Şimdi Ara

Sony Dsx-a30 Ekolayzır Ayarı Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Benim arabamda bir tane sony dsx-a30 model bir teyp ve 2 tane Pioneer 400w kayık hoparlör var. Ne yaptım ne ettimse ekolayzırı bir türlü tutturamadım low, mid ve high ayarları var ve her biri -10 ve +10 arası değerlere sahip. Sesi çok net vermesine rağmen bass vermiyor, aynı hoparlörden iki tane de bir akrabamda var gümbür gümbür ses alıyor bass anlamında. Benim arabamda ise bass sesi darbukayı aratmıyor, basslı bir müzik açtığımda kaşıkla plastik bir kaba vuruyormuş gibi ses çıkarıyor. Her yerini kurcaladım teyibin kablo bağlantılarına kadar. Sizden ricam bass sesini yoğun alabilmek için ayarları nasıl yapmalıyım bir yardım eder misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de acale ikinci el olarak aldım. Bass Yok gibi bişeydi. Saat ayarını yapmak için girdiğim menü de loudness modunu gördüm ve ON seçeneğine getirince teybin sesi bişeye benzedi. Yoksa berbat bir teyp. Daha da Sony almam. Araçta müzik ses kalitesi önemli diyorsanız paran varsa Alpine yoksa Pioneer alınacak bu Sony den bunu öğrendim. Ara marka/fiyat olarak Kenwood vs olabilir tabi.
    (Hoparlör olarak Hertz coax var: 60 RMS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carisma70 -- 2 Mayıs 2020; 1:24:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.