Bildirim
SONY EB4S1E/BQ 1399 tl eder mi ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: fidalgo12345
Merhaba arkadaşlar;
SONY EB4S1E/BQ CORE İ3-380M 2.53GHZ-4GB-500GB-DVD/RW-1024MB HD5650-15.5"-CAM-BT-W7PRE özelliklerindeki ürün 1399 tl ve peşin fiyatına 10 ay taksitle alınır mı ? Bu fiyat bu ürün için iyi mi?
core i3 işlemci ve ati hd 5650 ekran kartı dezavantaj
İşlemcisi core i5 ve ekran kartı da nvidia olsaydı bu fiyata alınırdı
Ancak kesinlikle bu cihaz bu fiayata alınmaz
1200tl ya asusun core i5 li ve nvidia gt540 ekran kartlı k53sv modeli varken -
Benzer modeller arasında sony diğer markalardan daha pahalı oluyor gördüğüm kadarı ile.
Vatan'da bu model 1350TL idi ama 5 veya 6 taksit.
Önemli olan Sony'nin sizin için bir farkı olup olmadığı. Kimi estetiğini ve kullanımını oldukça keyifli buluyor, kimi ise uyduruk olduğunu, kaliteyi çok çok düşürdüğünü düşünebiliyor.
Sadece işlemci, ram, hard disk kapasitesi gibi şeyleri düşünüyorsanız diğer markalar arasından daha ucuza bulabilirsiniz.
Acil değil ise, daha üst modellerini de indirimlerde takip edip ona göre karar verin derim. -
Merhaba Dostum , 4 ay önce ben bu bilgisayarı kdv indirimiyle aldım 1450 liraya ve sana neden alman ile ilgili 10 tane madde sayarım o asus n61jq , ja serisinide kullandım , Sony tercih et derim.
13 senedir bu işi yapıyorum dahada birşey demiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X