Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda bende CX300 dusunuyorum ama sterio aparatini bulamadim .. :((
  • @_PHP[Midgard],

TIKLA !

Bu ürünü k750 varken almıştık. Arabaya bağlamak için.
    Hala çalışıyor ve güzel. Bununla CX300 kullanılabiliyor...

• bundan iyisi şamda kayısı
    gerçekten harika fotolar tebrikler
  • Gerçekten başarılı fotolar.
    Tebrikler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Gerçekten başarılı fotolar.
    Tebrikler...

Saolasin dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

HPM-70 olmadan CX300'ü kullanamazsın ki

Bu arada tavsiyenize ihtiyacım var, sizce K750'den buna geçmeye değer mi

Senin yorumlarını eskiden beri takip ederim .... Bu sorunu cevabını senden daha iyi verrecek kimse var mı acaba ??? Bence değmez dostum

Dostlar hiç bilemiyorum walla, kafam çok karışık

• Evet ... Gecenin fotoğrafı benden ... Hüzünlendiğim anlardan biri ...

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:
  • Bir tane daha ...

• Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce kardeşime doğum günü hediyesi k790 aldık telefonun resim çekimi tek kelimeyle şahane ama telefonu incelerken gözüme 2 tane ölü pixel ilişti ikisde ekranın ortasında düşünüyorum aldığımızda neden farketmedim sanki sonradan çıktı gibi anlam veremedim acaba geri götürsek değiştirrilermi kardeşim benim için sorun değil diyor ama bence siyah ekran falan olduğu zaman acayip sırıtıyo sizce ne yapmalıyım telefonu teknosadan aldık garantisi var sizce değiştirirlermi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverinesahin

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce kardeşime doğum günü hediyesi k790 aldık telefonun resim çekimi tek kelimeyle şahane ama telefonu incelerken gözüme 2 tane ölü pixel ilişti ikisde ekranın ortasında düşünüyorum aldığımızda neden farketmedim sanki sonradan çıktı gibi anlam veremedim acaba geri götürsek değiştirrilermi kardeşim benim için sorun değil diyor ama bence siyah ekran falan olduğu zaman acayip sırıtıyo sizce ne yapmalıyım telefonu teknosadan aldık garantisi var sizce değiştirirlermi ?

Kesinlikle değiştitrler- değiştirmek zorundalar
  • K790i yi 3 gündür kullanıyorum. şimdilik 2 sorunla karşılaştım. 2. günde 3gp şeklinde 176x144 olarak telefona kaydettiğim videoyu çalıştırmak istediğimde telefon birden kapandı ve 2 saniyede bir tüm beyaz ekran gelip gitmeye başladı. Hiçbir düğme fayda etmedi. Bende bataryayı çıkarmak zorunda kaldım. Daha sonraları defalarca benzer özellikteki videoları seyretmeme rağmen sorun çıkarmadı.

Birde çağrı geldiğinde video çalma özelliğini kullanmak istedim ama deneme aramasında gelen çağrıyı reddettiğimde arama kapandığı halde titreşim durmadı ve kapatmak için telefonun bütün tuşlarına bastım herhalde nasıl kapattığımı anlayamadım ama sonraki denemelerimde aynı şey olmadı??

USB kablosunu takınca şarj olması da hem çok iyi ama USB kablosunu sürekli takıp çıkarmam gerektiğinde sağlıklı şarj olmayacağını düşünüyorum. Kablo takılıyken şarjı engelleyen bir ayarı bilen varmı? Tabi 2. şarj aletine gerek kalmıyor bu sayadede oda çok iyi tabi. Bende bluetooth kullanıyorum dosya aktarmasında Nokia 6630 da sürekli takılan bluetooth K790i de daha hızlı ve sorunsuz çalışıyor bu benim için çok iyi oldu.

Ayrıca birde tuş kilidinin zamanlaması yok ve tuşa basmayınca 2. saniyede tuşlar kapanıyor. Mp3 player program açıkken tuş lar otomatik kitleniyor ama vdeo oynatırken veya kamera kapağını açınca tuş kilidi çalışmıyor buda iyi değil. Kazara kamera kapağı açılırsa nolur bilmiyorum. Kamera kapağını kapanmasıda çok zayıf. Daha sıkı olabilirdi.

Vee birde video çözünürlüğü berbat. Bu kameraya bu video yuh yani.
    Enson şikayetimde radyonun hoparlörden dinlenmesi esnasında çok pil yiyor. Bluetoothda da az pil harcıyor.

