Şimdi Ara

Sony Ericsson C510 Fun Clup(C510 Hakkında Herşeyi Burda Paylaşalım) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.071
Cevap
2
Favori
165.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün itibariyle gittiğim teknosada t700 ve c510 yoktu ikiside satılmış arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: balık61

quote:

Orijinalden alıntı: sonyman01

C510 için yeni bir camdriver deneyin.http://www.4shared.com/file/57xoEio9/Kate_Grapher.html

bunu indirdim yalnız içinden 2 tane dosya cıktı, biri Kate-Grapher Manual ISO, diğeri ise Kate_Grapher isimli dosyalar bunları hangisi telefona atmalıyım bir fark varmı aralarında.

Kate grapper otomatik olan manuel ayar yok.manuel ISO da ek menu ozelligi kazandırıyor telefona.

• bugün izmir forum bornovada gördüm c510 orda da 249 tl ye düşmüş alacaklar için duyrulur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: balık61

quote:

C510 için yeni bir camdriver deneyin.http://www.4shared.com/file/57xoEio9/Kate_Grapher.html

bunu indirdim yalnız içinden 2 tane dosya cıktı, biri Kate-Grapher Manual ISO, diğeri ise Kate_Grapher isimli dosyalar bunları hangisi telefona atmalıyım bir fark varmı aralarında.

Kate grapper otomatik olan manuel ayar yok.manuel ISO da ek menu ozelligi kazandırıyor telefona.

yani manuel isoyu yüklemek daha mı iyidir ve ek menü özelliği ben göremedim nasıl oluyor ek menü özelliği:)

• LNG dosyasını tpa/preset/system/language dizinine atacaksın tlfonu ingilizce kullan kamera menusunde gormen lazım.
  • sıfırını arıyorum bu telefonun.istanbulda nerde bulabilrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

sıfırını arıyorum bu telefonun.istanbulda nerde bulabilrim

istanbuldaki tüm teknosaları dolaş ordada 250 tl ye düşmüştür
  • O fiyata ideal bir telefon.gerci piyasa dokunmatiklere kayıyor artik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

bugün izmir forum bornovada gördüm c510 orda da 249 tl ye düşmüş alacaklar için duyrulur

ben dün foruma gittim almak için ellerinde bir tane kalmış oda teşhir ürünüymüş neyse alayım dedim telefona bakayım ekranda koskocaman bir çizik kamerayı açtığımda kameranın etrafında soyulma vardı dedim bu teşhir ürünü mü yoksa geri gelen bozuk ürün mü yok teşhir dediler... dedim çok teşhir etmişler bu ürünü
  • quote:

LNG dosyasını tpa/preset/system/language dizinine atacaksın tlfonu ingilizce kullan kamera menusunde gormen lazım.

en iyi cam drıver hangisi ona göre telefona atacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yutu61 -- 3 Eylül 2011; 12:29:42 >
  • üstte paylaşılan Kate Grapher.
  • Beyler şu an en iyi camdriver hangisi zahmet olmazsa link koyabilir misiniz ?
  • slm ben c510 kullanıyorum, telefon sistemi çoktü daha önce a2 updater ile sistem klasörlerini kayıt etmiştim bu klasörlerden telefon rehberimi çıkarabilme imkanım varmı. çöktüğü zaman yeni sürüm yüklemiştim. yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacitom

merhaba arkadaşlar 3 gün önce aldım teknosadan c510 bi kaç gündür a2 uploader ile flash menu ve camdriver vs. atıyorum ama 29. sayfadaki elf yapmaya kalktığımda BROWN a çevirmek için programın paralı olduğnu gördüm benimki şu an red 53 yazıyor en son güncelleme var; fakat hangi yolla BROWN yapıp o güzel yazılımları atabilirim.

kaça aldın kardeş

ekranı değişin sorun düzelir . tuşlar çalıştığına göre ekran ışığını ayarlayan ara kablo ölmüştür . ekranı komple değişirseniz sorun düzelir . eğer yine düzelmezse bord da sorun olabilir , artık şansınıza

telefonu izmir karşıyaka teknosa çarşısından alacaktım gittik adam çıkardı açılmadı telefon şarjı taktı yine açılmadı hiç tepki vermedi telefon abi dedi ben bostanlıya gidip geliyorum ordaki mağzada var bu o çalışıyo dedi gittik bostanlıdaki teknosaya teşhir ürünü baktım cam gibi duruyo c510 390 tl ye aldım.

• Orijinalden alıntı: pacitom

quote:

Orijinalden alıntı: pacitom

merhaba arkadaşlar 3 gün önce aldım teknosadan c510 bi kaç gündür a2 uploader ile flash menu ve camdriver vs. atıyorum ama 29. sayfadaki elf yapmaya kalktığımda BROWN a çevirmek için programın paralı olduğnu gördüm benimki şu an red 53 yazıyor en son güncelleme var; fakat hangi yolla BROWN yapıp o güzel yazılımları atabilirim.

kaça aldın kardeş

ekranı değişin sorun düzelir . tuşlar çalıştığına göre ekran ışığını ayarlayan ara kablo ölmüştür . ekranı komple değişirseniz sorun düzelir . eğer yine düzelmezse bord da sorun olabilir , artık şansınıza

telefonu izmir karşıyaka teknosa çarşısından alacaktım gittik adam çıkardı açılmadı telefon şarjı taktı yine açılmadı hiç tepki vermedi telefon abi dedi ben bostanlıya gidip geliyorum ordaki mağzada var bu o çalışıyo dedi gittik bostanlıdaki teknosaya teşhir ürünü baktım cam gibi duruyo c510 390 tl ye aldım.

390 lira verilir mi hic c510 a

• 250 tl ye aldım teknosadan 1,5 ay önce cam gibi teşhir ürünüydü.
  • hastasıysan verilir :)
  • Bu Telden Askerde Aldıydım Bozuldu Kapanıp Kapanıp Açılıyodu.Dağa Göreve Gittiğimde Hedef Diye Dikip Ortadan Yarmıştım G3 İle Hiç Unutmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

teli kapatıp.. usb ile.. pcye bağla
    pcye gelen tel hafızası ve kartın içinden silebilirsin..
    bir dahada atma

arkadaşım allah senden bin kere razı olsun ablamın hafıza kartıydı bide bu yöntemi kullandım bak allah razı olsun lafını kullanan bi insan değilim yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pangea96

quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

teli kapatıp.. usb ile.. pcye bağla
    pcye gelen tel hafızası ve kartın içinden silebilirsin..
    bir dahada atma

arkadaşım allah senden bin kere razı olsun ablamın hafıza kartıydı bide bu yöntemi kullandım bak allah razı olsun lafını kullanan bi insan değilim yani :)

Eyvallah

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.