Şimdi Ara

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.742
Cevap
1
Favori
194.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni fotolar arkadaşlar w800i den yeni çıktı..
     ____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____

bu da makrosu

• Pityocampa resimler çok süper
  • beyler fotolar gerçekten güzel ama birazda panorama eklaseniz diyorum
  • TEKNODE ve Pityocampa
    fotolar çok güzelellerinize sağlık
  • teknode teşekkür ederim seninkilerde en az benimkiler kadar güzel.Hunter 91 ve sahintech siz de saolun sizden de bekliyoruz güzel fotolar.
  • bende abimin eski k700isi ile çektiğim bi kedi fotosu ekleyeyim..bilindiği üzere vga kamera olmasına rağmen enterpolasyon'la 1.23mp (1280x960)pixel foto çekebiliyor..bunuda öyle çekmiştim,tabi buraya 800x600 ekliyorum..bence güzel çekmiş

bunuda abim Ali Sami Yen'de Tromso-GS maçından önce çekmiş..(ben FBliyim amaolsun)aynı şekilde enterpolasyonla 1.23mp buraya 800x600 ekliyorum..bu foto kedi fotosu kadar güzel çıkmamış ama ekleyebileceğim başka foto yok buraya..

ayrıca TEKNODE alınmasın,bence k700i vga sensor olmasına rağmen,z800iden daha iyi çekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoBrA_82 -- 18 Şubat 2006 15:46:45 >

• **hunter*91** fotolar bence güzel renkler canlı sadece netlik az ama o kadar da olsun artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pityocampa

**hunter*91** fotolar bence güzel renkler canlı sadece netlik az ama o kadar da olsun artık

zaten vga sensör..o kadar olur..bilgisayarda kullanacağımız zaman falan noiseware ile netleştiriyoruz güzel oluyor..ama buraya foruma hiç öyle resim eklemedim,eklememde..yanıltmak istemem kimseyi..
    abimde şimdi w550i var..onun çektiği ekleyebileceğim foruma foto yok maalesef..öyle özel olmayan foto alırsam abimden eklerim onuayrıca w550inin fotolarını da noiseware ile netleştirince gayet net çıkıyor..fotoyu eklerken bi normal şekilde, bi de noiseware'lı şekilde eklerim..özellikle koyu tonlarda çok farkettiriyor...öyle bi foto eklerim..zaten biraz değişecez telefonları alınca çekerim yani yoksadasorun değil..

• Bence noiseware veya photoshopla düzeltilebiliyorsa o fotoğrafın kaliteli olduğunu gösterir.Çünkü eğer çekilen fotonun içinde yeterli bilgi varsa ancak bu programlar işe yarar.
  • quote:

Bence noiseware veya photoshopla düzeltilebiliyorsa o fotoğrafın kaliteli olduğunu gösterir.Çünkü eğer çekilen fotonun içinde yeterli bilgi varsa ancak bu programlar işe yarar.

foto düzgün,canlı çekiyor ama noiseden dolayı net değilse;bir bakıma öyle ama,fotoda noise az ise fazla da etki etmiyor
    ama se'ler canlı fotolar çekiyor..oluşan noiseleride kaldırınca güzel oluyorsanırım demek istediğin buydu
    herneyse,muhabbetle topici uzatmayalım..pm var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoBrA_82 -- 18 Şubat 2006 15:52:14 >

•  ____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____

• Panorama Kardeşimin odası k750 ile çekmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 18 Şubat 2006 19:08:27 >
  •  ____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____

Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 18 Şubat 2006 19:13:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

Alıntıdır

resim çıkmamış..ben düzelteyim izninle

edit;ben tam bunu yazarken cepdoktor düzeltmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoBrA_82 -- 18 Şubat 2006 19:15:45 >

• O benim 6630um

Resmi K750 ile çekmiştim sonrada topiğe eklemiştim
  • @TEKNODE

Bak toprak kalp kalbe karşıdır

ama resim mükemmel çıkmış en güzel k750 fotusu bu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 18 Şubat 2006 19:23:39 >
  • Evet kaliteli çıkmış
  • K750i

• Teknode 6630 un fotosu harika çıkmışBence nokia tanıtım broşürlerini falan hazırlarken ürünlerin fotosunu bizim tellerle çekmesi lazım hem çalışırken kaliteli müzik de dinlerler.ne dersin?
    Ben de topic aşağılara düşmeden bi resim daha göndereyim bari.

• quote:

Teknode 6630 un fotosu harika çıkmışBence nokia tanıtım broşürlerini falan hazırlarken ürünlerin fotosunu bizim tellerle çekmesi lazım hem çalışırken kaliteli müzik de dinlerler.ne dersin?

Süper

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.