Şimdi Ara

Sony Ericsson C510 Fun Clup(C510 Hakkında Herşeyi Burda Paylaşalım) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.071
Cevap
2
Favori
165.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: samet6630

arkadaşlar c510 için kulaklık sesi çok yüksek bi akustik lazım acaba varmı . şuanki kullandığım akustiğin hoparlör sesi yüksek ama kulaklık sesi kısık .

Üstte paylaştığım akustiği denediniz mi hocam?

evet denedim üstadım ama sonuç aynı . bende k810 da var ona akustik atmıştım onun sesi baya iyi oldu . kulaklık sesi mükemmel ama c510 u anlamadım neden böyle kısık veriyor.
  • Bir yerde hata yapıyorsun kesin..

Kendisi kullandığım bir akustiktir.. gayette tatmin edici.. radyo sesi fazla bile diyebilirim son sen açamıyorum.

Verilenleri doğru yere at. Ekoları fulle
  • denedim sitede anlatılanları harfiyen yaptım ama ,sonuç yine aynı . hoparlör sesi artıyor ama kulaklıkta değişme yok .
  • csv dosyalarını atmıyorsundur kesin..

Tpa-preset-acoustic bu dizine kopyala 8 adet dosyayı
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar c510 için kulaklık sesi çok yüksek bi akustik lazım acaba varmı . şuanki kullandığım akustiğin hoparlör sesi yüksek ama kulaklık sesi kısık .

Üstte paylaştığım akustiği denediniz mi hocam?

evet denedim üstadım ama sonuç aynı . bende k810 da var ona akustik atmıştım onun sesi baya iyi oldu . kulaklık sesi mükemmel ama c510 u anlamadım neden böyle kısık veriyor.

ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

csv dosyalarını atmıyorsundur kesin..

hımmm . peki dediğin 8 adet dosya hangi tarafta yani akustik klasörünün içindemi var , isimleri nedir .
  • arkadaşlar telefonun şuan sıfırı bulunurmu, fiyatı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eYıldı®ım

arkadaşlar telefonun şuan sıfırı bulunurmu, fiyatı nedir ?

Zor bulunur.
    Şu an alınacak en uygun telefon Hazel. 5mp kamera, ön kamera, wifi, gps v.s. herşey var.

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-hazel/ProductDetails.aspx?productId=telceperickhazel&categoryId=16001
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

csv dosyalarını atmıyorsundur kesin..

hımmm . peki dediğin 8 adet dosya hangi tarafta yani akustik klasörünün içindemi var , isimleri nedir .

sorun çözüldü üstad. dediğin gibi csv dosyasını ayrı yükledim kulaklık sesi arttı . yardım için teşekkürler.
  • Arkadaşlar 0.face den çıkınca şifrem kayıtlı kalırdı geçmişten girerdim son sayfadan devam ederdim hep. Ama bugün çıktım geçmişi silmedim boş görünüyor, sonra 0.face e girerken her girişte şifre istiyor. Neden acaba?
  • quote:

Arkadaşlar 0.face den çıkınca şifrem kayıtlı kalırdı geçmişten girerdim son sayfadan devam ederdim hep. Ama bugün çıktım geçmişi silmedim boş görünüyor, sonra 0.face e girerken her girişte şifre istiyor. Neden acaba?

Kendiliğinden düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eYıldı®ım

arkadaşlar telefonun şuan sıfırı bulunurmu, fiyatı nedir ?

teknosa ya filan bak belki ellerinde vardır
  • merhaba arkadaşlar 3 gün önce aldım teknosadan c510 bi kaç gündür a2 uploader ile flash menu ve camdriver vs. atıyorum ama 29. sayfadaki elf yapmaya kalktığımda BROWN a çevirmek için programın paralı olduğnu gördüm benimki şu an red 53 yazıyor en son güncelleme var; fakat hangi yolla BROWN yapıp o güzel yazılımları atabilirim.
  • Beyler şu an en iyi camdriver hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****BaDMAN****

Beyler şu an en iyi camdriver hangisi ?

Biraz yukarılara bak
  • quote:

quote:

Biraz yukarılara bak

Görmemişim teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Biraz yukarılara bak

Görmemişim teşekkürler

Rica ederim.

• arkadaşlar en son cam driveri indirdim iç mekan çekimlerinin kalitesi azalıyormu yoksa bana mı öyle geldi?
  • arkdaslar telefonun 6 numaralı tusu yumusadı tus calısıyor ama dokunmatik gibi yumusak acaba garanti kapsamına girer mi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: balık61

arkdaslar telefonun 6 numaralı tusu yumusadı tus calısıyor ama dokunmatik gibi yumusak acaba garanti kapsamına girer mi ???

evet garanti kapsamına girer.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.