kamera teknolojisi, kamera çıkıntılarını azaltacak: ISOCELL ALoP ile tanışın

Yeni ISOCELL ALoP kamera teknolojisini kullanabilir

Kaynak ayrıca, Galaxy S25 Slim'in ince profili göz önüne alındığında, Samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni ISOCELL ALoP ( All Lenses on Prism) kamera teknolojisini kullanabileceğini iddia ediyor. Bu teknoloji lensleri prizmanın arkasında dikine konumlandırmak yerine, önüne yatay şekilde yerleştirerek geleneksel periskop tasarımını tersine çeviriyor. Bu sayede, periskop kamera modülünü daha kompakt ve ince hale getiriyor.

Samsung Galaxy S25 Slim'in 2025'in ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Model, başarılı olması durumunda Galaxy S26 serisinin tasarımını etkileyebilir.

Kaynak:https://x.com/saaaanjjjuuu/status/1858733585466855562

• S7edge gibi telefon yapın incecik hafif zaten 1 günü çıkarınca tamam oluyoruz niye takozlaştık anlamadım ki
  • Düz s serisi zaten ince 7.5 mm civarında daha neyin slimi krdeşim?
  • Slim olması çok iyi avantaj. Kamerada optik görüntü sabitlemeyle birlikte güzel sonuç alınabileceğini düşünüyorum. Rekabeti zaten sadece samsung ve huawei yapıyor.
  • İphonun saçma sapan köşeli tasarımı yerine kenarları yuvarlatsalar yetecek aslında. Bakalım inşallah düzgün bir tasarım olurda geçeriz samsunga
  • Hoşgeldin 3000mah
  • 7 mm altında gelirse adının hakkını verir
  • Samsung'un acilen kamera donanımını güncellemesi gerek. Ana sensor düz s25 s25 plusta küçük diyafram okarak da çok iyi değil. Diğer markalar 1 inçe oynamayacakları zaman en azından 1/1.4 inç lyt 808 falan kullanıyo,çift katman transistör olduğu için 1/1.4 den daha iyi sonuç veriyo. Sony sensor teknolojileri anlamında ciddi atılım yapıyor. Lyt818 de öyle. Samsung GNJ çıkardı gn5 le gn3 ün devamı gibi ama piksel meteryalleri , mikro lensler ,dual vertical gate ,3 pozlamalı hdr gibi Samsung'un sensörler için geliştirdiği bissürü özelliği içinde barındırıyor. Yine 1/1.56 ama düşük ışık performansı da çok gelişmiş S24 lerdeki gn3(ya da 5 hatırlamıyom) e göre. 14 bit ve daha yüksek veri aktarım kapasitesi de cabası . Yani samsungun teknoloji inavasyon ürünü. Peki sizce bu sensör hangi telefonda kullanılıyor? Sadece vivo V40 da . V40 proda değil , düz V40 . V40 pro da Sony lyt 700 vardı sanırım . Bilemiyorum. Samsungun teknolojik olarak en iyim dediği bir sensör yerine Sony orta seviye sensör kullanılması biraz düşündürücü.omnivision bile Sonynin çift katmanlı transistör teknolojisiyle sensör üretebiliyor(Ov50h) üstüne lofic teknolojisini ekledi çif katmanın transistörün yanına. 15 ev dinamik aralık vaat ediyorlar ve bu sensörün 1 inç olanı da p80 ultralara gelicek deniyor. Samsung yalancı 200mp kamera üretmeye devam edebilir.

• Slim ne oglum sigara mı 😂😂
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Katılıyorum s22, 23 ve 24 de aynı sensör vardı. Artık değişmesi şart.

• S22 s23 s24 hicbirinin şarjı düzgün gitmiyor şimdi bir de slim...
    Aynen reis daha s plus serisine 5000 mah koyamadınız
  • Şu an samsungla alakadar olmamın tek bir sebebi var oda satış sonrası verdiği uzun yazılım desteği. Yoksa en az onun kadar iyi telefonlar var bir sürü. Ama hiç biri samsung gibi değil update konusunda.
    Ben aldığım telefonu 7-8 sene kullanıyorum. Parası .....k olanlar 3-4 senede bir değişenler buna dikkat etmek zorunda değil.
  • Xtrud kullanıcısına yanıt

Yemin ederim ne söyleyeceğimi bilemiyorum... Xiami 6.000 mah koydu, bunlar koreli kafasından çıkamıyor.

• Eğer hafif gelirse sonraki telefonum kesin bu olur.
  • ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt
    Slim fit bu karşiim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.