Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar K790i'de Megabass olmasa da bu açığı Sennheiser MX550 ile kapatabilirsiniz. K750i'de kullandığımda Megabass'la dinleyemiyordum çünkü kulaklığın verdiği bas da fazlaydı, kaldıramıyordu ve cızırtı yapıyordu. Ama tahminimce K790i'de perfonmansı mükemmel olur. Kulaklığı aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz:

http://www.metan.com/kulak-str-mx550.htm
  • Bence CX300 daha iyi, goruntu itibariylede iyi duruyor ... Revolver incelesin bakalim bi ona gore alicam bende :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: wolverinesahin

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce kardeşime doğum günü hediyesi k790 aldık telefonun resim çekimi tek kelimeyle şahane ama telefonu incelerken gözüme 2 tane ölü pixel ilişti ikisde ekranın ortasında düşünüyorum aldığımızda neden farketmedim sanki sonradan çıktı gibi anlam veremedim acaba geri götürsek değiştirrilermi kardeşim benim için sorun değil diyor ama bence siyah ekran falan olduğu zaman acayip sırıtıyo sizce ne yapmalıyım telefonu teknosadan aldık garantisi var sizce değiştirirlermi ?

Kesinlikle değiştitrler- değiştirmek zorundalar

Teli değiştirmiyolar dostum :( 2 pixele kadar normalmis 3 pixelden sonra değiştiriyolarmış bende ekranını değişdirtmek istemedim öyle kalsın en iyisi kardeşimde pek razı olmadı öyle kaldı neyse kullanıcak olan o bu arada bende değişik fotolar çektim data kablosuyla atmaya çalışıyorum ama kuramadım bi türlü kurunca resimleri bende paylaşıcam

• Arkadaşlar bugün w800'ü olan bir arkadaşımdan kulaklığını aldım (dünden istemiştim). Şu an müzik dinliyorum gerçek kulaklığıyla
    oldukça fark var. Basslar falan çok net ve belirgin. Yani sorun tamamen kulaklık. Özellikle basslı parçalar seçiyorum ve "w" serisinden
    aşağı hiç kalır yanı yok. Kulaklığı değiştirdiğiniz zaman bu telde müzik olayını da tamamen halletmiş oluyorsunuz. Benim CX300
    gelince hele çok çok daha iyi performans alacağım. Bugün siparişi verdiğim siteden aradılar ve onayladılar. 3 iş günü içinde kargoya verilecek
    dediler. Yanında 512 kart da almıştım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Arkadaşlar bugün w800'ü olan bir arkadaşımdan kulaklığını aldım (dünden istemiştim). Şu an müzik dinliyorum gerçek kulaklığıyla
    oldukça fark var. Basslar falan çok net ve belirgin. Yani sorun tamamen kulaklık. Özellikle basslı parçalar seçiyorum ve "w" serisinden
    aşağı hiç kalır yanı yok. Kulaklığı değiştirdiğiniz zaman bu telde müzik olayını da tamamen halletmiş oluyorsunuz. Benim CX300
    gelince hele çok çok daha iyi performans alacağım. Bugün siparişi verdiğim siteden aradılar ve onayladılar. 3 iş günü içinde kargoya verilecek
    dediler. Yanında 512 kart da almıştım...

1Gb alsaymissin keske...
  • @pininfarina,
    1 GB bana çok ya; çünkü bugüne kadarki her hafıza kart destekli telimde 512 kullandım bana çok çok yetiyordu.
    Çok mp3 atmam ben, en sevdiklerimi atıyorum. Albümlerimi atıyorum, sevdiğim klip ve videoları atıyorum yetiyor bana.
    Hem 1 GB şu an oldukça pahalı (120 ytl) Ben CX300 + 512 kartı 120'ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 2 Ekim 2006; 20:22:10 >
  • quote:

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

İşte size bir gece fotosu. Gözün gördüğü gibi, ne noise, ne renk atması, ne başka bir şey...

revolver kardeş şu kablo jack girişimi ne o anlamadım eğer oysa nerden bulabiliriz?
  • @atorce,
    o jack girişi evet; ama Hpm-70'in (w800/810 kulaklığının) alt kısmı o. Bende eskiden w800 varken bir arkadaş kulaklık bölümünü kırmıştı
    canı sağolsun. Ben de aşağı kısmını saklamıştım. İşe yarayacağı gün geldi. Sennheiser marka, Cx300 tipi kulaklık aldım da bu onun için oldukça
    işe yarayacak. Mikrofonlu bir Sennheiser'im oldu
    Ancak k790 için gittigidiyor adresinde stereo kulaklık aparatı mevcut. 3,5 mm jack girişli kulaklıklar için. Tabi onların malzeme kalitesi HPM-70 gibi olmaz
    ve onlarda mikrofon olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 2 Ekim 2006; 20:42:16 >
  • Bu kartlar nerede bulunur, netten değil...Antalyadayım ama mesela Teknosa'larda ya da Sony bayilerinde var mıdır?

