Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thunderkaan

@Marquis-de-Sade` supersu logosu vr her şeyi yaptım usb hata açıklama açık herşey tam ama root izni istemiyor :/

Ayarlar-Uygulamar-Bilinmeyen Kaynaklar'ı da aç , Flashtool klasörü içerisinde driver.exe var Arc modeline tik koyup yükledin mi ?
  • Bilinmeyen kaynaklar açık ta flashtool dosyasına bakmadım nasıl bakabilirim ?? şimdiden çooook teşekküler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bilinmeyen kaynaklar açık ta flashtool dosyasına bakmadım nasıl bakabilirim ?? şimdiden çooook teşekküler

Flashtool'u yüklerken kurulması için herhangi bir yer seçmediysen C'ye kurulmuştur. Bilgisayar'a gir C sürücüsünde Flashtool klasörü içerisinde driver klasörü var Arc modelinin driverını , Flashtool ve Flashboot driverını tikle ve yükle. Bilgisayarın o yüzden telefonunu tanımıyor.
  • Marki üstadım, geliştirici ayarlarına ulaştım. cpu hızım minimum 122, maksimum 1017 MHz olarak ayarlanmış.
    Sizce bunları değiştirmelimiyim (Daha iyi performans ve daha iyi pil ömrü için).
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Marki üstadım, geliştirici ayarlarına ulaştım. cpu hızım minimum 122, maksimum 1017 MHz olarak ayarlanmış.
    Sizce bunları değiştirmelimiyim (Daha iyi performans ve daha iyi pil ömrü için).

Pil ömrü için aşağı çekebilirsin , ama yüksek performans için min 700 - max 1400 harika sonuçlar veriyor. Ben işlemci frekansını yüksek tutmama rağmen , parlaklık %70 olmasına rağmen 1 günü rahatlıkla çıkartıyor.
  • Abicim bende drivers klasörü vr ondada sadece flashtool drivers adlı bir setup vr  [ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! @Marquis-de-Sade`
     [ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! [ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 !

• cihazımızı 4.0.2.A.0.42 yaptıktan sonra linkteki kernel 2.0 [ayme] yi mi flashlıyoruz ??
  • quote:

Abicim bende drivers klasörü vr ondada sadece flashtool drivers adlı bir setup vr  [ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! @Marquis-de-Sade`
     [ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! [ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 !

Tamam işte o setup'ı aç Arc , Flashtool ve Flashboot'a tik koy yükle. Kerneli 0.42 yükledikten sonra flaşlamıyorsun konu başına dön detaylıca anlattım.

• Ben zaten setup yaptım
  • quote:

Ben zaten setup yaptım

Tamam tanıması lazım bilgisayarın telefonu. CWM yüklemeyi dene şimdi , olmadı SonyCompanion indir yükle bide onun driverları yüklensin.
  •  [ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! şu çıkıyor doğru mu ?
     [ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 !

• quote:

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! şu çıkıyor doğru mu ?
     [ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 !

Yok tanımıyor böyleyse , sen PC Companion yükle daha sonra USB'ye bağlama telefonu CWM-Install-1'i aç sonra bağla görmesi lazım.

• pc companinon ztn yüklü
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648304&page=34

Üstadım yukarıda verdiğin linkteki 31,3 MB lık dosyayı mı flaşlayacağım.

Bir de benim telefonun pili dündenberi % 90 da takıldı kaldı.
    Pil mi hiç eksilmiyor, yoksa pil sayacı mı takıldı diyorum.
    Böyle pil ömrü olamaz diye düşünüyorum.
  • XDA developer forumunu okurken, arc s cihazın 512 kb olan ram'ine karşı bir çözüm olarak, micro SD kartta özel bir bölüm açarak ram gibi kullanma ile ilgili bir programdan söz ediliyor. Bunun aslı var mı ?
    16 GB lık sd kartımın 1 gb kısmını RAM yapabilirmiyim ?
  • quote:

pc companinon ztn yüklü

Bilgisayarınız tanımıyor olarak gözüküyor attığınız resimlerden .
  • quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648304&page=34

Üstadım yukarıda verdiğin linkteki 31,3 MB lık dosyayı mı flaşlayacağım.

Bir de benim telefonun pili dündenberi % 90 da takıldı kaldı.
    Pil mi hiç eksilmiyor, yoksa pil sayacı mı takıldı diyorum.
    Böyle pil ömrü olamaz diye düşünüyorum.

Pil ömrü stock rom'una göre çok iyi gidiyor ben full parlaklıkta - normal kullanımda 1 günü çıkartıyorum. Ama sürekli olarak %90'da takılı kalıyorsa cwm'den format atın , dalvik cache yapın.

• quote:

XDA developer forumunu okurken, arc s cihazın 512 kb olan ram'ine karşı bir çözüm olarak, micro SD kartta özel bir bölüm açarak ram gibi kullanma ile ilgili bir programdan söz ediliyor. Bunun aslı var mı ?

Evet böyle bir şey var ama Class 10 sınıfı hafıza kartınız olması lazım ne kadar hızlı okuma yazma hızı varsa hafıza kartının o kadar hızlı gerçekleşir işlemlerin , belleğe alması hızlı olur. Tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bir yerde benimde gözüme çarpmıştı , akşama araştıracağım senin için başarabilirsem sanada anlatırım.
  • quote:

XDA developer forumunu okurken, arc s cihazın 512 kb olan ram'ine karşı bir çözüm olarak, micro SD kartta özel bir bölüm açarak ram gibi kullanma ile ilgili bir programdan söz ediliyor. Bunun aslı var mı ?

Telefonumda Class10 hafıza kartı yok , öylesine deneme yaptım işlem başarılı oldu ama pek fark göremedim.
    Sende varsa dene , uygulamanın adı Swapper for Root , Android markette mevcut. Uygulamayı açmadan Ayarlar-Superuser'a gir sağ üstteki 3 nokta'ya tıkla Ayarlar de , otomatik cevaplamaya izin ver de sonra uygulamayı aç , üstteki kutuya tik koy en fazla hafıza kartının 4'te 1'i kadar RAM atayabilirsin , sen düşük miktar ile başla 200-300 gibi az frame ile oynatan bir oyunu dene bakalım performans artışı olacak mı diye.

• Verilen linkteki dosyayı zipten çıkarmadan cwm ile flasladım.
    Pil göstergesi de çalışmaya başladı, şu anda % 72 gösteriyor.

Kurulum tamam olduğuna göre, şimdi en iyi navigasyonu (Galiba İGO) yükleyerek işe başlayabiliriz ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.