Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya simdiki sorum su ben bluetooth la resim yollarken hep thumbnail şeklinde yolluyor bi türlü orjinal boyutunda yollayamadım ???
  • @djxeon

bende oyle olmuyor yaw denedim simdi gene
  • telefonlar harika yaaa
  • arkadaşlar yeni firmware hakkında bilgisi olan kimse mi yok?
  • zaten fotolar süper ses de iyi diyorsanız. yani mp3 leri haporlöre verince w800 kadar çıkarıyormu?.
  • Merhabalar
    W 800İ telefonumla denize girdikten sonra mecburiyetten K790 i sahibi oldum.w 800 i telefonumun kulaklığını K 790 i ye taktığımda belirgin bir ses düşüklüğü oluyor kendi orjinal kulaklığıyla bana daha iyi performans veriyor gibi geldi.w 800 i nin kulaklığı kulak içi model olduğu için daha kullanışlı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatırlarsa sevinirim.Herkese selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşkazalı

zaten fotolar süper ses de iyi diyorsanız. yani mp3 leri haporlöre verince w800 kadar çıkarıyormu?.

• quote:

quote:

zaten fotolar süper ses de iyi diyorsanız. yani mp3 leri haporlöre verince w800 kadar çıkarıyormu?.

w800 daha yüksek çıkıyor. Ama kalite açısından aynı.
    Zaten yüksek ve kaliteli ses isteyenler "w" serisi almalıdır.
    Ama daha iyi fotoğraf kalitesi + kaliteli ses istyenler k790...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 29 Eylül 2006; 21:51:23 >

• HPM-70'i yarın alıyorum arkadaşlar. Performansı baya merak ediyorum.
    İnşallah umduğumuz gibi olur.
  •  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

Yazın eniştemle babamlar falan mangalla uğraşırken çekmiştim ...
  • Peki arkadaşlar k790i oyun platformunda nasıl sizce ? Şu ana kadar doğru düzgün güzel oyun bulamadım acaba piyasada k790i için oyun mu yok ? Bir sürü oyun denedim hep ekran küçük çıkıyor ... Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmarTpRoDiGy

Peki arkadaşlar k790i oyun platformunda nasıl sizce ? Şu ana kadar doğru düzgün güzel oyun bulamadım acaba piyasada k790i için oyun mu yok ? Bir sürü oyun denedim hep ekran küçük çıkıyor ... Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

w900i oyunlarını denemelisin bence,çünkü ekran çözünürlükleri aynı
  • evet arkadaşlar sipariş verdim k790i pazartesi günü geliyor,darısı sizlere
  • şimdiden hayırlı olsun en iyisini ettin emin ol. revolverı beklioz bizde kulaklık işide uygun olursa cidden bu telin eline hiçbirisi su dökemeyecek
  • Arkadaşlar, sormayın estore'den bir mail gelmiş. Ellerinde kalan son kulaklıkta bir arıza çıkmış. Dilerseniz bekleyin, dilerseniz iptal edin diye.
    Ben de iptal ettim. Bu olay hayrıma oldu çünkü Sennheiser CX300 kulaklık + 512 MB MS Micro sipariş ettim.
    Bilyosunuz ki Sennheiser CX300 kulaklık, HPM-70 ten çok daha iyidir. İkisini de aynı siteden aldım ve toplam 120 ytl...Artık ses için onu bekleyecez.
    İnşallah o da bu haftaiçi elime geçer...

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

• HPM-70 olmadan CX300'ü kullanamazsın ki

Bu arada tavsiyenize ihtiyacım var, sizce K750'den buna geçmeye değer mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

HPM-70 olmadan CX300'ü kullanamazsın ki

Bu arada tavsiyenize ihtiyacım var, sizce K750'den buna geçmeye değer mi

Senin yorumlarını eskiden beri takip ederim .... Bu sorunu cevabını senden daha iyi verrecek kimse var mı acaba ??? Bence değmez dostum

• ben w900-n80-n73-w800'den sonra geçtim bu cihaza bence değer
  • @BOMBER,
    HPM-70 olmadan kullanamayacağımı ben de biliyorum. Stereo aparat olmadan 3,5 mm giriş olmaz zaten..
    Hpm-70 in (eskiden kalma) alt kısmı var
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.