Gerçi telefonu almaya karar verdim, aldım, kartı kaldı sadece sanki ama neyse

Alır ederim şimdi

Bu arada ben de 512 alıcam, K750'ye attım attım hala 298 MB ya, bi 400 olmadı gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 2 Ekim 2006; 21:14:07 >
  • quote:

1- TIKLA !

2- TIKLA !

Hımm

Ucuzmuş, ben 512MB MS'yi 140'a aldım

• quote:

@atorce,
    o jack girişi evet; ama Hpm-70'in (w800/810 kulaklığının) alt kısmı o. Bende eskiden w800 varken bir arkadaş kulaklık bölümünü kırmıştı
    canı sağolsun. Ben de aşağı kısmını saklamıştım. İşe yarayacağı gün geldi. Sennheiser marka, Cx300 tipi kulaklık aldım da bu onun için oldukça
    işe yarayacak. Mikrofonlu bir Sennheiser'im oldu
    Ancak k790 için gittigidiyor adresinde stereo kulaklık aparatı mevcut. 3,5 mm jack girişli kulaklıklar için. Tabi onların malzeme kalitesi HPM-70 gibi olmaz
    ve onlarda mikrofon olmuyor.

açıklaman için teşekkür ederim bi sorum daha olçak ben kısmetse w900i almayı düşünüyüyorum 2 ay sora felan ama yeri gelmişken sorim bu w900i de olur mu bide istanbuldayım bulmam zor olmaz heralde

• W900i
    HPM-82 kullanıyo. Onun da alt kısmı bununla aynı.
    Yani istediğin stereo kulaklığı kullanabilirsin...
  • quote:

W900i
    HPM-82 kullanıyo. Onun da alt kısmı bununla aynı.
    Yani istediğin stereo kulaklığı kullanabilirsin...

tekrar teşekkür ederim sağol
  • @Revolver

Geldimi kulaklik??
  • bu alette video keyfi nasıl ? ekranı biraz küçük ama renkleri n73 den daha canlı yansıtıyor gibi geldi bana . bir de revolver bu alete usb kablodan direkt dosya transferi yapılabiliyormu yoksa illa sony nin yine mp3 player lerindeki gibi başarısız yazılımları mi yüklemek gerek ses kaliyetesine iyi diyorsun benim nw e 505 mp3 ün biraz üstü ses verse bana yeter ama 6230 unki gibi sesi az mı veriyor kulaklıklara .

• quote:

Orjinalden alıntı: estimate

bu alette video keyfi nasıl ? ekranı biraz küçük ama renkleri n73 den daha canlı yansıtıyor gibi geldi bana . bir de revolver bu alete usb kablodan direkt dosya transferi yapılabiliyormu yoksa illa sony nin yine mp3 player lerindeki gibi başarısız yazılımları mi yüklemek gerek ses kaliyetesine iyi diyorsun benim nw e 505 mp3 ün biraz üstü ses verse bana yeter ama 6230 unki gibi sesi az mı veriyor kulaklıklara .

Cihaz, "usb mass storager" destegine sahip. Pc'de hiç bir işlem yapmana gerek yok, baglanti yaptiginda her iki hafiza da otomatik olarak taniniyor windows'da.. Video cok etkileyici degil malesef kezaa, cozunurluk, 176*144. Ses kalitesini 6230 ile kiyas bile yapma derim

• quote:

bu alette video keyfi nasıl ? ekranı biraz küçük ama renkleri n73 den daha canlı yansıtıyor gibi geldi bana . bir de revolver bu alete usb kablodan direkt dosya transferi yapılabiliyormu yoksa illa sony nin yine mp3 player lerindeki gibi başarısız yazılımları mi yüklemek gerek ses kaliyetesine iyi diyorsun benim nw e 505 mp3 ün biraz üstü ses verse bana yeter ama 6230 unki gibi sesi az mı veriyor kulaklıklara .

VİDEO İZLEME KALİTESİNİ DİYORSAN N73 İLE AYNI TAM EKRAN 320*240 ÇÖZÜNÜRLÜKTE CONVERT EDİLMİŞ MP4 VEYA 3GP VİDEOLARI SİNEMA TADINDA İZLEYEBİLİYORSUN TAKILMA DONMA OLMADAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: katibim

quote:

VİDEO İZLEME KALİTESİNİ DİYORSAN N73 İLE AYNI TAM EKRAN 320*240 ÇÖZÜNÜRLÜKTE CONVERT EDİLMİŞ MP4 VEYA 3GP VİDEOLARI SİNEMA TADINDA İZLEYEBİLİYORSUN TAKILMA DONMA OLMADAN

-1

n73 ile wmv izlenemiyor ...

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.