Bildirim
SONY DSC-WX1 ALDIM.sİZCE NASIL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aldıktan sonra araştırmanın faydası yok
ama gayet güzel bir makinedir. herhalde -
Hayırlı olsun, yeni bir makine.quote:
Orijinalden alıntı: Musab
ama gayet güzel bir makinedir. herhalde
Fazla anlamıyorsanız Türkçe dil yüklemekle uğraşmayın ya da iyi bilen birine yaptırın zira firmwire yüklemeleri cihazın ana yazılımını değiştirdiği için arıza durumunda makine elinizde kalabilir. -
Merhabaquote:
Orijinalden alıntı: albati
Hayırlı olsun, yeni bir makine.
Fazla anlamıyorsanız Türkçe dil yüklemekle uğraşmayın ya da iyi bilen birine yaptırın zira firmwire yüklemeleri cihazın ana yazılımını değiştirdiği için arıza durumunda makine elinizde kalabilir.
Alıntıları Göster
Bende ürünü amazondan aldım kasımda elime ulaşıcak:) Çekimleri rsim kalitesi nasıl bilgi verebilirmisin ? aslında bir inceleme yapsan çok güzel olucak ;) -
quote:
Hayırlı olsun, yeni bir makine.
Fazla anlamıyorsanız Türkçe dil yüklemekle uğraşmayın ya da iyi bilen birine yaptırın zira firmwire yüklemeleri cihazın ana yazılımını değiştirdiği için arıza durumunda makine elinizde kalabilir.
Teşekkürler..Sony yetkili servisine sordum.Daha ellerine ulaşmamış yazılım ilerleyen günlerde atarız dediler.Saygılar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Redline-Tr
Merhaba
Bende ürünü amazondan aldım kasımda elime ulaşıcak:) Çekimleri rsim kalitesi nasıl bilgi verebilirmisin ? aslında bir inceleme yapsan çok güzel olucak ;)
slm arkadaşım ben ürünü 620 den aldım sen kaça aldın acaba?:))))))))))) -
sony cmos sensörlü konpak makinası f2.4 başlaması iyi alan arkadaşlar gün ve gece çekimi fotolarındanquote:
Orijinalden alıntı: murat6606quote:
Merhaba
Bende ürünü amazondan aldım kasımda elime ulaşıcak:) Çekimleri rsim kalitesi nasıl bilgi verebilirmisin ? aslında bir inceleme yapsan çok güzel olucak ;)
slm arkadaşım ben ürünü 620 den aldım sen kaça aldın acaba?:)))))))))))
Alıntıları Göster
ekleselerde fotolarını görsek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: murat6606
quote:
Merhaba
Amazon'dan şirket yurt dışı rehberine aldırdım 320$ -
Makinem gelsin güzel bir inceleme yapıcam arkadaşlar 4 kasımdaquote:
Orijinalden alıntı: Redline-Trquote:
Orijinalden alıntı: murat6606
quote:
Merhaba
Amazon'dan şirket yurt dışı rehberine aldırdım 320$
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: sol_ak
eskiden bende öyle yapıyordum... aldıktan sonra soulurmu la şimdi almadan önce araştıyorumm -
Benimde aceleye geldi makinem bozulmuştu canon dedim bir sony alim, bi baktım amerikaya yolculuk var kaçarmı fırsat küçük iyi bir alet alim dedim sony yeni çıkan makinesini gördüm HD çekim yapabiliyor. videolarını izledim beğendim türkiye fiyatının yarısına aldım Aceleye geldiquote:
Orijinalden alıntı: Loadingquote:
Orijinalden alıntı: sol_ak
eskiden bende öyle yapıyordum... aldıktan sonra soulurmu la şimdi almadan önce araştıyorumm
Alıntıları Göster
-
Guzel makine hocam. Suanki sony compactlarin en iyisi. Pisman olacaginiiz hic ama hic sanmiyorum.quote:
Benimde aceleye geldi makinem bozulmuştu canon dedim bir sony alim, bi baktım amerikaya yolculuk var kaçarmı fırsat küçük iyi bir alet alim dedim sony yeni çıkan makinesini gördüm HD çekim yapabiliyor. videolarını izledim beğendim türkiye fiyatının yarısına aldım Aceleye geldi
Alıntıları Göster
Hayirli olsun
Ayrica, mumkunse cektiginiz fotograflardan ornekler atar misiniz?
-
evet resim ve video paylasırsan belki bizde beğenip alırız..özellikle düşük ısık cekimlerini merak ediyorum.. f2.4 değeri ve sony nin iddiası normal makinelere göre ışığa 2 kat duyarlı sensör... bakalım neler yapabiliyor..quote:
Orijinalden alıntı: Real RocknRolla
Guzel makine hocam. Suanki sony compactlarin en iyisi. Pisman olacaginiiz hic ama hic sanmiyorum.
Hayirli olsun
Ayrica, mumkunse cektiginiz fotograflardan ornekler atar misiniz?
