Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben stock Rom'a döndüğüme göre, şimdi eski rootum ve cwm modum da gitti mi ?
    Yeniden root etmem ve yeniden cwm mod yüklemem gerekecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Ben stock Rom'a döndüğüme göre, şimdi eski rootum ve cwm modum da gitti mi ?
    Yeniden root etmem ve yeniden cwm mod yüklemem gerekecek mi ?

Evet şu an herşey sıfırlandı tekrar başlayacaksın , detaylıca anlattım zaten hata yapman mümkün değil
  • herşeyi yapıyorum. ama MTP drivers yüklenirken sorun oldu diyor. orada kilitlenip kalıyorum
  • quote:

herşeyi yapıyorum. ama MTP drivers yüklenirken sorun oldu diyor. orada kilitlenip kalıyorum

Tam olarak nerede hata alıyorsunuz ?
  • Üstatlar, galiba başardım. Şu anda yükleniyor ...
  • Süper oldu, açıldı, herşey muhteşem, artık android 4.4.2 kitikat kullanıcısıyım.
    Henüz kurcalıyorum, keşfetmeye çalışıyorum ...
    Emeği geçenlere ve bana yardımcı olan, başta MARKİ üstat olmak üzere,
    Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    (P.S. Şimdi Romu 2.0.1 den OTA 2.1.1 e nasıl yükselteceğim)
  • quote:

Süper oldu, açıldı, herşey muhteşem, artık android 4.4.2 kitikat kullanıcısıyım.
    Henüz kurcalıyorum, keşfetmeye çalışıyorum ...
    Emeği geçenlere ve bana yardımcı olan, başta MARKİ üstat olmak üzere,
    Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    (P.S. Şimdi Romu 2.0.1 den OTA 2.1.1 e nasıl yükselteceğim)

Güle güle kullan , gerçekten çok hızlı ve kullanışlı. Z2 teması , Z2 klavyesi , Z2 arayüzü , saydam bildirim barı , bildirim barında kısayol ayarları , işlemci hızı belirleme , sanal menü tuşları , uzun batarya ömrü ve daha sayamadığım çok şey var harika bir ROM. nAa Kernel'in büyük etkisi var.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648304&page=34 buradaki ufak güncellemeyi hafıza kartına at , ve CWM'den flaşla.

• Arkadaşlar cwm kısmında takıldım kaldım acil yardııım ! lütfeeeen!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderkaan

Arkadaşlar cwm kısmında takıldım kaldım acil yardııım ! lütfeeeen!!

CWM'nin neresinde takıldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

quote:

Marki üstadım adım adım gideceğim amma, yine aynı yerde tıkanmaktan korkuyorum.
    Yeni çıktığını söylediğin en son kitikat romun linklerini verirsen yanlış yoldan gitmemiş olurum.

Sen nerede takılıyorsun netarz hata alıyorsun mesela bende ultrakatı yükleyince açılişta dokunmatik çalısmıyor. Bana mesaj atmışsın sinemadaydım kusura bakma yardımcı olamadım .ama üstat gerekeni söylemis

Tekrar konuyu düzenledim , en ince ayrıntısına kadar yazdım bir de bu şekil deneyin.

Cwm yüklemede 2 demişsin daha önce 1 di bu gûn tam 4 saatimi bu rom için harcadım ama nafile açılısta kalıyor dokunmatik çalişmıyor ve android durdu diyor tele komple reset attım gene yok romu sd karta sonradan koymak ve önce koymak birfark yapmaz heralde formatlanmış hafıza kartı ile denedim olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BL'siz çalışıyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

quote:

Marki üstadım adım adım gideceğim amma, yine aynı yerde tıkanmaktan korkuyorum.
    Yeni çıktığını söylediğin en son kitikat romun linklerini verirsen yanlış yoldan gitmemiş olurum.

Sen nerede takılıyorsun netarz hata alıyorsun mesela bende ultrakatı yükleyince açılişta dokunmatik çalısmıyor. Bana mesaj atmışsın sinemadaydım kusura bakma yardımcı olamadım .ama üstat gerekeni söylemis

Tekrar konuyu düzenledim , en ince ayrıntısına kadar yazdım bir de bu şekil deneyin.

Cwm yüklemede 2 demişsin daha önce 1 di bu gûn tam 4 saatimi bu rom için harcadım ama nafile açılısta kalıyor dokunmatik çalişmıyor ve android durdu diyor tele komple reset attım gene yok romu sd karta sonradan koymak ve önce koymak birfark yapmaz heralde formatlanmış hafıza kartı ile denedim olmadı

Gözümden kaçmış düzenledim şimdi , fayda olacağını sanmıyorum , ilk üretilen Arc S'lerden herhalde sizinkisi

• Ben birtürlü anlamdım.10.2 cm kurdum ondada aynıt hatayı yapt .5.6 ay önce cm 10 kurarken baseband zip atmıştım yükleme talimatı öyleydi bir alaka olurmu ozamanda teli kapatıp açınca dokunmatik bazen çalışmıyordu

• Cihazı sana göndereyim bırde sen bak

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkH3R0

BL'siz çalışıyor mu?

BL'siz çalışmıyor kırmanız gerekmekte , deneyin isterseniz beğenmezseniz BL kilidinizi tekrar kapatırsınız.
  • Benim cihaz süper oldu.
    Ancak Ğ (yumuşak ge) çıkmıyor. boşluk kalıyor.
    Diğer türkçe harfler ç ü ö ş kullanılıyor.
    İşlemci hızını ayarlamayı bulamadım.
  • quote:

Benim cihaz süper oldu.
    Ancak Ğ (yumuşak ge) çıkmıyor. boşluk kalıyor.
    Diğer türkçe harfler ç ü ö ş kullanılıyor.
    İşlemci hızını ayarlamayı bulamadım.

Bu konu hakkında geliştiriciye mesaj attım umarım bu sorunda çözülür.
    Ayarlar-Hakkında-Derleme Numarasına defalarca basarsanız geliştirici modu aktif olacaktır.
    Ayarlar kısmına Performance menüsü eklenecektir.
    Performance'de Processor kısmından işlemcinin max-min değerlerini ayarlayabilirsin.
  • Cwm installeri indirdim iki exe yide çalıştırdım ama hiçbirşey olmuyor ne yapmam lazım ? @Marquis-de-Sade`

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderkaan

Cwm installeri indirdim iki exe yide çalıştırdım ama hiçbirşey olmuyor ne yapmam lazım ? @Marquis-de-Sade`

Menü'de SuperSU uygulaması geldi mi gelmedi mi kontrol et gelmişse Ayarlar-Uygulamalar-Geliştirme-USB hata ayıklama açık olup olmadığını kontrol et , bu da açıksa telefon açık vaziyette USB'ye bağla bilgisayara , daha sonra CWM-Installer klasöründeki CWM-Install-1 komut dosyasını aç , bir kaç saniye sonra telefonun ekranında Root erişim izni istenecek İzin Ver de. CWM yüklenmiş olacak. Sonra telefonu kapat-aç açılırken titreyip Sony Ericsson yazısı geldiği an ard arda ses yükseltme tuşuna bas CWM menüsüne giriyorsa başarmışsın demektir.
  • @Marquis-de-Sade` supersu logosu vr her şeyi yaptım usb hata açıklama açık herşey tam ama root izni istemiyor :/

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.