Şimdi Ara

Sony Ericsson Android 4.0 Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Ericsson Android 4.0 Güncellemesini resmi bloğundan duyurdu.

İlgili güncellemenin 2011 modellerini kapsadığı ve Güncelleme tarihi ile ilgili ilerleyen günlerde detaylı bilgi verileceği belirtildi.

Modeller

Xperia™ arc ve arc S,
    Xperia™ PLAY,
    Xperia™ neo ve neo V,
    Xperia™ mini ve mini pro,
    Xperia™ pro,
    Xperia™ active,
    Xperia™ ray ,
    Sony Ericsson Live with Walkman™

http://blogs.sonyericsson.com/products/2011/11/15/ice-cream-sandwich-for-sony-ericsson-2011-xperia%E2%84%A2-portfolio/ KAYNAK

• x8 niye yok
  • sony güncelleme konusunda çok hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epicus

x8 niye yok

X8 2011 yılının cihazı değil o yüzden yok.Zaten x8 1.6 da kaldı.Sonyericsson a kızma bence samsung dahi sadece galaxy s2 ye güncelleme yapacak.Sonyericsson 11 tane cihaza yapıyor
  • biri şunu x8 e modlasında yukleyelım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: saameet_06

biri şunu x8 e modlasında yukleyelım :D

custom rom cıkar sıkmayın canınızı
  • Merakla bekliyorum gelsinde görelim ne getirecek bakalım şu meşhur 4 numara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stabilite getirir bence. Zaten sadece stabilite getirse başka bir şeye gerek yok. Görsellik fazlasıyla var, boşuna telefonlara daha fazla eziyet etmesinler, başka bir şey istemem.
  • Ya su telefon belleginde az yer kaldi olayini cozerlerse super olur sizce bu islerin tamamini harici kart uzerine yapabilecekmiyiz.
  • sız hemen beklemeyın bolgesel olarak sırayla yapıyolar guncellemelerı kimbilir belki seneye
  • Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapmak mümkün olsun da ne olursa olsun...
  • Bende Ray var (satıcam büyük ihtimal ile) İki gün önce bana sistem güncellemesi olduğu bilgisi geldi. Yapmadım halen daha. Satmayacak olursam büyük ihtimal ile yaparım yakın zamanda.
    SAYGILAR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginse

sız hemen beklemeyın bolgesel olarak sırayla yapıyolar guncellemelerı kimbilir belki seneye

önemli degil gerekirse ingilizce kullanırız
  • yok yok dünyada aynı anda olucak ıcs4 mesela benim telefon arc s ve çatır çatır martta yüklicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

sız hemen beklemeyın bolgesel olarak sırayla yapıyolar guncellemelerı kimbilir belki seneye

Şahsen ben ingilizce kullanırım yeter ki yenilikler gelmiş olsun.
  • ya bir allahın kulu yukardaki yazdığıma cevap vermezmi yaaaa
  • quote:

quote:

varya romkopat olmusun sen ha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

yok yok dünyada aynı anda olucak ıcs4 mesela benim telefon arc s ve çatır çatır martta yüklicem.

şu hafıza probleminden bahsediyosan rootlaman lazım teli dogru biliyosam sonra gereksizz olan programları atıcaksın hafıza kartına ve gereksiz uygulamalarıda devre dısı bırakıcaksın hafızan rahtlıcak 100 mb hafıza bile sana yeter allahdan bende oyun manyaklıgı yok sadece net :D yetiyosa artıyo bile telefon bana :D
  • quote:

quote:

quote:

varya romkopat olmusun sen ha :D

• x10'ada entegre edebilirler mi bu romu? edebilirlerse eğer ne kadar sürer etmeleri ve stabil olur mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.