Alıntıları Göster
-
makinem gelsin hd video ve örnek fotoğraflar atıp burada sizinle paylaşıcam arkadaşlar murat arkadaşımız bir,iki bişey paylaşssa fena olmazquote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
evet resim ve video paylasırsan belki bizde beğenip alırız..özellikle düşük ısık cekimlerini merak ediyorum.. f2.4 değeri ve sony nin iddiası normal makinelere göre ışığa 2 kat duyarlı sensör... bakalım neler yapabiliyor..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: popeye85
evet resim ve video paylasırsan belki bizde beğenip alırız..özellikle düşük ısık cekimlerini merak ediyorum.. f2.4 değeri ve sony nin iddiası normal makinelere göre ışığa 2 kat duyarlı sensör... bakalım neler yapabiliyor..
Sony'nin CMOS sensörü nasıl fossa bu da öyledir eminim, sensör aynı kaldıkça diyaframı açsan ne kadar farkedecek. -
quote:
quote:
Sony'nin CMOS sensörü nasıl fossa bu da öyledir eminim, sensör aynı kaldıkça diyaframı açsan ne kadar farkedecek.
HX1'le ayni sensoru kullanmiyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
quote:
quote:
Sony'nin CMOS sensörü nasıl fossa bu da öyledir eminim, sensör aynı kaldıkça diyaframı açsan ne kadar farkedecek.
HX1'le ayni sensoru kullanmiyor mu?
Onu bilmiyorum da, Canon ve Sony SX1 ve HX1'de CMOS sensörü "devrim" gibi duyurdular fakat sonuçlar hiç de öyle olmadı. Bunu demek istedim.
-
Sony Cybershot DSC-WX1 fotoğraf makinemi yeni aldım ondan önce Canon Ixus 80 kullanıyordum ve o da video çekiyordu.quote:
Orijinalden alıntı: albatiquote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
quote:
quote:
HX1'le ayni sensoru kullanmiyor mu?
Onu bilmiyorum da, Canon ve Sony SX1 ve HX1'de CMOS sensörü "devrim" gibi duyurdular fakat sonuçlar hiç de öyle olmadı. Bunu demek istedim.
Alıntıları Göster
Sony'nin fotoğraf çekim kalitesinden çok memnunum oldukça hızlı ve kararlı ayrıca video kalitesi de yabana atılır gibi değil ama ne yazık ki çok önemsediğim video çekimlerinde çok büyük bi eksiği var o da video çekimlerinde fonda cırcır böceği gibi bi cızırtısının olması. Videonun sesini izlerken arttırınca daha da belirgin ve rahatsız edici boyutlara varıyor.
böylesi ödüllü bir makinenin böyle kötü seslere maruz kalması videoda sesini engelleyememesi bence çok büyük bi kayıp. Bu durumdan başka şikayet eden var mı merak ettim
(youtube'dan da izlediğim videolarda bu ses var, nasıl olur da kimse şikayet etmez anlamıyorum galiba kimse daha farklı bi makinede videoların aslında çok sessiz çekildiğinni farkıda değil:((
-
bu makinayı almayı düşünüyorum fakat alanlardan hiç kimse resim v.s. eklememiş eklerseniz bizler içinde iyi olurquote:
Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi
Sony Cybershot DSC-WX1 fotoğraf makinemi yeni aldım ondan önce Canon Ixus 80 kullanıyordum ve o da video çekiyordu.
Sony'nin fotoğraf çekim kalitesinden çok memnunum oldukça hızlı ve kararlı ayrıca video kalitesi de yabana atılır gibi değil ama ne yazık ki çok önemsediğim video çekimlerinde çok büyük bi eksiği var o da video çekimlerinde fonda cırcır böceği gibi bi cızırtısının olması. Videonun sesini izlerken arttırınca daha da belirgin ve rahatsız edici boyutlara varıyor.
böylesi ödüllü bir makinenin böyle kötü seslere maruz kalması videoda sesini engelleyememesi bence çok büyük bi kayıp. Bu durumdan başka şikayet eden var mı merak ettim
(youtube'dan da izlediğim videolarda bu ses var, nasıl olur da kimse şikayet etmez anlamıyorum galiba kimse daha farklı bi makinede videoların aslında çok sessiz çekildiğinni farkıda değil:((
Alıntıları Göster
-
ARKADAŞLAR SONY WX1 MODELİNİ BENDE ALDIM VE AÇIKCASI MEMNUN DEĞİLİM 800 TL YE BÖYLE BİR CİHAZ ALIYORSUNUZ Kİ BU SONY MARKA RESİM KALİTESİ VE VİDEO ÇEKİMİ HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ VE BU MAKİNANIN Bİ KUSURU DAHA VİDEO ÇEKİMLERİ SIRASINDA ZOOM YAPTIĞINIZDA LENSİN HAREKET SESİNİ VİDEOYA CIZIRTI ŞEKLİNDE KAYIT EDİYOR ALICAK OLANLAR İYİCE ARAŞTIRIP BAKMADAN ALMASINLAR BEN ALDIM 1 AY OLDU ŞİKAYET EDİCEM BİLGİLERİNİZEquote:
Orijinalden alıntı: shaqzilla
bu makinayı almayı düşünüyorum fakat alanlardan hiç kimse resim v.s. eklememiş eklerseniz bizler içinde iyi olur
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X