Şimdi Ara

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.742
Cevap
1
Favori
194.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar noiseware programına gerek kalmadan da noisesi az olan fotolar çekilebiliyor ben bir deneme yaptım isterseniz sizde bir bakın karar sizin

Beyaz dengesi bulutlu diğer ayarlar normal

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____

gece modu açık, beyaz dengesi bulutlu, ışık +0.3

Bu da birinci resmin Photoshop Noiseware plug ini default ayarlar uygulanmış hali

• quote:

Orjinalden alıntı: MERTERAK

buda benim n-gage (satılıktır k750i nin yanına yakışmıyor)

ne kadar ?
  • W900 fotoları

• @**hunter*91**
    dostum bişiş sorcam pc de telle çekilen resimlerin biliglerine nası ulaşıosun yani hangi telle çekilmiş oynanmış mı fln die?
  • resmin üstünde sağ tıkla-özellikler-özet-gelişmiş yaparsan görürsün.
  • ok saol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

resmin üstünde sağ tıkla-özellikler-özet-gelişmiş yaparsan görürsün.

realgs sana mı sormuşta cevap veriyorsunokuma yazman yok mu?**hunter*91** diyor

şaka diyorum yawsağol cevapladığın için ayrıca fotolarda güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 8 Şubat 2006 13:48:42 >

• w900i w800i den daha mı ii çekio sizce yoksa aynı mı?...acaba w900i ekranı büyük olduğu için mi öle biraz daha güzel gözüküo resimler?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1959 -- 8 Şubat 2006 14:51:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTTaLLiCa

w900i w800i den daha mı ii çekio sizce yoksa aynı mı?...acaba w900i ekranı büyük olduğu için mi öle güzel gözüküo...

w800iden kötü çekmediği kesin..ayrıca ışık algılama mı ne yeni bir özelliği falan var daha iyiekranda da iyi görünürde forumdaki fotolarda ekran görüntüsü yok eğer realgsnin fotolarını diyorsan

• Bence ikiside aynı çekiyor.Daha doğrusu donanımları aynı,belki yazılımsal olarak minik farklılık gösterebilir.
    Noktasal ışık ayarı var ama özel durumlarda kullanılır.Mesela ışık kaynağı objenin arkasında ise ,objenin ön yüzü karanlık çıkar.İşte bu ayar odaklandığı objenin ışığını otomatik ayarlar ve aydınlık görünmesini sağlar.
    W900'ü olan arkadaşlar bunu test etmek isterse ayarı açık ve kapalı olarak TV (açıkken) ekranının fotosunu çeksinler,ne demek istediğimi anlarlar.
  • Peki bu resimlere ne dersiniz.
    800x600 resize edildi.

• yani w900i ewet kesinlikle daha kötü deil ama daha ii diemeyiz de çok çok az daha net gibi w900i ama yine de ikisi de süper çekio...
  • w900 ün fotolarını inceledim netlik k750 ve w800i ye göre hafif daha az gibi.Tabi bu konuda karar vermek zor iyi bir testle ancak anlaşılabilir.
  • nası daha az yaa?...bi adam gibi test olsa da görsek...
  • quote:

nası daha az yaa?...bi adam gibi test olsa da görsek...

yukarıdaki iki fotoya bakarak öyle bir düşünce oluştu renkler ço canlı ama ayrıntılara dikkatli bakılırsa fark edilebilir belki tabi bu telin yazılımının yeni olması ve çekimtekniği de fark ettirmiş olabilir
    Ama bence eğer fark varsa kesinlikle yazılımdandır çünkü donanımı aynı bu tellerin.
  • w900lüler (gerçi sadece realgs war) kızmasın ama ewet daha net gibi de renkler soluk k750i resimlerine bakın w800i resimlerine bakın anlkarsoınız karmaşık bi durum war ortada...
  • quote:

w900lüler (gerçi sadece realgs war) kızmasın ama ewet daha net gibi de renkler soluk k750i resimlerine bakın w800i resimlerine bakın anlkarsoınız karmaşık bi durum war ortada...

realgs kardeşimiz niye kızsın ki aile arasında böyle şeyler olur di mi?
  • zaten kötü deil de işte deişik çekio gibi iklisi de neyse daha çok resim görünce anlarız yavaş yavaş...
  • bende aynısını dedim.Donanımsal olarak fark etmez ama yazılımsal olarak fark edebilir.
    Artı ben bunları 800x600 resize ettimde foruma koydum.Bu da etkilemiş olabilir.
    Ve tabii benim çekme aşamasındaki becerim,ışığın durumu vs.
    Zaten o çiçekler yapaydı.Oyuncak araba ise gayet iyi çıkmış.
    W900 K750/W800den daha kötü (azıcık) çekse hiç üzülmem.
    Kol kırılır yen içinde kalır
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.