Şimdi Ara

Sony Ericsson C510 Fun Clup(C510 Hakkında Herşeyi Burda Paylaşalım) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.071
Cevap
2
Favori
165.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Display Driver nerden bulurum ??? bi tane yükledim sorunm çözülmesi amaçlı ama şimi cihaz dahada kötü duruma geldi, herşeyi çift gösteriyor :S
    yüklemeden önce ojinalin yedeğini almaya çalıştım ama kopyalayamadım...
    sizden isteğim bana yardımcı olurmusunuz...
    (biriniz kendiş ci,kazından kopyalasa yine yeter sanırım..)
  • Arkadaşlar benim c510 niye sizinki kadar net fotoğraf çekmiyor yardımcı olurmusunuz ? ayarlarında bir yanlışlıkmı yaptım vs lütfen
  • arkadaşlar tekrar rica etsem acaba biriniz şu dispdriver.dat dosyasını kopyalayıp paylaşabilirmi??? iki gündür cihazı kullanamıyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecengaver

arkadaşlar tekrar rica etsem acaba biriniz şu dispdriver.dat dosyasını kopyalayıp paylaşabilirmi??? iki gündür cihazı kullanamıyorum :S

baştan yazılım atsanız acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

arkadaşlar tekrar rica etsem acaba biriniz şu dispdriver.dat dosyasını kopyalayıp paylaşabilirmi??? iki gündür cihazı kullanamıyorum :S

baştan yazılım atsanız acaba ?

denedim ama yarıda kaldı ilerleme olmadı malesef :S...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalgokhann

Arkadaşlar benim c510 niye sizinki kadar net fotoğraf çekmiyor yardımcı olurmusunuz ? ayarlarında bir yanlışlıkmı yaptım vs lütfen

şu sorunumu giderebilirsem dahada net resimler çekmeye çalışacam o zaman sana yardımcı olabilirim... ama resim çekmeden önce ilk şey olayı kafada bitermek hayal etmek gerisi cihaza ve kullanabilmene bağlı ....bende ilk zamanlar deli oluyodum :S :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecengaver -- 13 Temmuz 2011; 22:58:01 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar benim c510 niye sizinki kadar net fotoğraf çekmiyor yardımcı olurmusunuz ? ayarlarında bir yanlışlıkmı yaptım vs lütfen

şu sorunumu giderebilirsem dahada net resimler çekmeye çalışacam o zaman sana yardımcı olabilirim... ama resim çekmeden önce ilk şey olayı kafada bitermek hayal etmek gerisi cihaza ve kullanabilmene bağlı ....bende ilk zamanlar deli oluyodum :S :)

sorumu gidrdim çok şükür...
    benle aynı sorunu yaşayan arkadaş olursa yardımcı olmaya çalışırım....
  • quote:

quote:

quote:

mecengaver kardeş bu telefon böyle fotoğrafları nasıl çekiyor bendede aynı telefon var ama ben kullandıgım günden beri bun netlikte çekemedim bana bu konuda yardımcı olmanı istiyorum ayarları nedir yada ek bir program vs mi yüklüyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

mecengaver kardeş bu telefon böyle fotoğrafları nasıl çekiyor bendede aynı telefon var ama ben kullandıgım günden beri bun netlikte çekemedim bana bu konuda yardımcı olmanı istiyorum ayarları nedir yada ek bir program vs mi yüklüyoruz

bir kaç resim daha ekliyorum arkadaşlar :)

Sony Ericsson C510 Fun Clup(C510 Hakkında Herşeyi Burda Paylaşalım)

hosting images

image upload

image uploader

upload gif

free image hosting

image upload

post image wordpress

upload gif

upload pngpng

bir kaç gün içerisinde kulandığım camdriver sürücüsünü yükleyecem .... (HDversiyon)

• 1 ay sonra inşallah iphone 4 e terfi ediyorum . c510 dan sonra nasıl gelecek bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

1 ay sonra inşallah iphone 4 e terfi ediyorum . c510 dan sonra nasıl gelecek bakalım

c510 dan sonra ısınamazsın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

1 ay sonra inşallah iphone 4 e terfi ediyorum . c510 dan sonra nasıl gelecek bakalım

c510 dan sonra ısınamazsın hocam

Bakalım hocam Baya bi zorluk çekeceğimi hissediyorum ama

• senide kaybettik demek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

senide kaybettik demek..

C510 duracak bir köşede şimdilik. Baktım olmayacak satarım onu da
  • quote:

quote:

senide kaybettik demek..

bana sat alırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

quote:

quote:

senide kaybettik demek..

bana sat alırım .

Pm o zaman

• bu telefonun sıfırını nerden bulabilirim arkadaşlar bilgisi olan varmmı. istanbul da.acil lazım alacağım.en son teknosa da satılıyormuş. i,nternetten baktım teknosada satışı yok.ikinci el temiz 300 diyorlar. sizce bu fiyat nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 24 Temmuz 2011; 6:41:45 >
  • İstanbuldaysan eğer mümkün olduğunca bütün teknosalara gitmeye çalışın. Bu sene bende aralık-ocak gibi teknosada bulmuştum. Nette görünmez muhtemelen
  • C510 için yeni bir camdriver deneyin.http://www.4shared.com/file/57xoEio9/Kate_Grapher.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyman01

C510 için yeni bir camdriver deneyin.http://www.4shared.com/file/57xoEio9/Kate_Grapher.html

Vay be cam driver atmayalı çok uzun zaman oldu telefona :) Deneyen var mı arkadaşlar üşeniyorum açıkcası ben
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.