Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • USB yi takınca PC Suite yüklemenize gerek yok; ancak CD yi takıp birkaç yükleme yapıyorsunuz.

Video keyfi çok güzel. Asla karelenme vs. yapmıyor tam ekran modunda. (k750/w800 deki gibi)

@_PHP[Midgard],
    daha tedarik edilmedi. Onu da muhtemelen bu haftasonu ancak alırım
  • teşekkürler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimate -- 3 Ekim 2006; 22:15:24 >
  • [del]HPM-82 almayi planliyorum ..[/del]

HPM-82 aldim! :)

https://www.blueunplugged.com/products/Sony_Ericsson_Stereo_Portable_Handsfree_HPM-82.aspx

Amerikada bi arkadasima gonderdim kulakligi alip. Bayramda amerikaya gidince arkadasimdan alicam. Toplam 49 ytl cekildi kartimdan :)

Eger bu sekilde sizde kulakliktir hafiza karti almak istiyorsaniz verdigim adresden satin alin amerikada verecegim adrese gonderin amerikadan turkiyeye dondugumde adresinize kargo ile gonderebilirim. Dilerseniz MSN'den detayla bilgi alabilirsiniz benden ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgàrd -- 4 Ekim 2006; 12:07:29 >

• Benim kulaklık biraz gecikecek sormayın. Çok tüketildiği içim eskiden beri stok problemi oluyor CX300 ün...
    Kart ellerinde varmış da kulaklık için birkaç gün daha bekleyeceğim. Pazartesi veya salı elime geçecek. Neyse artık
    geç olsun da güç olmasın ....
  • ya arkadaşlar az önce k790 aldım ama telefoncuda bayağı bir uğraştı benimle n73 mü yoksa k790 mi diye çok gidip geldim ama benim istediğim fotoğraf kalitesi arkdaşımında yardımı ile k790 aldım umarım pişman olmam en iyi resim çeken telefon şu an için buymuş hadi hayırlısı

bu telefonda edge var diye biliyorum ama burda yok demişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 5 Ekim 2006; 0:21:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: opr

ya arkadaşlar az önce k790 aldım ama telefoncuda bayağı bir uğraştı benimle n73 mü yoksa k790 mi diye çok gidip geldim ama benim istediğim fotoğraf kalitesi arkdaşımında yardımı ile k790 aldım umarım pişman olmam en iyi resim çeken telefon şu an için buymuş hadi hayırlısı

bu telefonda edge var diye biliyorum ama burda yok demişsiniz

k790i'de edge tabi ki var.. yalnızca 3G yok ona da gerek yok, olsa da ben kullanacağımı sanmıyorum. herneyse sonuç olarak edge var sorun yok, şimdilk

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun ...
  • Not: 3G yanlizca "Görüntülü Konuşma Desteği" demek değildir. Telefonda 3G mevcut ...
  • hangi telefonda 3G desteği mevcut?¿

quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

Not: 3G yanlizca "Görüntülü Konuşma Desteği" demek değildir. Telefonda 3G mevcut ...
  • K790i 3G (3. Jenarasyon) bir telefon. Whitepaper'a öyle kaydedilmiş en azindan ...
  • k790 kullanan arkadaşlar pc için ne kullanıyosunuz kutudan çıkan pc suite programını mı yoksa başka bir programmı benim k790 şimdilik memory stick yok bu gün gelcekmiş programları kurudum fakat telefonla pc arasında baplantı olmadı bu neden olabilir daha önce başına gelen varmı

ok hallettim sorun benim pc dem kaynaklanıyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 5 Ekim 2006; 12:24:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Alan arkadaşlara hayırlı olsun ...

sağol dostum teşekkür ederim
  • @opr

Bluetooth baglantisi mi yoksa usb mi olmadi?

USB baglantisini saglamak icin CD'de gelen driveri kurmak gerekiyor telefonu baglamadan once.

Birde MyPhoneExplorer programini kullanmani öneririm ... Forumda var bu programla ilgili konu(lar).
  • quote:

@opr

Bluetooth baglantisi mi yoksa usb mi olmadi?

USB baglantisini saglamak icin CD'de gelen driveri kurmak gerekiyor telefonu baglamadan once.

Birde MyPhoneExplorer programini kullanmani öneririm ... Forumda var bu programla ilgili konu(lar).

bu MyPhoneexplorer türkçe mi eğer öyleyse çok işime yarar
  • @opr

evet türkçe
  • quote:

@opr

evet türkçe

aslında bu k790 nın kutusundan çıkan pc suite yazılımı güzel ama bana daha pratik bişey lazımdı bu önerdiğin program güzelmiş gerçekten kurdum denedim ama usb den telefona bişey gönderemiyorum yani mp3 falan gibi.
    Oda şuan memorystick yok ondan sanırım
  • Mp3 felan gibi dosya transferi yapacaksan PC suite ile beraber gelen file manageri öneririm. USB üzerinden daha hizli oluyor. Ben PhoneExplorer i bluetooth üzerinden kullaniyorum, telefon rehberini düzenlemekde baya ise yariyor ...
  • Ben her zaman bluetooth aparat kullanıyorum.
    Genelde PC Suite'leri yüklemem. Kablo tak çıkar zor oluyor.
    Ya da diyelim ki bir foto çekiyorsun merak ediyorsun, bakacaksın kablo tak falan uzun iş
  • Ama mp3 gibi dosya transferlerinde usb daha hizli bluetooth işkence oluyo
  • Bir macroda benden

Orjinal boyutu:http://img145.imageshack.us/img145/7396/dsc00176cp0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinyldrm86 -- 6 Ekim 2006; 12:03:55 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.