Şimdi Ara

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.742
Cevap
1
Favori
194.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerinize sağlık beyler foto paylaşımı gerçekten güzel olmuş

Kameraya önem veren, almayı düşünen arkadaşlar için ideal topic olmuş
  • eee kimin açtığı topic:p...ewet arkadşlar bn bugün itibariyle w800imi N90la deiştirmiş bulunuyorum we artık kendi topicime resim koyamıcam...ama yine de siz s.e resimleri koymaya dewm edin dostlar özellikle w800i we k750i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1959 -- 19 Şubat 2006 0:08:45 >
  • Hayırlı olsun Seni aramızdan kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruzBir w800cü daha eksildik
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKNODE

Hayırlı olsun Seni aramızdan kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruzBir w800cü daha eksildik

olsun topic duruyorbu arada metallica n90ın tekrardan hayırlı olsun..sen evinde falan w800i ile foto çekmişsindir..aynı yerde bi de n90la foto çekip karşılaştırdın mı?karşılaştırdıysan sonuç?

• Hadi sizin için bir de ben resim ekleyim w800 :

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____
  • Revolver40 ben bu resmi bi topicte görmüştümeklediğin için sağol
    bu arada TEKNODE'nin k750i,w800i,w810i topicine eklenen fotolarda burdakilerden geri kalır değil..
    isterseniz bende ekleyebilirim..sadece w800i/k750i ile çekilmiş 330 foto var bilgisayarımdadiğer telefonlarda var w900i,n70,n90,n91,n80 vs
    bi tane de ekleyeyim;

TEKNODE'nin w800i,k750i,w810 topicinden scorpion arkadaşımızdan alıntıdır..az önce ekledi

• Hunter nikin ile ilgili sorun çözülmüş hayırlı olsun
  • quote:

Hunter nikin ile ilgili sorun çözülmüş hayırlı olsun

sağolbanada mail falan gelecekti,gelmedi..şansa belki olmuştur diye deneyim dedim,başarılı olarak giriş yaptınız dedi..güzel oldubi daha imza değiştirme dışında girmem profilime

bende w550iyi abimden bir-iki günlüğüne alınca bikaç foto eklemeye çalışırım

• quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

quote:

sağolbanada mail falan gelecekti,gelmedi..şansa belki olmuştur diye deneyim dedim,başarılı olarak giriş yaptınız dedi..güzel oldubi daha imza değiştirme dışında girmem profilime

Bekliyoruz

İyi geceler..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

quote:

Bekliyoruz

İyi geceler..

bende eklemeyi bekliyorum
    bu arada şahan'ı bekliyoruz başlamadı yok mu ne yaw?tv makinasını izliyorum bende..herneyse..
    sana da iyi geceler..

• buyrun arkadaşlar w800 ü mü bugün aldım n90 dan ayrıldım bu teli aldım ve foto da n90 dan kalır yanı olmadıını anladım hatta renk tonları dahada iyiancak vıdeo da n90 ın eline su dökemez
    ve bir makro çalışması gece çektim oda ışığında flashlı
    652*489 küçülttğm sığsın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rail -- 19 Şubat 2006 2:56:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

buyrun arkadaşlar w800 ü mü bugün aldım n90 dan ayrıldım bu teli aldım ve foto da n90 dan kalır yanı olmadıını anladım hatta renk tonları dahada iyiancak vıdeo da n90 ın eline su dökemez
    ve bir makro çalışması gece çektim oda ışığında flashlı
    652*489 küçülttğm sığsın diye

anfiist ellerine sağlıktam yatıyordum cevaplayayım dedimiyi geceler

• saolasın sanada
    bu arada nıck ine kavuşmuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rail -- 19 Şubat 2006 3:25:11 >
  • Wietnamlı bir K750 kullanıcısından bu resim, yabancı bi forumda gördüm beğendim.

• quote:

Orjinalden alıntı: _alaz_

Wietnamlı bir K750 kullanıcısından bu resim, yabancı bi forumda gördüm beğendim.

mükemmel bir resim gerçekten böyle manzara ve ışık zor bulunur harika yakalamış

• Harbiden çok güzel resim
  • daha n90 la w800iyi karşılaşrırmadım ama zaten burdabi sürü w800i resmim we arkadaşların resmi war...bi ara bir ikii tane N90 resmi koyarım w800i nin yanına...
  • Fotoğraf gerçekten çok kaliteli.
  • kendi telefonumuzdan çektiğimiz manzaraları flnmı koycaz şimdi buraya beyler tam anlamadım yaw
  • Telefonun SonyEricsson olmalı
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.