Şimdi Ara

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.742
Cevap
1
Favori
194.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TEKNODE

Güneş batarken evin girişinde holde çektim

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____

Alkışlar TEKNODE ye DH ye gönderilmiş en başarılı foto bence. Bir de tek elinle tutmana rağmen titretmeme yeteneğine ayriyeten tebrikler.

• quote:

**hunter*1907** bende daha az foto var 500 bile değil

yani hepsini görmüşüz500 kadar foto eklemişsindir de foruma..
  • arkadaşlar beni niye es geçionuz ya şu sorunuma bi yorum bari yapın

hunter1907-teknode-cep doktor-alaz-metallıca
  • quote:

Orjinalden alıntı: _alaz_

quote:

Güneş batarken evin girişinde holde çektim

Alkışlar TEKNODE ye DH ye gönderilmiş en başarılı foto bence. Bir de tek elinle tutmana rağmen titretmeme yeteneğine ayriyeten tebrikler.

Teşekkürler alaz Bazı zamanlar foto çekmek için gerçekten çok süper olabiliyor

anfiist@ o sorun hepimizde var malesef çözülmedi ama çok önemli değil dostumSonuçta sadece telin ekranında öyle görünüyor ama pc de süper

• şimdi odamdayım kamerayı açıyorum görüntü gözümle gördüğümden daha ışıl ışıl daha net ama çektiğim anda o görüntü gidiyo bilgisayara atınca fena deil ama resmi ilk çektiğim andaki görüntü kadar deil

ama içim rahatladı teknode saol

bir srum daha var versiyona nasıl bakıyoruz acaba biri yazmış ama yapamadım ben sağ joystik yapınca radyo açılıyo bende kısayol atanmış
  • Malesef bilmiyorum versiyona bakmayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

ya bu iş çok sinirimi bozmaya başladı

fotoyu çekme düğmesine basıorum ses gelio foto sesi. görünü mükemmel 1 saniye sonra resim bi ton geri gidiyo bozlaşıyo ilk çekiğim anda çok daha net ve renkli olan resim 1 saniye içinde bi ton kötüleşiyo öylede kaydediliyo

Aynı durum bende de oluyor, ilkönceleri "aha tam kaydedilecekken elimi kıprattım bk ettim resmi" diye kendi kendime kızıyordum ama öyle değilmiş.

Sanırım (sadece akıl yürütme başka bi referans bilgi yok) aradaki fark ekran görüntüsü ile kaydedilmiş bir jpg dosyanın ekrana çağrılıp görüntülenmesi arasındaki farktan kaynaklanıyor, çünkü pc ye atınca ya da çıktı alınca yine capcanlı oluyor fotonun renkleri...

• >*<<*<*

bu tuş kombinasyonunu ekranda ne çıkarsa çıksın aldırmadan devam ettir dostum servis menüsüne ulaşacaksın
  • alaz dostum çok saol

versiyonum r1l002 nasıl bir versiyon update gerekirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

alaz dostum çok saol

versiyonum r1l002 nasıl bir versiyon update gerekirmi?

İki versiyon daha çıktı senden sonra

R1N002 (Usb dosya transferinde sorun yaratan bir versiyondu ki ben hiç bulaşmadım buna)

R1AA008 (Son versiyon foto ve video kalitesi artıyor, dış ses artıyor, radyodaki parazitler gideriliyor. Bende bu yüklü şu an) Sen bu bu versiyonla çeksen kalite tavan yapar herhalde

Ayrıca yabancı forumlarda yakında yeni bir versiyon çıkacağı söylentileri var, ki çıkarsa ben forumda oluşacak update çılgınlığını ve karmaşasını düşünemiyorum bile.

• ozaman bende R1AA008 bu versiyonu yükleyeyim

bilgisayarda se update servıce kurulu programı açıyım dedim bi ekran çıktıse logosu var altındada yeşil bişi hareket edio bağlantı gibi 5 dakkadır böle
  • TEKNODE son fotoların harika bayağı da sanatsal fotolar.Bu fotoları çekecek başka bir tel yoktur piyasada bence
  • Bunlarda benim resim dersinde çektiklerim, canlarım ciğerlerim öğrencilerimden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 20 Şubat 2006 22:43:32 >
  • alaz resimler süper çıkmış walla...
  • @_alaz_

Bende öğrenciyim keşke sizin gibi bi öğretmenim olsa size baba diyebilir miyim

Hocam resimler çok başarılı tebrikler...

@anfiist

Bu sorun kesinlikle foto ayarlarından çünkü ilk versiyonda kimsede böyle bi hata çıkmamıştı sen flaş attır hem yeni yazılımın olur hemde foto ayarları fabrika ayarlarına döner
  • _alaz_ fotolar süper
    bu da w550iden yeni çıktı.."tamamen sıfır ışıkta,sadece kendi ışığı ile";

bence kaliteli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 20 Şubat 2006 23:07:50 >

• Sağolun arkadaşlar,
    ikinci resimdeki makro çekimde sayfa kağıdının dokusu bile belli olmuş bu kadarına da "yok artık! lebron james" dedim ve paylaşmak istedim...
  • bu da tamamen sıfır ışıkta,kendi ışığı ile...
    not;gsliler bakmasın

elim çok az oynamışbelli oluyor,kötü az bişey..ama olsun

bu da çok az ışıklı ortam,yapma çiçek fotosu

ben o kadar foto ekliyorumda bi tane bile yorum gelmedi ha
    insan kötü de dese bi yorum yapar yaw...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 20 Şubat 2006 23:29:07 >

• Bunlarda w800 den olsunn

• quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*1907**

ben o kadar foto ekliyorumda bi tane bile yorum gelmedi ha
    insan kötü de dese bi yorum yapar yaw...

hunter K700 de 1.3 dü ama w550 den daha iyi çekiyodu gibime geldi. Bilmiyorum ama benim görüşüm böyle... Birde akşamları
    yeterli ortam ışığı altında
    telefonun ışığı açık değilken
    gece modunda
    ve titretmeden çek bakalım sonucu görelim...

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.