Şimdi Ara

Sony ericcson xperia pro neden üretimden kaldırıldı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stoklara tekrar girdiğinde haber verilmesini istemiştim ancak bu haberle karşılaşınca çok şaşırdım nedenini bilen tahmin eden arkadaşlar varsa yorum yapsın...

Fiyatı performansı bakımından çok mü düşüktü acaba ?

Neden bu kadar erken üretimi durduruldu ?

En önemlisi bir sorunu mu vardı ??

Hepsiburada.com Stok Alarmı !

01:04:2012

Sn yader palamut

Stok alarm listenize eklediğiniz Sony Ericsson Xperia Pro ürünü üretici firma tarafından artık üretilmediği için satıştan kaldırılmıştır.

Detaylı bilgi için StokAlarm Listenizi inceleyebilirsiniz. •Hepsiburada.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
    http://www.hepsiburada.com

• sanırım kimse nedenini bilmiyor..
  • Sadece Sony isimli modeller çıkaracağı için olabilir. Yakında arc neo arc s falan da üretimden kalkar.
  • Onunla alakası yok Şimdi 949 TL Ye Xperia Neo Birde Xperia Ray var Millet Onu Aldı Pro Düşük kaldı satış olarak Birde Pro nun ilerde Kızağında sorun oluşuyormuş onuda göz önünde bulundurdular. Yoksa Sony Oldu Diye Ericsson ları kaldırma gibi bir hakları yok ki öyle yaparsa Kendileri zarar eder
  • Kızağında sorun oluşturduğu hakkındaki bilgiyi nerden aldınız ben almanyadan getirtmek istiyorum eğer başıma srun çıkarırsa garantisi de olmayacak zaten..
    ayrıca xperia serisinin şarj sıkıntıları da varmış türk formlarında gördüm ama kızak sorununu ilk defa duyuyorum..bilgi verir misin
  • az önce Hepsiburada.com a baktım tekrar satışa konulmuş neden yanlış bilgilendirdiler ki..
  • Kalkmadiysada kalkar yakinda.
  • Üretimden kaldirim ta, xperia pro v2 diye daha iyi işlemcili ve sarj süreli bir tanesi, olan eksiklerin giderilmişini yapacaksa SÜPER!

Obür türlu çok boktan, haziran gibi almayi düşunuyordum
  • Sony ve Ericsson ortaklığı sona erdiği için neo, pro, neo v artık üretilmeyecektir arkadaşlar. Yakın zamanda tamamı piyasadan kalkar.

Sony Xperia S, U ve P modellerine ağırlık verecektir. Bunlara rakip olacak cihazların artık satılmayacak olması son derece normal.
  • bu modeller pek piyasa kalamıyo malesef bendede corby pro var çok durmadan kaldırıldı,müşteri hizmetlerini araım diğer modellerin önü açılması için yaptıklarını söylediler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.