arkadaşlar c510 için kulaklık sesi çok yüksek bi akustik lazım acaba varmı . şuanki kullandığım akustiğin hoparlör sesi yüksek ama kulaklık sesi kısık .
Üstte paylaştığım akustiği denediniz mi hocam?
evet denedim üstadım ama sonuç aynı . bende k810 da var ona akustik atmıştım onun sesi baya iyi oldu . kulaklık sesi mükemmel ama c510 u anlamadım neden böyle kısık veriyor.
Bir yerde hata yapıyorsun kesin..
Kendisi kullandığım bir akustiktir.. gayette tatmin edici.. radyo sesi fazla bile diyebilirim son sen açamıyorum.
Verilenleri doğru yere at. Ekoları fulle
denedim sitede anlatılanları harfiyen yaptım ama ,sonuç yine aynı . hoparlör sesi artıyor ama kulaklıkta değişme yok .
csv dosyalarını atmıyorsundur kesin..
Tpa-preset-acoustic bu dizine kopyala 8 adet dosyayı
quote:
Orijinalden alıntı: samet6630
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
quote:
Orijinalden alıntı: samet6630
arkadaşlar c510 için kulaklık sesi çok yüksek bi akustik lazım acaba varmı . şuanki kullandığım akustiğin hoparlör sesi yüksek ama kulaklık sesi kısık .
Üstte paylaştığım akustiği denediniz mi hocam?
evet denedim üstadım ama sonuç aynı . bende k810 da var ona akustik atmıştım onun sesi baya iyi oldu . kulaklık sesi mükemmel ama c510 u anlamadım neden böyle kısık veriyor.
ilginç
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoSt
csv dosyalarını atmıyorsundur kesin..
hımmm . peki dediğin 8 adet dosya hangi tarafta yani akustik klasörünün içindemi var , isimleri nedir .
hımmm . peki dediğin 8 adet dosya hangi tarafta yani akustik klasörünün içindemi var , isimleri nedir .
sorun çözüldü üstad. dediğin gibi csv dosyasını ayrı yükledim kulaklık sesi arttı . yardım için teşekkürler.
Arkadaşlar 0.face den çıkınca şifrem kayıtlı kalırdı geçmişten girerdim son sayfadan devam ederdim hep. Ama bugün çıktım geçmişi silmedim boş görünüyor, sonra 0.face e girerken her girişte şifre istiyor. Neden acaba?
quote:
Arkadaşlar 0.face den çıkınca şifrem kayıtlı kalırdı geçmişten girerdim son sayfadan devam ederdim hep. Ama bugün çıktım geçmişi silmedim boş görünüyor, sonra 0.face e girerken her girişte şifre istiyor. Neden acaba?
merhaba arkadaşlar 3 gün önce aldım teknosadan c510 bi kaç gündür a2 uploader ile flash menu ve camdriver vs. atıyorum ama 29. sayfadaki elf yapmaya kalktığımda BROWN a çevirmek için programın paralı olduğnu gördüm benimki şu an red 53 yazıyor en son güncelleme var; fakat hangi yolla BROWN yapıp o güzel yazılımları atabilirim.
Beyler şu an en iyi camdriver hangisi ?
quote:
Orijinalden alıntı: ****BaDMAN****
Biraz yukarılara bak
quote:
quote:
Biraz yukarılara bak
Görmemişim teşekkürler
quote:
quote:
quote:
Biraz yukarılara bak
Görmemişim teşekkürler
Rica ederim.
arkadaşlar en son cam driveri indirdim iç mekan çekimlerinin kalitesi azalıyormu yoksa bana mı öyle geldi?
arkdaslar telefonun 6 numaralı tusu yumusadı tus calısıyor ama dokunmatik gibi yumusak acaba garanti kapsamına girer mi ???
quote:
Orijinalden alıntı: balık61
arkdaslar telefonun 6 numaralı tusu yumusadı tus calısıyor ama dokunmatik gibi yumusak acaba garanti kapsamına girer mi ???