Şimdi Ara

Sony Ericsson C510 Fun Clup(C510 Hakkında Herşeyi Burda Paylaşalım) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.071
Cevap
2
Favori
165.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pacitom

arkadaşlar en son cam driveri indirdim iç mekan çekimlerinin kalitesi azalıyormu yoksa bana mı öyle geldi?

en son indirdiğim camdriver bana iyi geldi . sıfır ışıkta bile iyi çekiyor artık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet6630

quote:

Orijinalden alıntı: balık61

arkdaslar telefonun 6 numaralı tusu yumusadı tus calısıyor ama dokunmatik gibi yumusak acaba garanti kapsamına girer mi ???

evet garanti kapsamına girer.

O zaman hemen gönderiyim telefonu,teşekkürler :)
  • sıfırı varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

sıfırı varmı acaba

teknosaya bakın derim ancak zannetmiyorum yoktur.
  • quote:

merhaba arkadaşlar 3 gün önce aldım teknosadan c510 bi kaç gündür a2 uploader ile flash menu ve camdriver vs. atıyorum ama 29. sayfadaki elf yapmaya kalktığımda BROWN a çevirmek için programın paralı olduğnu gördüm benimki şu an red 53 yazıyor en son güncelleme var; fakat hangi yolla BROWN yapıp o güzel yazılımları atabilirim.

Omniusdan başka Yol yok
  • arkadaşlar elinde güzel shake it tema, oyun, wallpaper olan varsa paylaşabilirmi çünkü bulduklarım pek tatmin etmedi sizin favoriniz varsa merak ederim. teşekkürler.
  • Beyler abimin telefon pert oldu gibi arabanın altında kalmış . Telefonu açıyoruz ekran tam gelmiyor biraz gri şekilde geliyor tuşların da ışıklar yanıyor ekran gelmiyor kalıyor öyle. Acaba bunu kendimiz halledebilir miyiz yoksa ekran mı değişecek servisten ?
  • quote:

merhaba arkadaşlar 3 gün önce aldım teknosadan c510 bi kaç gündür a2 uploader ile flash menu ve camdriver vs. atıyorum ama 29. sayfadaki elf yapmaya kalktığımda BROWN a çevirmek için programın paralı olduğnu gördüm benimki şu an red 53 yazıyor en son güncelleme var; fakat hangi yolla BROWN yapıp o güzel yazılımları atabilirim.

kaça aldın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Beyler abimin telefon pert oldu gibi arabanın altında kalmış . Telefonu açıyoruz ekran tam gelmiyor biraz gri şekilde geliyor tuşların da ışıklar yanıyor ekran gelmiyor kalıyor öyle. Acaba bunu kendimiz halledebilir miyiz yoksa ekran mı değişecek servisten ?

ekranı değişin sorun düzelir . tuşlar çalıştığına göre ekran ışığını ayarlayan ara kablo ölmüştür . ekranı komple değişirseniz sorun düzelir . eğer yine düzelmezse bord da sorun olabilir , artık şansınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet6630

quote:

Beyler abimin telefon pert oldu gibi arabanın altında kalmış . Telefonu açıyoruz ekran tam gelmiyor biraz gri şekilde geliyor tuşların da ışıklar yanıyor ekran gelmiyor kalıyor öyle. Acaba bunu kendimiz halledebilir miyiz yoksa ekran mı değişecek servisten ?

ekranı değişin sorun düzelir . tuşlar çalıştığına göre ekran ışığını ayarlayan ara kablo ölmüştür . ekranı komple değişirseniz sorun düzelir . eğer yine düzelmezse bord da sorun olabilir , artık şansınıza

Teşekkürler hocam ekran değişecek artık :)
  • İzmir'de kapak değişimi nerde yapabilirim arkadaşlar bilgisi olan varmı?
  • Arkadaşlar benim kamera ayarlarında sanırım sorun var konuda gördüğüm resimler gibi net çekmiyor hele ki gece hiç çekmiyor kapkaranlık yardımcı olurmusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalgokhann -- 3 Temmuz 2011; 2:08:16 >
  • arkadaşlar 2 adet satın almıştım arkadaşlarrıma 1 yıl oluyo nerdeyse 2 telefonunda ekranın köşlerinde kabarcık gibi oldu başka varmı bu problem ile karşılaşan merak ettim garantiye versek nasıl olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUM23

arkadaşlar 2 adet satın almıştım arkadaşlarrıma 1 yıl oluyo nerdeyse 2 telefonunda ekranın köşlerinde kabarcık gibi oldu başka varmı bu problem ile karşılaşan merak ettim garantiye versek nasıl olur.

