Şimdi Ara

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.742
Cevap
1
Favori
194.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

quote:

Orjinalden alıntı: narinci

quote:

kafka fotolar iyi güzelde kuş gribi olmailk fotoda kuşlarla iç içesin resmen

senin eklediğin fotoda güzel ama başka topictede görmüştüm onu..daha önceden eklemiştin zaten

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____

MADE İN K750

• slm millet bn de tatiildeydim yeni döndüm yaa bnm resimler 2 mp de beceremioum resize etmei bi yardım...bu arada fotolar süper...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTTaLLiCa

slm millet bn de tatiildeydim yeni döndüm yaa bnm resimler 2 mp de beceremioum resize etmei bi yardım...bu arada fotolar süper...

2mp resmi eklerken resize seçeneğini kapat...resize yeniden boyutlandırıyor resmi...o sağdaki seçenekteki boyuta getiriyor..ayrıca öyle ekliyorsan 2mp çıkmıyor diyorsan aslında çıkıyor forumda 800x600 tam olarak çıkıyor ondan büyük olunca sadece yüksekliği tam görünebiliyor çünkü eni 800 pixel, sayfanın....
    ayrıca narinci son fotolarda çok güzel
  • http://img55.imageshack.us/my.php?image=dsc000897ss.jpg
    ohh bee sonun da becerdim şu işi...(800*600 boyutunda)...2mp çekildi her zamanki gibi w800i...
  • Artık kayağı istanbulda yaparsın yine kar yağıyor

quote:

http://img55.imageshack.us/my.php?image=dsc000897ss.jpg
    ohh bee sonun da becerdim şu işi...(800*600 boyutunda)...2mp çekildi her zamanki gibi w800i...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mto -- 6 Şubat 2006 15:15:14 >

• quote:

http://img63.imageshack.us/my.php?image=dsc000992ij.jpg
    bi kayak resmi daha...

Metallica fotolar için sağolkayakla çekilen fotoyu bayağı beğendimfakat resimleri imageshacke ekleyince çıkan linklerden en alttakini [simage][/simage] arasına koyup mesajında yazresim forumda görünsün narincinin,kafkanın eklediği fotolar gibi..link olarak tıklamak gerekmez...ordan 800x600 dışında boyutlarda da yapabilirsin istersen resize'ı kapayıp 2mp olan resmi gerçek boyutunda ekleyebilirsin(bi önceki sayfada Kafka'nın fotoları mesela..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 6 Şubat 2006 15:26:54 >

• bak mesela senin kayaklı fotonu kaydetip imageshacke ekledim...en alttaki linki( Direct link to image yazısının yanında çıkan linki)[simage][/simage] arasına yazdım;

• quote:

kafka fotolar iyi güzelde kuş gribi olmailk fotoda kuşlarla iç içesin resmen

valla dostum o güzel havayı ve kuşları bir arada görünce grip fln hiç aklıma gelmedi daldım aralarına. Şimdi İstanbul lapa lapa nın ötesinde fırtına tipi eve zor geldim. Kar manzarası çekecek arkadaşlara bir püf noktası. Sanırım başka bir başlıkta bir arkadaş daha hatırlatmıştı. Bilindiği gibi mercek ışığa duyarlı. Herhangi bir ışığa doğru tuttuğunuza otomatik olarak ışık seviyesini kısıyor makine. (Tıpkı bizim güneşe bakarken gözlerimizi kıstığımız gibi) Kar aydınlığında da zaman zaman gereğinden fazla süzebiliyor ışığı makine ve gerçek beyazlığını beklediğimiz fotoğraflar koyu çıkabiliyor. Burada pozlama telafisini yeterli derecede + değerlere getirerek ayarlayabiliriz. (Yatay şekilde joystiği sağa veya sola çekmek suretiyle uygun ayarlar ekranda görülüp ayarlanabilir) mesela kayak fotoğrafında güneş de olmasına rağmen ve açık bir hava olmasına rağmen hafif karanlık çıkmış. Bunlar bu şekilde telafi edilebilir. Bol manzaralar

• K750i'nin objektifinden...

• arkadaşlar noisware programını kullanıp resmi netleştirip,noiseleri kaldırıp buraya koymayalım
    bu resimleri kim eklediyse bunu o yapmış...anlayan anlar zaten...

resimleri bilgisayara kaydedip..sonra hangi telefonla çekildiğine bakmak için exif bilgilerini açmasam noiseware'ı kullanan arkadaş dışında kimsenin ruhu duymayacak

• bu tür oyunlara gerek yok...
  • BUDA BENDEN SE K750İ.

MUTLAKA BAKIN...

http://img145.imageshack.us/img145/2231/dsc720yb.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: melantis

BUDA BENDEN SE K750İ.

MUTLAKA BAKIN...

https://store.donanimhaber.com/f0/fd/94/f0fd943b6e0c044482f107d8d0ffeee6.jpg

baktımgüzel manzarada mutlaka bakın diyeceğine 800x600 resmi foruma eklesen gözümüzü kapamadığımız sürece bakacağızsağol
    mesela aynı fotoyu öyle ekledim bak;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 7 Şubat 2006 15:35:31 >

• quote:

bu tür oyunlara gerek yok...

+1
    Arkadaşlar gerçekten gerek yok kapalı mekanlarda ve ışığın yetersiz olduğu durumlarda gece modunu açıp ışık alım seviyesini +0.3 ile +1 arasında bir değere getirince noise oranı çok azalıyor zaten.

• tabi ben 2mp halde yaptım..resim 2mpdi..sen tam vermek için böyle verde..resmin forumda görünmes için 800x600 olarak [simage][/simage] arasına eklemen lazımzaten eklerken resie yapabiliyorsun uğraşmadan..bunun yanında 2mpde eklemek için aynı fotoyu bi kez de 2mp olarak eklemen gerekir tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: melantis

BUDA BENDEN SE K750İ.

MUTLAKA BAKIN...

http://img145.imageshack.us/img145/2231/dsc720yb.jpg

harika

•  ____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renji Abarai -- 7 Şubat 2006 17:12:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

[simage]
    [/simage]

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.