Evet forumdaşlar ikisinden hangisini almalıyım size göre ?
N2 kullanan bir arkadaşım vardı makinasından pek memnun değil T300 hakkında bilgim yok.
ben olsam 2sini de almazdım
quote:
Orjinalden alıntı: Hirotaro
ben olsam 2sini de almazdım
+941354
Katılmayan arkadaşlar alternatiflerinide eklerlerse daha memnun olurum
quote:
Orjinalden alıntı: __RasHeeD__
Katılmayan arkadaşlar alternatiflerinide eklerlerse daha memnun olurum
o kadar para vermişken neden sadece auto çekim yapan makina almayı düşünüyorsun ki MANUELE izin veren miknaları düşünmek daha mantılı ki bence herkes bunu söyleyecektir. sen dizayn olarak ve marka olarak seçim yapıyorsun ama ileride fotoğraf makinasının özelliklerinin yetersiz olacağını göreceksin. çünkü sorduğun makinalar sadece "bas-çek".
quote:
o kadar para vermişken neden sadece auto çekim yapan makina almayı düşünüyorsun ki MANUELE izin veren miknaları düşünmek daha mantılı ki bence herkes bunu söyleyecektir. sen dizayn olarak ve marka olarak seçim yapıyorsun ama ileride fotoğraf makinasının özelliklerinin yetersiz olacağını göreceksin. çünkü sorduğun makinalar sadece "bas-çek".
N1 VE N2 manuel ayarlara izin veren ve çok kaliteli çekim yapan makinelerdir. Kumlu görüntü olayı kesinlikle yok. Gece çekimleri bu tip makinelere göre çok kaliteli. Ben N1!i bu forumda gördüğüm fotoğraflarına hayran kalarak almıştım. Bugüne kadar da çok memnunum. Görenlerde hem resimlerini, hem ekranını çok beğeniyor. N2'de N1 den farklı olarak 10,1 mp çözünürlük ve 1/1.7 sensör bulunmakta. Bildiğim kadarı ile doygunluk ayarı olmaması en büyük handikapı. Bir de tarih atılamıyordu. N1 ile tanışana kadar sony fotoğraf makinelerine önyargılıydım, ancak yeni almayı düşüneceğim model yine bir sony olacaktır.