Şimdi Ara

Sony DSC W350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu fotoğraf makinesi için 400 TL çok mu? Bu fotoğraf makinesine sahip kişiler görüşlerini bildirebilirler mi?

• ben de w350 alacaktım fakat son kararımı samsung st500 den kullandım...

st500 hakkında konu da açtım istersen inceleyebilirsin... hepsiburadadan 370 e almıştım...
  • 26 mm geniş açı, HD video, 4x zoom, bulanıklık önelyici, panorama. Fena değil özellikler.Bu cihaz eğer Carl Zeiss değil de Sony lesn olanalrdan olsaydı kesinlikle uzak dur derdim. Ama Carl Zeiss olanlar daha canlı fotoğraflar çekiyor. Bu özelliklerde Fujinin AV100 modeli var ama gerek cihaz kalitesi gerek sağlamlık açısından farklılık olabilir ama Fuji nin cihazları da genelde iyidir.

Sonuç, W-350'yi önerebilirim.

Saygılar.
  • bence her kuruşuna değer çok güzel bir makine pil ömrü de baya uzun ben kullanıyorum.hızlı bir makine geniş açı olması birçok konuda işe yarıyor...bence bir artı...her makinede bu yok..boyut olarak da küçük bir makine..tavsiye ederim..
  • Ben de dün itibariyle bu cihazdan aldım uzun araştırmalar sonucu.Ancak henüz buralarda paylaşacak tecrübeyi edinemedim en kısa sürede paylaşım yaparım.Ayrıca Sony'nin America sitesinde de en beğenilen kompakt cihazlar arasında.Bilginize..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Cybershot DSC N2
    18 yıl önce açıldı
    SONY Cyber-Shot DSC W330
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.