Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mmmpower

Açıkçası bana ultra kat romu bıle yuklemek cok zor gelırken ustune bırde downgrade yaptık ve tum adımları takıp ederek verılen son versıyona kavustum. hıc bır sorun cıkmadı, cok tesekkurler.

yanlız uyarmak lazım tüm önergelerı yapabılmek ıcın konu hakkında orta sevıyede bılgı ve bılgısayar kullanmayıda ıyı bılmek gereklı. hıc bilmeden sakın uygulamayın derim ben.

tsk.

Rica ederim.
  • Arkadaşlar geçen ay tel değiştim s3ten blackberry geçtim uygulama eksikliği yüzünden yanına arc s almak istiyorum kitkat iyi olmuş sorun oluyor mu ? Ucuz yollu arc s alabilirim 300 400 arası bu romu yüklersem tadından yenmez gibi cevaplarınızı bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XQS -- 16 Mayıs 2014; 16:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbilinmiyor

Türkçe karakter sorunu düzeltiliyor mu

Türkçe karakter sorunu yok sadece ''Ğ'' internette gözükmüyor. Mesajlaşmada vs mevcut. Geliştiriciye mesaj attım ilerleyen sürümlerde düzeltilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

Usta fastbot modda pc cihazı s1boot olarak tanıması normalmi birde cihaz normal bağlı iken cihaz adıyla tanıyor fakat msdos ta cihaz bulunamadı diyor yada kernel yada firware atarken toplu iş dosyası diyor

Evet sağ aşağıda S1Boot olarak görmesi lazım öyle görüyorsa driverınızda sorun yok demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lıghta

Arkadaşlar geçen ay tel değiştim s3ten blackberry geçtim uygulama eksikliği yüzünden yanına arc s almak istiyorum kitkat iyi olmuş sorun oluyor mu ? Ucuz yollu arc s alabilirim 300 400 arası bu romu yüklersem tadından yenmez gibi cevaplarınızı bekliyorum .

ROM harika ama ROM için Arc S alınır mı bir şey diyemem
  • Hala bu romu yükleme problemini çözemedim şimdilik son çıkan z1honami excluide romunu yükledim akıcılık gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xda da biraz araştırdım rom ve kernel yükleyince bazen bu tarz dokunmatik hataları olabilirmiş bunun çözümünü kernelin ve romun içindeki driverlari tanıtmaktan bağsediyor orayı tam anlamadım

• konuyla pek alakası yok ama ben bu romu beceremedim şimdide pc companinon da güncellerken yazılım değiştirilmiş olduğundan güncellenemiyor diyor 4.0.3 nasıl yaparım ??
  • Botlander açıkken güncellersen hata verir onu kapatıp dene

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderkaan

konuyla pek alakası yok ama ben bu romu beceremedim şimdide pc companinon da güncellerken yazılım değiştirilmiş olduğundan güncellenemiyor diyor 4.0.3 nasıl yaparım ??

Flashtool ile halledebilirsin , Arc S için 4.0.4 stock ROM bul indir Flashtool ile flaşla.

Bootloader'ı kapatarakta güncelleyebilirsin , ama bu işlerle uğraşmayı seviyorsan açık kalsın problem çıkarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat.cinar -- 16 Mayıs 2014; 23:05:37 >
  • quote:

xda da biraz araştırdım rom ve kernel yükleyince bazen bu tarz dokunmatik hataları olabilirmiş bunun çözümünü kernelin ve romun içindeki driverlari tanıtmaktan bağsediyor orayı tam anlamadım

Kernel'den kaynaklı dokunmatik hataları olabiliyor ama verdiğim ROM'da böyle bir hataya rastgelen yok , birinde hata oldum mu yarısında da oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Arkadaşlar geçen ay tel değiştim s3ten blackberry geçtim uygulama eksikliği yüzünden yanına arc s almak istiyorum kitkat iyi olmuş sorun oluyor mu ? Ucuz yollu arc s alabilirim 300 400 arası bu romu yüklersem tadından yenmez gibi cevaplarınızı bekliyorum .

Hocam instagram falan kullanacağım kamerası nasıl gece çekimi gündüz çekimi rom yükleyince daha iyi oluyor mu cevap için teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Hocam instagram falan kullanacağım kamerası nasıl gece çekimi gündüz çekimi rom yükleyince daha iyi oluyor mu cevap için teşekkürler.

Kamerada değişen bir şey yok stock Arc S romuyla aynı , arayüzü değiştirilmiş o kadar.

• Senin paylaşımla ilgili birşey yok çok nadirde olsa bazen cihazla uyuşmazlık oluyormuş çözûmü zor benim esas anlayamadığım cm mod yükledim her romda bu sıkıntı var bugün bu işlerden anlayan telefon bayine sordum adam kilitlendi

• quote:

Senin paylaşımla ilgili birşey yok çok nadirde olsa bazen cihazla uyuşmazlık oluyormuş çözûmü zor benim esas anlayamadığım cm mod yükledim her romda bu sıkıntı var bugün bu işlerden anlayan telefon bayine sordum adam kilitlendi

İlk parti ürün mü nasıl bir cihaz bende anlam veremedim , neden CM10 üzeri bunu yapıyor anlamış değilim. Yükleyip denemenizi çok isterdim.
  • Çözümü bulunca eminol ilk size bildirecem .orochi ustayada sordum ama kernel yada driver dedi şimdilik bir arkadaşta aynı cihaz var fırsat bulunca ondada deniyecem

• Burada güzel ve gayet stabil bir rom buldum. Şimdilik güzel bir KitKat deneyimi veriyor, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRESSIX

Burada güzel ve gayet stabil bir rom buldum. Şimdilik güzel bir KitKat deneyimi veriyor, tavsiye ederim.

Ben daha önce denemiştim , arayüzü stock Android olması cazip gelmemişti , hatalarda mevcuttu UltraKatRom'u buldum denedim harika. Xperia Z2 daha diğer ülkelerde bile çıkmamışken arayüzünden , klavyesine kadar herşeyi portlamayı başarmışlar , denemenizi tavsiye ederim.
  • UltraKatRom'u da kurdum, kesinlikle haklsınız çok güzel bir Rom. Hatta şu ana kadar verilen mevcut KK custom romların içinde en iyisi diyebilirim. Ancak TR karakterlerle ilgili (ğ vs..) sorunu romun geliştiricisi gideremedi... ben de kendi çapımda uğraştım ama gideremedim. Yeni sürümünde de heralde devam ediyormuş,denemedim. Sorunu gidermişlerse zaten hemen ona dönüş yapmak isterim...
  • PRESSIX kullanıcısına yanıt
    Eski sürümde mesajlaşma da dahil her yerde ''ğ'' sorunu vardı , şimdi ise sadece browser'da var bu sıkıntı ''ğ'' gözükmüyor da yerine boşluk gözüküyor o kadar dert edilecek bir şey değil , klavyede , mesajlaşmada mevcut sıkıntı olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.