Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verilen linkteki dosyayı zipten çıkarmadan cwm ile flasladım.
    Pil göstergesi de çalışmaya başladı, şu anda % 72 gösteriyor.

Kurulum tamam olduğuna göre, şimdi en iyi navigasyonu (Galiba İGO) yükleyerek işe başlayabiliriz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Verilen linkteki dosyayı zipten çıkarmadan cwm ile flasladım.
    Pil göstergesi de çalışmaya başladı, şu anda % 72 gösteriyor.

Kurulum tamam olduğuna göre, şimdi en iyi navigasyonu (Galiba İGO) yükleyerek işe başlayabiliriz ...

iGO iyi bir navigasyon ama onun .apk'sını bulmayla uğraşana kadar ( ücretli almayacaksanız ) YandexNavi yükleyin.
  • Ya ben cwm fln herşeyi halletimde fastboot yaparken sdk işini nasıl hallediceğiz ??
  • SDK deki usb driver klasörüyle ne yapacağııııızzz çok acil yardım lütfeenn !!!
  • thunderkaan T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim affına sığınıyorum yaparken herşey ezberimde ama iş yazmaya gelince eksik yazıyorum , konuyu tekrar güncelledim o kısmı detaylıca anlattım konu başına dön.
  • 3 saatlik bir uğraş sonucu modu kurdum. Kasılan telefonum şuan çok iyi duruma geldi. Konuyu açıp anlatan arkadaşa teşekkür ederim. Ama anlatım sanki biraz yetersiz olmuş gibi. Çünkü buradaki anlatımla yapamadım bazı şeyleri. Ayrıntı yoktu yani. Benim gibi zorlanan arkadaşlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm buradan rootlama bootloader kilidini açma, cwm yükleme gibi konuları ayrıntılı verilmiş. Buradan yararlanabilirler. Teşekkürler tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbilinmiyor

3 saatlik bir uğraş sonucu modu kurdum. Kasılan telefonum şuan çok iyi duruma geldi. Konuyu açıp anlatan arkadaşa teşekkür ederim. Ama anlatım sanki biraz yetersiz olmuş gibi. Çünkü buradaki anlatımla yapamadım bazı şeyleri. Ayrıntı yoktu yani. Benim gibi zorlanan arkadaşlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm buradan rootlama bootloader kilidini açma, cwm yükleme gibi konuları ayrıntılı verilmiş. Buradan yararlanabilirler. Teşekkürler tekrardan.

Rica ederim güle güle kullanın , dediğim gibi kurması yarım saatimi almıyor ama iş anlatmaya geçtiği zaman hepsi sırasıyla aklımda kalmıyor , atladığım yerleri gördükçe düzelttim konuyu , umarım ROM'dan memnun kalırsınız.

• Benim şuan tek sıkıntım batarya. Gece yatarken. Yüzdé yüz olan batarya sabah yüzde 50 düşüyor. Pile baktıgımda Clock uygulaması yüzde 50 kullanmış gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç önemli değil kardeşim allah senden razı olsun da fastboot modunda telefonu bağladıktan bilgisayarımda usb driverı seçebileceğim hiçbirşey gelmiyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbilinmiyor

Benim şuan tek sıkıntım batarya. Gece yatarken. Yüzdé yüz olan batarya sabah yüzde 50 düşüyor. Pile baktıgımda Clock uygulaması yüzde 50 kullanmış gözüküyor

Cihazınıza Uninstall Master Uninstaller uygulamasını marketten indir , CyanogenMod Hesap uygulamasını , Clock uygulamasını , What's New uygulamasını vs kaldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderkaan

Hiç önemli değil kardeşim allah senden razı olsun da fastboot modunda telefonu bağladıktan bilgisayarımda usb driverı seçebileceğim hiçbirşey gelmiyor :/

Bilgisayarın Windows 7 mi XP mi ? 7 ise Aygıt Yöneticisi'nde soru işaretli bağlantı sürücüsüne sağ tıkla güncelle de SDK klasörünü göster o otomatik yüklüyor.
  • windows aygıtınızın güncel olduğunu belirlerdi diyor
  • quote:

windows aygıtınızın güncel olduğunu belirlerdi diyor

XP mi 7 mi
  • 7
  • quote:

7

Windows 7 32 bitsehttp://pdanet.co/bin/PdaNetA350.exe
    64 bitsehttp://pdanet.co/bin/PdaNetA350x64.exe kur , Aygıt yöneticisinden soru işaretli sürücüye bunu göster bir de öyle dene.

• Hata veriyo :(
  • quote:

Hata veriyo :(

Benim önerilerimin hepsini çürüttün hocam Belki de tanımıştır otomatik siz boatloader kilidini kırmayı deneyin bi sürücü ile uğraşmadan.
  • Açıkçası bana ultra kat romu bıle yuklemek cok zor gelırken ustune bırde downgrade yaptık ve tum adımları takıp ederek verılen son versıyona kavustum. hıc bır sorun cıkmadı, cok tesekkurler.

yanlız uyarmak lazım tüm önergelerı yapabılmek ıcın konu hakkında orta sevıyede bılgı ve bılgısayar kullanmayıda ıyı bılmek gereklı. hıc bilmeden sakın uygulamayın derim ben.

tsk.
  • Türkçe karakter sorunu düzeltiliyor mu

• Usta fastbot modda pc cihazı s1boot olarak tanıması normalmi birde cihaz normal bağlı iken cihaz adıyla tanıyor fakat msdos ta cihaz bulunamadı diyor yada kernel yada firware atarken toplu iş dosyası diyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.