Şimdi Ara

Sony Ericsson bulmacası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben k750i kullanıcısıyım. k750i daha pazara cıkmadan once telefonu bu forumda vewww.mobıle-review.com-da incelemiş ve ilk çıkdığında almışdım. Şu ana kadar da kullanmakdayım ve çok memnunum. Forumdaki tüm konuları sık-sık takip ediyorum, hatta forumu takib edib telefonumu w800-e bile dönüştürmüşüm. Şu sıralar beni bir konu çok düşündürüyor. Nokia-nın modelleri symbian ağırlıklı ve bununla da hep gündemde kalmakdadır. (Nasıl mı? symbian-lı telefonlara her şey yapmak mümkün, her zaman yeni proqramlar yazılmakda ve bununla da kullanıcıların her zaman yeni bir şeyler araştırıb bulmasına yardımcı oluyor.) Beni düşündüren acaba far proqramı, k750i-w800i dönüşümü, red-brown dönüşümü ve de başka şeyler sony ericsson tarafından ustaca hazırlanıb forumlarda hep gündemde kalmak için kullanılan bir yöntem olabilirmi?

• hayır öyle bişey alması pek ihtimal değil. sonuçta telin yazılımını değiştiriyoruz ve garanti dışı kalıyor. tamamen kullanıcıya kalmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz

hayır öyle bişey alması pek ihtimal değil. sonuçta telin yazılımını değiştiriyoruz ve garanti dışı kalıyor. tamamen kullanıcıya kalmış.

E tamam sonyericssonda zaten garantiler kalksın masraflar azalsın diye böyle yapıyor.Senin benim gibi kullanıcıların işi gücü yok böyle şeylerlemi uraşacak.Öle ince işler varki kimse bulamaz bunları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superkene

quote:

Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz

hayır öyle bişey alması pek ihtimal değil. sonuçta telin yazılımını değiştiriyoruz ve garanti dışı kalıyor. tamamen kullanıcıya kalmış.

E tamam sonyericssonda zaten garantiler kalksın masraflar azalsın diye böyle yapıyor.Senin benim gibi kullanıcıların işi gücü yok böyle şeylerlemi uraşacak.Öle ince işler varki kimse bulamaz bunları.

hocam böyle bir şey yapacak olsalar daha kolay çözümler bulurlardı. mesela oturduğumuz yerden versiyon yüklemek gibi.
  • Oturduğun yerden versiyon zaten yüklüyorsun.
    Sen foruma baksana millet ne zamandan beri bu işlerle uğraşıyor. Sonucta hep gündemde kalmağı başarıyorlar.
  • Şöyle düşünelim, sonyericssonun o kadar alt yapısı var, o kadar deneyimli elemanları var sonuçta eğer isteseydiler milletin burda yaptığını bir proqramla telefon kutusunun içinde gelen cd-ye ekleyib satarlardı, amma o zaman böyle ilgi çekmezdi.
  • @zaur

versiyon yüklemeyi örnek olarak verdim. ve bu forumda son versiyon kaç? kamera sürümü ne? sorunları var mı? gibi muhabbetler var zaten. far'da s.e tarafından açıklanarak çıksaydı yine populer olurdu. ben şöyle yaptım hoş görünüyo gibi muhabbetler oluşurdu
  • Sanki adamlar yeni buluşlarını forumlar aracılığıyla millete test etdirib bedava test sonuclarına ulaşıyorlar. Tıpkı kamera versiyonları gibi, iki de bir yeni kamera versiyonları çıkıyor ve onlarda forumları takip ederek artıları ve eksikleri görüyorlar.
  • Ama o zamanda böyle cam driver-ları çıkarıb millete test etdiremezlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.