Kamerasına ve makro çekimleri ise bence süper ötesi. Bu telefon kesinlikle cep telefonlu sony kamera. Sırf kamerası için alınır bu alet.
    Flaşta da çok iyi sonuç veriyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: sinan_i

K790i yi 3 gündür kullanıyorum. şimdilik 2 sorunla karşılaştım. 2. günde 3gp şeklinde 176x144 olarak telefona kaydettiğim videoyu çalıştırmak istediğimde telefon birden kapandı ve 2 saniyede bir tüm beyaz ekran gelip gitmeye başladı. Hiçbir düğme fayda etmedi. Bende bataryayı çıkarmak zorunda kaldım. Daha sonraları defalarca benzer özellikteki videoları seyretmeme rağmen sorun çıkarmadı.

Birde çağrı geldiğinde video çalma özelliğini kullanmak istedim ama deneme aramasında gelen çağrıyı reddettiğimde arama kapandığı halde titreşim durmadı ve kapatmak için telefonun bütün tuşlarına bastım herhalde nasıl kapattığımı anlayamadım ama sonraki denemelerimde aynı şey olmadı??

USB kablosunu takınca şarj olması da hem çok iyi ama USB kablosunu sürekli takıp çıkarmam gerektiğinde sağlıklı şarj olmayacağını düşünüyorum. Kablo takılıyken şarjı engelleyen bir ayarı bilen varmı? Tabi 2. şarj aletine gerek kalmıyor bu sayadede oda çok iyi tabi. Bende bluetooth kullanıyorum dosya aktarmasında Nokia 6630 da sürekli takılan bluetooth K790i de daha hızlı ve sorunsuz çalışıyor bu benim için çok iyi oldu.

Ayrıca birde tuş kilidinin zamanlaması yok ve tuşa basmayınca 2. saniyede tuşlar kapanıyor. Mp3 player program açıkken tuş lar otomatik kitleniyor ama vdeo oynatırken veya kamera kapağını açınca tuş kilidi çalışmıyor buda iyi değil. Kazara kamera kapağı açılırsa nolur bilmiyorum. Kamera kapağını kapanmasıda çok zayıf. Daha sıkı olabilirdi.

Vee birde video çözünürlüğü berbat. Bu kameraya bu video yuh yani.
    Enson şikayetimde radyonun hoparlörden dinlenmesi esnasında çok pil yiyor. Bluetoothda da az pil harcıyor.

Kamerasına ve makro çekimleri ise bence süper ötesi. Bu telefon kesinlikle cep telefonlu sony kamera. Sırf kamerası için alınır bu alet.
    Flaşta da çok iyi sonuç veriyor.

Bahsettigin sorunlarin hic birisini yasamadim? Soyledigin problemlerin hepsi yazilimsal sorunlar ve yeni f.w'ler ciktikca bu gibi sorunlar giderilecektir. Telefonun hala "fisrt release f.w" oldugunu unutmamak gerek. Camera isterse 10Mp olsun, onemli olan videonun cozunurlugudur. Yani 176*144 bir video'da alabilecegin max perfonmans ancak bu kalite ile sinirlidir malesef..

• Paylaşım için saolasın ...
  • ya şu çektiğin ayakkabıların markası ne kaç para acaba çok hoşuma gitti merak ettimde
    quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Sıcagi- sıcagına K790 fotoları..

Benim yaban arısı

Macro;

Orjin boyutlar;
    http://img523.imageshack.us/img523/2143/dsc00420zk6.jpg
    http://img168.imageshack.us/img168/6519/dsc00403xt2.jpg
    http://img523.imageshack.us/img523/3271/dsc00404xj7.jpg
    http://img455.imageshack.us/img455/5628/dsc00405xf4.jpg
    http://img455.imageshack.us/img455/9316/dsc00411wm6.jpg
    http://img523.imageshack.us/img523/4202/dsc00413eg4.jpg

• Çok güzel fotolar gerçekten. Çeken de ii telefon da ii
  •  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

İşte size bir gece fotosu. Gözün gördüğü gibi, ne noise, ne renk atması, ne başka bir şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 2 Ekim 2006; 0:35:27 >
  • @ S700

Yaw reklam yapmiş gibi oluyor ama fotoda'ki ayakkabilar orijinal "puma" ve fiyatlari 95Ytl dostum. Kesinlikle tawsiye ederim! Kezaa, yeşil olani suan ayagimda Kaliteli, rahat ve estetik modeller
  • oo süpermiş kışlık mı onlar
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.