Şimdi Ara

SONY ERICCSON için video converter arıyorum.!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. sony erıccson k750i telefonuma bılgısayardan vıdeo atmak ıstıyorm. converter bulamadım hangı formata donusturecegımı bılmıyorum. yardımcı olursanız sevınırm. sımdıden tşk.

• program imtooo...videoları 3gp mp3 leri mp4 e çevirmeni tavsiye ederim..
  • Aynen katılıyorum. Ben koca filmi çevirip telefona atmıştım bu programla
    quote:

Orjinalden alıntı: kenanmavzer

program imtooo...videoları 3gp mp3 leri mp4 e çevirmeni tavsiye ederim..
  • 3gp converter diye ararsan çokça bulursan,Ama imtoo'yu tek geçerim.
  • imtooo'yu bulamıyorum link yollarsanız cok ıyı olucak plss.
  • arkadaşlar *.3gp to *.avi olarak ImToo dan başka bir öneriniz yok mu? Çok denedim her defasında ses görüntü senkronize problemi çıkıyor frame donmasıda cabası?

Acaba Nokia ve SE 3gp dosyaları arasında mı fark var? da memnuniyet farkı oluyor...
    Ben w800i ve w810i için aranıyorum onuda söyleyim faydası olur umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 12 Eylül 2006; 21:08:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu bir çok yerde yazdım herkes görmemiş olabilir ama tüm sorunların cevabı tek.Bende tavsiye ederim.İlgili linkin altlarında screen capture ile beraber görüceksiniz :

http://forum.donanimhaber.com/m_9217843/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@VZER

program imtooo...videoları 3gp mp3 leri mp4 e çevirmeni tavsiye ederim..

mp3 leri nasıl mp4 e çevirebilirim yardım plss
  • prg yi indirdim arkadaslar neden video veya mp3 lerin süresini kısıyor anlamadım 3 dk videoyu 1.50 dk olarak alıyor örnegin yardımcı olursanız sewinrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck

prg yi indirdim arkadaslar neden video veya mp3 lerin süresini kısıyor anlamadım 3 dk videoyu 1.50 dk olarak alıyor örnegin yardımcı olursanız sewinrim

çünkü o deneme olarak verilen bi program olduğu için öle... yani programı satın alman gerekiyo...

http://www.hemenp-aylas.com/download/1528384/totalvideoconverter.rar.html

bu programı dene oldukça güzel bi program ben bunu kullanıyorum...

hemenp-aylas.com aradaki - yi kaldır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 5 Ekim 2006; 14:18:55 >

• en iyi mp4 çevirici :

nero 7 premiumla gelen NERO RECODE..

bu proğramla çevirilen mp4 ler realplayer ile telefonda izlenir.. ayrı bir telefon proğramına gerek yoktur.. yeni real player sürümü olan tüm telefonlarda izlenir..

• en iyi mp4 çevirici Total Video Converter dir.Denemni tavsiye ederim. google.com dan arattır indir ve dene.ayrıca ceviri yaptıgın zaman ekranda kocaman reklam da yok demo da yazmıyor.ve kısıtlı da değil
  • arkadaşlar benden size bir tavsiye
    www.exebul.com istediğiniz programı bulabilir siniz
  • tesekkürler
  • arkadaşlar bende samsung pc studio var ama suan upload layamıyorum daha sonra size upload layıp vereceğim linki onu tavsiye ederim cok güzel ceviriyor 176x144 ve 320x240 ebatında 3gp avi mpeg4 ceviriyor ve video nuzun sesini yükseltebiliyorsunuz ve bircok daha özellikleri var
  • XİLİSOFT 10 NUMARA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.