Şimdi Ara

SONY DSC-W300 FUNCLUB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar , ben yaklaşık 1 aydır sony DSC-w300 kullanıcısyım...makinamdan çok memnunum ..gerçekten hem görünüş açısından hemde çektiği fotoğraflardan herkesin sahip olmak isteyeceği bi kompakt olduğuna inanıyorum...
    benim gibi düşünen herkesi bu sayfada bilgi ve fotoğraf paylaşmaya davet ediyorum

SONY DSC-W300 FUNCLUB

• Yeni bir konu yeni bir heyecan. Hayırlı olsun makinen.
    Bir kaç resim ekleyip, açılışı yapmanı tavsiye ederim. Özellikle tam boydan kesilmiş fotoğraflar eklersen, fotoğrafta ki detayları görmemiz makineyi düşünenleri için önemli klavuz olur.
  • -------------------------------------------------------------------------

Mavi bilgisayardan birşey alırken dikkatli olun, hatta almayın ürün iadesi yok, ambalajından çıkan her ne ise adamlar geri almıyorlar. yani elinizde patlıyor. Özellikle fotograf makinalarını japon malı alın hangi makinayı alırsanız alın çin malı almayın görüntü kalitesi anlamında istediklerinizi vermeyecektir...... Ben W 120 kullanıcısıyım P-200 modelinin verdiği görüntü kalitesine ulaşmak mümkün değil......
  • w120 den memnun değilmisin yani??

bu arada w300 kullanıcıları fotoğraflarınızı büyük bir heyecanla bekliyorum
  • hem kullandığım makinadan hemde mavi bilgisayardan.
  • Öncelikle teşekkür ederim ...herkese tavsiye edebilirim ...buarada şuanda van başkalede sınırda karakolda asteğmen olarak görevimi yapıyorum ...internet bağlantım çok iyi değil ama yinede foto koymaya çalışıcam ..umarım bi sorun olmaz ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesinho

buarada şuanda van başkalede sınırda karakolda asteğmen olarak görevimi yapıyorum

ALLAH yardımcınız olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony CyberShot DSC-W50
    17 yıl önce açıldı
    ^^Sony Ericsson W350^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birde foto ekleseniz çok güzel olucak
  • Ben daha ilk mesajda o nedenle
    "Yeni bir konu yeni bir heyecan"
    diye yazdım. Makine alınca heyecandan herkes funclub olayına giriyor. Sonuç bu. Ortada yok hiç bir şey.
    Artık yeni makinelerle olmuyor bu funclub olayları. Çeşit çok, makineler tırt.
    O nedenle hala ben eski makineleri daha çok seviyorum.
  • hani çektiğin fotolar??? görüntü kalitesini çok merak ediyoruuuumm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.