Benim de oldu abimin telefonda da oldu. 2 senedir kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecengaver

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KUM23

arkadaşlar 2 adet satın almıştım arkadaşlarrıma 1 yıl oluyo nerdeyse 2 telefonunda ekranın köşlerinde kabarcık gibi oldu başka varmı bu problem ile karşılaşan merak ettim garantiye versek nasıl olur.

Benim de oldu abimin telefonda da oldu. 2 senedir kullanıyoruz.

aynı kabarcıklar bendede oldu hemde ekranın her iki tarafında :s
    bunları camı ile ekranı arasında ince bir tabaka var sanırım o kırıldı veya zedelerndi :S

bu arada bi kaç resim eklim bari dedim
    idaere eder cinsinden
    resimlere dikkatli bakınca ne gibi şeyler görünüyor ??

• Bu resimleri gerçekten bizim c510 mu çekiyor
  • Ellerine sağlık hocam güzel fotoğraflar. Benim telefonda garanti olmayınca gönderemiyorum ama sıkıntı vermiyor öyle kullanıyorum kabarcıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 11 Temmuz 2011; 21:27:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

Bu resimleri gerçekten bizim c510 mu çekiyor

ewet ama son resme bakarsanız mekanik bir hata olduğunu daha net görebilirsiniz....
    beyaz bir sayfa odaklasam kenarlar mavimsi oluyor :S
    ayrıca sanırım benim cihazın ekran sürücüsü bozuldu , mesela 1 dk önce yine oldu ekranda tüm renkler birbirine giriyor ama menü çalışmaya veya müzik çalmaya devam ediyor, yani sistem yürüyor ama ekran yürümüyor
    bazen iki üç tane vuruyorum yada masaya duvara nereye gelirse ... düzeliyor bazende yeniden başlatınca düzeliyor ... acaba soketlerde oynamamı oldu düşe düşe yoksa sürücüsünmü güncellesem...versiyon güncelledim sorun çözülmedi, ama çooook düşürdüm bu cihazı ,2 kat merdiven aşa bile yuvarlandı :)
    işin şakası bana yardım olurmusunuz ???
    ekran sürücüsünü nasıl güncellerim ölede olmazsa sökkecem tinerleyip takıcam son care :),
    bu arada orjinal kasasıda yok türkiyede , hatta çinde falanda yok :D ebaydan baktım ....gören duyan varmı ????

• Hocam telefonu sağa sola vurmassanız kasa ihtiyacınız olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecengaver

quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

Bu resimleri gerçekten bizim c510 mu çekiyor

ewet ama son resme bakarsanız mekanik bir hata olduğunu daha net görebilirsiniz....
    beyaz bir sayfa odaklasam kenarlar mavimsi oluyor :S
    ayrıca sanırım benim cihazın ekran sürücüsü bozuldu , mesela 1 dk önce yine oldu ekranda tüm renkler birbirine giriyor ama menü çalışmaya veya müzik çalmaya devam ediyor, yani sistem yürüyor ama ekran yürümüyor
    bazen iki üç tane vuruyorum yada masaya duvara nereye gelirse ... düzeliyor bazende yeniden başlatınca düzeliyor ... acaba soketlerde oynamamı oldu düşe düşe yoksa sürücüsünmü güncellesem...versiyon güncelledim sorun çözülmedi, ama çooook düşürdüm bu cihazı ,2 kat merdiven aşa bile yuvarlandı :)
    işin şakası bana yardım olurmusunuz ???
    ekran sürücüsünü nasıl güncellerim ölede olmazsa sökkecem tinerleyip takıcam son care :),
    bu arada orjinal kasasıda yok türkiyede , hatta çinde falanda yok :D ebaydan baktım ....gören duyan varmı ????

1.5 yıl önce 70 tl ye Asya telekomda degişmiştim kasayı.

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.