Şimdi Ara

Sony Ericcson W715 Vodafone Hakkında Bir Soruu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu cuma günü vodafone bayisinden w715 alacağım ama duyduğuma göre w715 sadece vodafone hatlar ile çalışıyormuş avea ve turkcell hat takınca okumuyor yada çalışmıyor deniyor bu bilgi doğru sitesinde bu konu hakkında herhangi bir yazı göremedim.
    Kullanan arkadaşlar varsa turkcell gibi farklı hatlarla çalışıp çalışmadığını yazabilirlerse sevinirim...

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlkYunuS -- 17 Ağustos 2010; 18:00:30 >

• Çalışıyor sıkıntı olmaz. Zaten orjinal olarak her yerde vodafone yazılı satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlkYunuS

Arkadaşlar bu cuma günü vodafone bayisinden w715 alacağım ama duyduğuma göre w715 sadece vodafone hatlar ile çalışıyormuş avea ve turkcell hat takınca okumuyor yada çalışmıyor deniyor bu bilgi doğru sitesinde bu konu hakkında herhangi bir yazı göremedim.
    Kullanan arkadaşlar varsa turkcell gibi farklı hatlarla çalışıp çalışmadığını yazabilirlerse sevinirim...

Edit : İmla

diğer hatlarda Çalışıyor arkadaşım, herhangi bir sorun yok.
    satın alırken, sim kilidini kırdırmak istiyorum dersen, bizzat müşteri hizmetleri vasıtasıyla, sim kilidini açıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [XL]

diğer hatlarda Çalışıyor arkadaşım, herhangi bir sorun yok.
    satın alırken, sim kilidini kırdırmak istiyorum dersen, bizzat müşteri hizmetleri vasıtasıyla, sim kilidini açıyorlar.

Hım.. Tamam Çok Teşekkürlerr
  • peki sim kilidini kırdırmazsam çalışmaz mı avea ile?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.